ETA 3013 Sapelo

Eta | Tyčové mixéry | Kód: 19976
Doprava zadarmo
Dostupnosť
Skladom posledný kus (1 ks)
Posledný kus na predajni

Doručenie do 24-48 hodín.
49,90 €
41,58 € bez DPH
Záruka: 2 roky

Základný opis

Ponorný tyčový mixér ETA 3013 90000 SAPELO s bohatým príslušenstvom a moderným prevedením. Veľkou výhodou je vysoký výkon , mixér totiž poháňa výkonný DC motor (tichá prevádzka) s maximálnym výkonom 800 W. Výhodou je tiež plynulá regulácia otáčok a prítomnosť Turbo režimu. Tyčová časť spolu s nožmi sú vyrobené z nerezového kvalitného materiálu, ktorý odoláva i vyšším teplotám. Dokonalú a jednoduchú manipuláciu zabezpečí ergonomická rukoväť.

 

Tyčový mixér

S kvalitným príslušenstvom a výbornými funkciami podáva tento tyčový mixér ETA 301390000 SAPELO​ výborné výsledky pri príprave jedál či nápojov. Príkon mixéra je 800 W. Prepracovaný výkonný jednosmerný DC motor, ktorý v prevádzke pracuje takmer bez vibrácii,  je pripravený aj na záťaž. Neobáva sa ani drvenia väčšieho množstva ovocia a zeleniny naraz. Na výber máte zo šiestich rýchlostí. Ergonomicky prispôsobená rukoväť sa príjemne a bez námahy drží v ruke. Plynulá regulácia otáčok umožňuje optimálne nastavenie rýchlosti podľa potreby. Oceníte aj svetelnú signalizáciu prevádzky.

Kvalita sa cení

Inovatívny nôž s kvalitnými čepelami si jednoducho poradí s mixovaním a sekaním. Spodná časť mixovacej nohy z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a poskytuje tie najlepšie výsledky. Ponúka ešte viac sekacieho záberu počas rotácie, takže jedlo je spracované ešte rýchlejšie a na menšie kúsky. Je vhodná aj na prípravu chutných a horúcich polievok.

FastLock

Výmena a nasadzovanie príslušenstva nikdy nebolo jednoduchšie. S funkciou"Fast lock" (rýchle uchytenie príslušenstva nacvaknutím) dokážete jednoducho a intuitívne nasadiť pribalené príslušenstvo. Dĺžka napájacieho kábla 1 m s praktickým pútkom na zavesenie.

Bohaté príslušenstvo:

  • Odnímateľný nerezový tyčový mixér
  • Šľahacia metla
  • Prevodovka pre zaistenie optimálnych otáčok
  • Sekáčik 500 ml
  • Srpovitý nerezový nôž
  • Protisklzové nožičky nádoby zaisťujúce stabilitu
  • Pracovná nádoba o objeme 700 ml
  • Veko
Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Fiľakovo 19976 0
Krupina 19976 1
Lučenec 19976 0
Žarnovica 19976 0

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle vybavenie objednávky Objednávala som odtiaľ prvý krát, ale určite nie posledný...za mňa veľká spokojnosť

Overený zákazník,

Rychle dodanie Produkt zodpovedal popisu

Overený zákazník,

Rýchle dodanie a ústretovosť

Overený zákazník,