Hoover NDPEH9A3TCBERXSS + 5 rokov záruka + 11 rokov záruka na motor

Hoover | VÝPREDAJ | Kód: 26252

Kondenzačná smart sušička bielizne Hoover NDPEH9A3TCBERXSS v antracitovej farbe

A+++
Dostupnosť
Skladom posledný kus (1 ks)
Posledný kus na predajni

Doručenie do 24-48 hodín.
599,00 €
499,17 € bez DPH
Príslušenstvo
+69,90 €
+34,90 €
+6,90 €
+8,90 €
+8,90 €

Sušička Hoover NDPEH9A3TCBERXSS

Informačný list

Kondenzačná smart sušička bielizne Hoover NDPEH9A3TCBERXSS v antracitovej farbe v energetickej triede A+++ vysuší až 9 kg bielizne pomocou 16 programov + Wi-Fi programy. Vybavená nádobou Aquavision, invertorovým motorom Eco Power, bubnom Infinity, funkciou Auto Care, Active Dry, programom na vlnu Woolmark Apparel Care a aplikáciou hOn.

Predĺžená záruka na 5 rokov

Predĺžená záruka 11 rokov na motor

  • Pre získanie predĺženej záruky 11 rokov je nutné vykonať registráciu do 14 dní od nákupu. Potom dostanete elektronický certifikát.
  • Registračný formulár nájdete na https://www.registracia-zaruka.sk.

 

Kondenzačná sušička bielizne Hoover NDPEH9A3TCBERXSS v čiernom prevedení s čiernými dvierkami úsporne vysuší vaše oblečenie. Na jeden cyklus vysuší až 9 kg bielizne a na výber budete mať zo 4 úrovní sušenia. Ovládať ju budete prostredníctvom otočného voliča, ale nechýba ani smart ovládanie na diaľku. Maximálna hlučnosť sušičky nepresahuje 69 dB. 

Programy a funkcie

  • Programy: Biele, Bavlna, Vlna – Woolmark Apparel Care certifikácia, Športová obuv, Syntetika, Košele, Džínsy, Športové oblečenie, Starostlivosť o jemnú bielizeň, Osvieženie, Antialergénne, Rýchla starostlivosť 30 min, Rýchla starostlivosť 45 min, Rýchla starostlivosť 59 min, All in One, Auto Care
  • Funkcie: Odložený štart až 24 hodín, Rýchle sušenie (30, 45, 59 min), Active Dry – osvieženie bielizne od zápachu a pokrčenia, Ochrana proti pokrčeniu, Zablokovanie tlačidiel, Ukazovateľ zanesenia filtra, Bezpečnostný zámok dverí, Rozkladací dvojitý filter na textilný prach v bubne – jednoduché čistenie
  • Senzorové sušenie – 4 úrovne: Extra suché, Do skrine, Na ramienko, K žehleniu

Správna starostlivosť

Sušička bielizne disponuje inovatívnou konštrukciou, ktorá sa skladá z troch samostatných častí, kde v prípade poruchy či servisu, sa bude ľahšie rozmontovávať. Zdokonalená konštrukcia spolu s tepelným čerpadlom sa postarajú o efektívnejšie prúdenie vzduchu, vďaka čomu sa doba sušenia znížila o 10%. Sušička tak poskytne energeticky úsporné sušenie pri nižšej spotrebe a zároveň je aj šetrná k bielizni. 

Tichý a úsporný motor

Sušička Hoover dostala do výbavy výkonný invertorový Eco Power motor. Bezkartáčový motor využíva pri práci permanentné magnety, vďaka čomu je jeho výkon oveľa tichší. Pri sušení dochádza k nižšiemu množstvu vibrácií, čo zaručuje motoru lepšiu odolnosť a predĺžuje jeho životnosť.

Aplikácia hOn a Wi-Fi

Ovládanie sušičky je ešte jednoduchšie vďaka bezdrôtovej technológií Bluetooth a Wi-Fi. Do mobilného telefónu si môžete naištalovať aplikáciu hOn ponukajúcu množstvo skvelých funkcií a informácií. Môžete si tak aj na diaľku skontrolovať v akom stave je vaša sušička. Výhodou aplikácie je aj to, že vám pomáha zvoliť optimálny prací program. Vezmite bielizeň odfoťte ju a naskenujte jej štítok (Scan to Care). V aplikácii sa tieto údaje uložia a na základe typu oblečenia sa zvolí ideálny cyklus. Prípadne využijete na ovládanie aj hlasových asistentov Alexa od Amazonu či Google asistent. Vďaka pripojeniu k Wi-Fi získate množstvo výhod, napríklad:

  • upozornenia na koniec sušenia

  • aktualizácie údržby 

  • údaje o spotrebe energie pre efektívnejšie sušenie

  • tipy pre sušenie

Auto Care

S programom Auto Care bude sušenie hračkou. Po spustení sušičky detekuje mäkkosť vlákien a veľkosť náplne, a tým automaticky upraví a nastaví dĺžku cyklu, úroveň sušenia a pohyby bubna. Vďaka tomu získate najlešpie výsledky sušenia bez poškodenia vášho oblečenia. 

Active Dry 

Pri odstránení zápachu, osvieženie bielizne a vyhladení bielizne je ideálnou voľbou cyklus Active Dry. Ten sa postará o rýchle osvieženie prádla, ktoré potrebujete a zabezpečí najlepší kompromis medzi výkonom sušenia a dobou sušenia. Vďaka nemu získate sviežu bielizeň, ktorá je zároveň menej pokrčená a ľahšie sa bude žehliť. 

Nádoba Aquavision

Sušička disponuje originálnym príslušenstvom a tým je Aquavision. Dizajn nádoby poskytne lepšiu kontrolu nad hladinou vody a tiež ľahké vylievanie. Kondenzovanú vodu môžete použiť napríklad pri zalievaní kvetov alebo do žehličky. Vďaka tejto nádobe získate viac času, a ušetrí to aj energiu a vodu. 

Špeciálny Woolmark Apparel Care 

Sušička obdržala do svojej výbavy šetrný program určený pre sušenie vlny- Woolmark Apparel Care. Tento citlivý program sa postará o vlnené oblečenie bez poničenia vlákien a tiež zabraňuje opotrebeniu, tvorbe žmolkov, obmedzuje trenie odevov a starostlivo kontroluje teplotu sušenia. 

Parametre:

  • Energetická trieda A+++
  • Spotreba el. energie 1,59 kWh/cyklus
  • Náplň 9 kg
  • Hlučnosť 69 dB
  • Výška 85 cm,
  • Šírka 59,6 cm
  • Hĺbka 58,5 cm

Získajte darček zadarmo k vybraným spotrebičom Hoover!

Viac o akcií TU

 

Značka Hoover
Energetická trieda A+++
Kapacita sušenia 9 kg
Hĺbka výrobku od 50 cm

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Fiľakovo 26252 0
Krupina 26252 1
Lučenec 26252 0
Žarnovica 26252 0

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle vybavenie objednávky Objednávala som odtiaľ prvý krát, ale určite nie posledný...za mňa veľká spokojnosť

Overený zákazník,

Rychle dodanie Produkt zodpovedal popisu

Overený zákazník,

Rýchle dodanie a ústretovosť

Overený zákazník,