MORA VDIT 653 FFW

Mora | Indukčné varné dosky | Kód: 23470
Doprava zadarmo

Indukčná vstavaná sklokeramická platňa MORA VDIT 653 FFW v elegatním bielom prevedení oplýva nespočetnými jemne vyladenými funkciami

Dostupnosť
Nedostupné
Tovar je momentálne nedostupný, čaká sa na jeho naskladnenie.

Môžete využiť funkciu "Strážny pes", ktorý vás automaticky informuje na Váš e-mail v momente, keď bude tovar naskladnený.
399,00 €
332,50 € bez DPH
Príslušenstvo
+5,90 €
Záruka: 2 roky

Priemerné hodnotenie
5 / 5
Hodnotené 1×
5
4
3
2
1

Mora VVDIT 653 FFW, biela

Na indukčnej varnej doske Mora ľahko a rýchlo pripravíte obed pre celú rodinu alebo večeru s niekoľkými chodmi pre svojich priateľov. Vybavená je 4 indukčnými zónami, ktoré zahrievajú iba dno špeciálneho kuchynského riadu. Povrch dosky vďaka tomu zostáva stále chladný a nedochádza na ňom k žiadnemu pripáleniu. Varenie na indukčnej doske nie je len rýchle, ale aj úsporné a bezpečné a zaručene vás bude baviť.

Varte ako profesionál

Pomocou funkcie Bridge prepojíte dve 180 mm zóny. Tým vytvoríte veľkú varnú plochu, ktorá vám dovolí variť aj vo väčších hrncoch či panviciach. S funkciou PowerBoost dosiahnete extra výkon na všetkých varných zónach, čím výrazne skrátite dobu ohrevu a s praktickým časovačom získate kontrolu nad každou fázou prípravy. S jednoduchým dotykovým ovládaním pohodlne nastavíte výkon 0 – 9, nechýba ani ukazovateľ zvyškového tepla. Pripravované jedlo tak stačí vypnúť o niečo skôr a zvyškové teplo sa postará o jeho dovarenie.

Funkciami nabitá

Hotový pokrm si zachová svoju chuť a teplotu vďaka funkcii StayWarm, určenú pre udržiavanie konštantnej teploty 70 °C. Funkcia StopGo umožní pozastaviť a potom opätovne spustiť varné zóny, kedykoľvek si tak môžete od varenia bezpečne odskočiť. Čokoládu alebo maslo šetrne a bez pripálenia rozpustíte pri konštantnej teplote 40 °C so zvolenou funkciou SoftMelt. Pre maximálnu bezpečnosť sa doska automaticky vypne po 1 minúte od odobratia riadu. A samozrejmosťou je aj detská poistka zabraňujúca prenastaveniu varnej plochy alebo inej manipulácii počas vašej neprítomnosti.

Rozdelenie varných zón:

  • 1× 160 mm 1,4 / 1,85 kW
  • 2× 180 mm 1,4 / 2,1 kW
  • 1× 210 mm 2,3 / 3,0 kW
Značka Mora
,
5


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle vybavenie objednávky Objednávala som odtiaľ prvý krát, ale určite nie posledný...za mňa veľká spokojnosť

Overený zákazník,

Rychle dodanie Produkt zodpovedal popisu

Overený zákazník,

Rýchle dodanie a ústretovosť

Overený zákazník,