ETA Caza 5762 90000

Eta | Zváračky fólií | Kód: 25289

Plne automatická vákuovačka s príkonom 110 W

Dostupnosť
Nedostupné
Tovar je momentálne nedostupný, čaká sa na jeho naskladnenie.

Môžete využiť funkciu "Strážny pes", ktorý vás automaticky informuje na Váš e-mail v momente, keď bude tovar naskladnený.
79,00 €
65,83 € bez DPH
Záruka: 2 roky

Plne automatická vákuovačka ETA Caza vám umožní predĺžiť životnosť potravín a uchovávať ich dlhšie čerstvé! Okrem čerstvosti zachováte v potravinách aj ich vôňuchuť a samozrejme tiež všetky vitamíny a minerály. Vákuovanie je tiež efektívny prostriedok, ako zabrániť nechcenému plytvaniu a vyhadzovaniu jedla. S vákuovačkou ETA Caza tak môžete tomuto plytvaniu zamedziť a šetriť tak nielen životné prostredie, ale aj vašu peňaženku.

Menej vzduchu, viac priestoru!

Okrem predĺženia životnosti potravín vám vákuovačka uľahčí aj ich skladovanie – odsatím vzduchu sa zmenší celkový objem, čo sa hodí predovšetkým pri skladovaní potravín v mrazničke. Takto môžete vákuovať nielen ovocie a zeleninu, ale aj mäso, ryby, hotové jedlá, sypké alebo sušené potraviny.

Máte radi grilovanie? Je známe, že mäso z grilu chutí najlepšie, keď ležalo predtým niekoľko hodín v marináde. Pomocou vákuovania môžete tento proces efektívne urýchliť. Namarinované mäso jednoducho vložte do vrecka a odsajte z neho všetok vzduch. Vytvorené vákuum spôsobí roztiahnutie mäsových vlákien a uľahčí tak vstrebávanie marinády.

Luxusná záležitosť

Potraviny môžete vo vreckách rovno variť! Metóda varenia potravín vo vákuu je známa ako Sous-Vide, a ešte donedávna bola využívaná predovšetkým v luxusných reštauráciách. V dnešných dňoch je už dostupná aj pre domácich kuchárov. Potraviny jednoducho zavákuujete a vložíte ich do vodného kúpeľa. Každá potravina vyžaduje špecifickú teplotu vody aj rôzne dlhú dobu varenia. Dodržať stanovené pravidlá sa však vyplatí! Odmenou vám bude neobyčajne jemné šťavnaté jedlo plné chuti a živín.

Čerstvost pod kontrolou

automatickou prevádzkou sa nemusíte o nič starať. Po zvolení tejto funkcie prístroj najprv odsaje vzduch z vrecka a potom vytvorí silný, jednoliaty zvar. Maximálna dĺžka zvaru je 30 cm. Vákuované potraviny potom môžete pohodlne uložiť do chladničky či mrazničky.

Chcete si kontrolovať intenzitu vákuovania sami? K tomu vám poslúži tlačidlo PULSE. Stlačením tohto tlačidla udržíte funkciu vákuovania v chode a po jeho uvoľnení môžete vrecko rovno zataviť.

ETA Caza ponúka aj možnosť samostatného zvárania. Túto funkciu využijete napríklad, pokiaľ chcete ochrániť dôležité dokumenty alebo lieky pred tekutinami.

K vákuovačke ETA Caza si môžete dokúpiť aj praktický vákuovací box a využiť tak aj funkciu externého vákuovania. Túto vychytávku môžete využiť napríklad k už zmienenému marinovaniu alebo uchovávaniu veľmi mäkkého ovocia, ktoré by sa vákuovaním vo vrecku mohlo zdeformovať.

Voľbou vlhkosti vákuovaných potravín prístroju napoviete, či spracovávate suché potraviny, ako napríklad oriešky alebo skôr vlhké potraviny, kam sa radí predovšetkým mäso a ovocie.

O vašu bezpečnosť sa pri prevádzke stará bezpečnostná tepelná poistka, ktorá bráni prehrievaniu prístroja. Svetelná signalizácia Vám zase napovie, či je prístroj v prevádzke a akú funkciu máte aktuálne spustenú. Prívodný kábel je dlhý 1 m a je možné ho skryť do priestoru pre jeho navinutie priamo vo vákuovačke. Nevzhľadný kábel vám tak na kuchynskej linke nebude prekážať a ETA Caza si na nej nájde svoje stále miesto.

Súčasťou balenia sú špeciálne vákuovacie vrecká o rozmeroch 22 x 30 cm (5 ks) a 22 x 35 cm (5 ks). Tieto vrecká je možné po umytí použiť opakovane!

 

Technické parametre:

Svetelná signalizácia Áno

Príkon 110 W

Funkcia odsávania vzduchu Áno

Dvojitý zvar Nie

Fólia súčasťou balenia Áno

Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,