Mora VT 537 AX

Predaj skončil

Mora VT 537 AX, nerez

Spoločnosť Mora sa radí medzi popredných výrobcov domácich spotrebičov. Svoje kvality ukazuje aj u vstavanej teplovzdušnej rúry, ktorú si napevno integrujete do svojej kuchynskej linky. Elegantné nerezové vyhotovenie s praktickými zatláčacími gombíkmi sa bude skvele vynímať v každej kuchyni a vďaka úprave proti odtlačkom prstov bude neustále vyzerať ako nová, a vy sa nemusíte obávať neposedných rúk vašich ratolestí, ktoré by na rúre zanechali nežiadúce odtlačky. Vysunutím gombíkov jednoducho vyberiete jeden z 11 dostupných programov a teplotu pečenia. Vďaka svojmu objemu až 71 litrov sa rúra hodí do rodinných domácností so štyrmi a viacerými členmi. Digitálny časový spínač s hodinami zaistí, že vaše pokrmy už nikdy viac nepripálite. Poteší vás aj bohaté príslušenstvo v podobe roštu, plytkého a hlbokého plechu.

Multifunkčná výbava

Môžete využiť súbežnú prípravu rôznych druhov jedál na viacerých úrovniach, pri ktorej nedochádza k vzájomnému ovplyvneniu odlišných chutí a vôní. Pripravte si súčasne skvelú pečienku a k nej chrumkavý čerstvý chlieb. Pre zvýšenie komfortu obsluhy je rúra vybavená teleskopickým výsuvom, ktorý umožní bezpečnú manipuláciu s pripravovaným jedlom bez toho, aby ste ho museli z rúry vytiahnuť. Prednosťou tejto teplovzdušnej rúry je tiež možnosť ohrevu tanierov alebo rozmrazovanie potravín.

Údržba a bezpečnosť

Špeciálny program na čistenie rúry Eco Clean vám zaistí bez veľkej námahy vyčistenie vnútra rúry a navyše je maximálne ohľaduplný k životnému prostrediu. S trojitým sklom s kovovou vrstvou je dosiahnuté veľmi nízkej teploty na vonkajšom skle dverí a tým je rúra bezpečná aj pre vaše deti. Už spomínané zatláčacie gombíky navyše zabezpečia, že sa do dier neusadzuje prach a spotrebič sa tak bude ľahko čistiť.

 

Objem rúry: 71l

Značka Mora

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle vybavenie objednávky Objednávala som odtiaľ prvý krát, ale určite nie posledný...za mňa veľká spokojnosť

Overený zákazník,

Rychle dodanie Produkt zodpovedal popisu

Overený zákazník,

Rýchle dodanie a ústretovosť

Overený zákazník,