ETA Fenité 3348 90000

Elektrický pilník na chodidla a paty ETA Fenité s Li-ion akumulátorem a výdrží až 100 minut. Profesionální péče o chodidla v pohodlí vašeho domova

Dostupnosť
Skladom (2 ks)
K odoslaniu pripravené do 24 hodín od objednania (obvykle však ešte v deň objednania) .

U vás do 24-48 hodín od odoslania.
27,90 €
23,25 € bez DPH

 

Krásna chodidlá robia krásne nohy, a predovšetkým v letných dňoch nevyzerá stvrdnutá koža na pätách práve najlepšie. Elektrický pilník ETA Fenité vám pomôže s odstránením stvrdnutej, suché a odumreté kože rýchlo a bezpečne. Vaša pokožka bude vďaka nej nielen krásna na pohľad, ale aj mäkká a hebká na dotyk.


Starostlivosť o chodidlá je dnes už oveľa príjemnejšie záležitosťou. Mechanické škrabky na päty sú už minulosťou a vy sa tak môžete nechať rozmaznávať novými technológiami. Elektrický pilník na chodidlá ETA Fenité je jemnejšie, rýchlejšie a predovšetkým bezpečnejšie. Rýchlosť otáčok si môžete nastaviť na nižšie či vyššie presne tak, ako vám to vyhovuje.


Elektrický pilník v sebe ukrýva veľmi kvalitný Li-ion akumulátor, ktorý mu prepožičiava výdrž až 100 minút. K plnému nabitie mu však skrze mikro USB stačí iba 90 minút. Pilník však môžete používať aj v sieťovej prevádzke, a tak sa nemusíte báť, že by vás počas opatrovanie stresovalo krátiace sa čas. Vďaka svetelnej signalizácii však budete mať úplný prehľad, či je pilník vybitý či nabitý.


Hoci je funkčnosť na prvom mieste, nezabúdame ani na vzhľad a príslušenstvo. Vďaka ergonomickej rukoväti sa pilník pohodlne a jednoducho používa a nežný svetlý dizajn padne do oka každému. Na cesty si ho môžete zbaliť do praktického cestovného vrecúšku a mať ho tak vždy po ruke.


V balení nájdete tiež mikro USB kábel pre nabíjanie a 3 kusy hlavíc pre jemné, stredné a hrubé brúsenie. Hlavica sa ľahko vymieňajú a vy si tak môžete vybrať presne tú, ktorú práve potrebujete. Náhradné hlavice môžete kedykoľvek dokúpiť - ETA234890100 pre jemné, ETA234890200 pre stredné a ETA234890300 pre hrubé brúsenie.

 

Parametre:

Nezaradené:
Typ : pilníky

Rozmery produktu:
Šírka: 17 cm
Výška: 4 cm
Hĺbka: 8.5 cm
Hmotnosť: 0.219 kg

Rozmery balíka:
Šírka: 20.2 cm
Výška: 5.5 cm
Hĺbka: 18.4 cm
Hmotnosť: 0.419 kg

Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Fiľakovo 27496 0
Krupina 27496 0
Lučenec 27496 1
Žarnovica 27496 1

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,