GORENJE NRK 6192 MW

Predaj skončil

Kvalitné, výkonná a vybavená

Obstarávate si novú chladničku? Neukvapujte sa a vyberte si skutočne výkonný spotrebič, ktorého bohatá technologická aj technická výbava z neho robia kvalitného domáceho pomocníka. Ak kladiete dôraz na kvalitu a výkon, potom siahnite po kombinovanej chladničke Gorenje NRK 6192 MW v klasickom bielom prevedení as celkovým čistým objemom 307 l.

 

Na prednej strane dvierok sa nachádza elektronické ovládanie s informačným LEDdisplejom. Digitálny ukazovateľ zobrazuje teplotu vo vnútri chladničky.


Dlho čerstvé potraviny

Chladnička disponuje využiteľným objemom 222 l a je vhodná do väčších domácností. Okrem políc z tvrdeného skla sa vnútri nachádza aj praktická polica na fľaše zabezpečujúce ich väčšiu stabilitu. Súčasťou chladničky je zásuvka FreshZone, v ktorej sa pohybuje teplota okolo 3 ° C.

 

Vo vnútri chladničky nájdete veľkú zásuvku CrispZone so systémom HumidityControl. Vnútri zásuvky možno vďaka špeciálnemu systému podľa potreby regulovať vlhkosť. Ovocie a zelenina zostanú dlhšie čerstvé a zachovajú si svoje nutričné hodnoty.


Veľký priestor na mrazenie

V spodnej časti spotrebiča sa nachádza výkonná mraznička s čistým objemom 85 l. Mraznička je rozdelená tromi boxy. Mraznička je vybavený aj XXL SpaceBox zásuvkou, do ktorej môžete uložiť aj veľké kusy potravín.

 

Mraznička zvládne zmraziť 5 kg potravín za 24 hodín. V prípade výpadku elektrického prúdu dokáže udržať optimálnu teplotu vhodnú na uskladnenie potravín až 18 hodín.

 


Perfektné technologická výbava

Chladnička Gorenje patrí k novej generácii chladničiek ION generation. Vďaka jedinečnej technológii IonAir je zabezpečené perfektnú klímu predlžujúce trvanlivosť a čerstvosť uskladnených potravín. Technológia ničí baktérie vo vnútri spotrebiča a zamedzuje vzniku nepríjemného zápachu z aromatických potravín.

 

Ďalšou špecialitou je senzorová technológia AdaptTech . Spotrebič počas 7 dní sleduje a zaznamenáva intenzitu otvárania chladničky. Na základe následného vyhodnotenia upraví prevádzku a teplotu vo vnútri v čase najčastejšieho otvárania dverí.

 


nemusíte odmrazovať

Tento model je vybavený jedinečnou technológiou NoFrost Plus . Jedná sa vylepšený beznámrazový systém NoFrost. Toto vylepšenie zamedzuje vzniku námrazy v mrazničke a zároveň bráni vysychaniu potravín v chladničke. Je tak zaistené dokonalé mikroklímu na uskladnenie potravín nielen v chladiacej, ale aj v mraziacej časti. Absencia ľadovej krusty znižuje náklady na spotrebu a vy už nemusíte strácať čas odmrazovaním.

 


Veľmi nízka spotreba

Nadmieru spokojní nebudete len s výkonom a výbavou chladničky, ale aj s jej energeticky úspornou prevádzkou. Vďaka svojej nízkej spotrebe sa radí do energetickej triedy A ++Spotreba energie za 24 hodín činí 0,64 kWh.

 

Hospodárnu prevádzku skvele doplňuje tiež nízka hlučnosť. Za chodu neprekročí hodnotu 42 dB. Kombinácia tichého a úspornej prevádzky je u domácich spotrebičov neoceniteľná.

Značka Gorenje

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle vybavenie objednávky Objednávala som odtiaľ prvý krát, ale určite nie posledný...za mňa veľká spokojnosť

Overený zákazník,

Rychle dodanie Produkt zodpovedal popisu

Overený zákazník,

Rýchle dodanie a ústretovosť

Overený zákazník,