Pre pridanie produktu do obľúbených sa musíte najprv prihlásiť.

Kluge 294.5

Predaj skončil
 
Krájač KLUGE 294.5 vyniká predovšetkým svojou spoľahlivosťou. Veľmi ostrý a odolný krájací kotúč z vysoko ušľachtilej nerezovej ocele spĺňa najvyššie požiadavky na krájanie. Nie je potrebné ho ostriť. Existuje možnosť dokúpenia hladkého krájacieho kotúča na syr a šunku.

 

Hrúbka rezu 0 - 15 mm

 

Motor s príkonom 200W je dostatočne silný a zaručuje v podmienkach bežnej domácnosti veľmi dlhú životnosť. Údržba prístroja je veľmi jednoduchá. Krájací kotúč je ľahko odnímateľný a môžete tak ľahko a bezpečne očistiť všetky priestory a drážky štetcom a vlhkou handričkou. Výmena krájacích kotúčov je taktiež veľmi jednoduchá.

 

Krájač je vyrobený z vysoko odolných plastov ABS, vysoko ušľachtilej nemeckej ocele KRUP a iných zdravotne nezávadných materiálov. Motor vyrába závod Zelmotor
 
Istenie pred nespávnou manipuláciou. Spúšťanie prístroja sa vykonáva zatlačením spínača a jeho posunutím do prednej polohy. Zamedzí sa tak náhodnému spusteniu prístroja napr. deťmi, ktoré zmáčnou vypínač. Ďalej má krájač ochranu proti náhodnému vysunutiu vozíka a bezpečnosť tiež zvyšujú protišmykové gumové nožičky.

 

Tácka na nakrájané potraviny je v základnej výbave krájača.

 

 

     

 

Long Life výrobokNa krájač sa vzťahuje predĺžená záruka 3 roky. Záruku je nutné registrovať na stránke zaruka.elmax.sk. Pri bežnom domácom používaní krájač vydrží bežne 10 aj viac rokov. Garantujeme taktiež dlhodobú dostupnosť príslušenstva a náhradných dielov. Pozri súvisiaci tovar nižšie.

 

 

Výrobok sa vyrába v EÚ.
Značka Kluge

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle vybavenie objednávky Objednávala som odtiaľ prvý krát, ale určite nie posledný...za mňa veľká spokojnosť

Overený zákazník,

Rychle dodanie Produkt zodpovedal popisu

Overený zákazník,

Rýchle dodanie a ústretovosť

Overený zákazník,