ETA 0028.90064

Eta | RETRO spotrebiče ETA | Kód: 22046
Doprava zadarmo

Kuchynský robot ETA Storio s príkonom 1200 W bude skvelým pomocníkom vo vašej retro kuchyni.

Dostupnosť
Nedostupné
Tovar je momentálne nedostupný, čaká sa na jeho naskladnenie.

Môžete využiť funkciu "Strážny pes", ktorý vás automaticky informuje na Váš e-mail v momente, keď bude tovar naskladnený.
487,00 €
405,83 € bez DPH
Záruka: 2 roky (10 rokov)

Kuchynský robot Storio v rôznych farbách

Pečiete radi a ste k tomu zastánca retro štýlu? Potom je pre vás kuchynský robot Gratus Storio vhodným spoločníkom do kuchyne. Zamilujete si ho na prvý pohľad. Ku kuchynskému robotu si zaobstarajte ďalšie výrobky z kolekcie STORIO a vybavte si tak celú kuchyňu v retro štýle. V kolekcii STORIO okrem kuchynského robota nájdete nerezovú rýchlovarnú kanvicuhriankovač chladničku.

Gratus Storio je veľmi výkonný kuchynský robot s príkonom 1200 WMotor so stabilizátorom udržuje nastavené otáčky aj pri veľkom zaťažení. Masívne celokovové prevedenie zaisťuje dlhú životnosť a dobrú stabilitu pri prevádzke.

Robot sa pýši bohatou základnou výbavou. Zvláda šľahaniemieseniehneteniemixovaniestrúhaniemletie mäsaplnenie údeníntvorbu mäsových trubičiek Kebbepretláčanie strojových cukroviniek a dokonca aj výrobu domácej zmrzliny, ľadového krému vrátane mrazeného jogurtu.

Najlepší priateľ v kuchyni

Súčasťou balenia je bohaté príslušenstvo, vďaka ktorému pripravíte všetky vaše obľúbené pochutiny. V príslušenstve nájdete veľkokapacitnú nerezovú misu o objeme 5,5 l a to vrátane priehľadného krytu s otvorom na pridávanie surovín aj za chodu. Ďalej obdržíte hnetací hákšľahaciu metlumetlu na mieseniekľúč na jednoduché nastavenie optimálnej výšky nástavcov v miseflexi metlu, ktorá je určená na ľahkú prípravu krémov a ľahkého cesta.

Sklenený mixér o objeme 1,4 l, ktorý využijete predovšetkým pri mixovaní nápojov, koktailov, smoothie, polievok, pomazánok alebo výživ. No to ešte stále nie je všetko. Balenie ďalej obsahuje vtláčadlo pre posun väčších kusov surovín do priestoru sekacieho noža, 40 ml odmerku a uvoľňovací kľúč.

Ďalším príslušenstvom je nástavec na strúhanie s 3 diskovými strúhadlami, vďaka ktorému spracujete rýchlo zeleninu, oriešky alebo syry. S mlynčekom na mäso nameliete všetky druhy mäsa a rýb – pripravíte tak jednoducho mäso na fašírky alebo hamburgery.

Ďalej v bohatej výbave nájdete nástavce na výrobu údenínnástavec na výrobu Kebbetvorítko na cukrovinkynástavec na výrobu domácej zmrzliny, ľadového krému a mrazeného jogurtu a v neposlednej rade obdržíte multifunkčný sekáčik potravín so 420 ml pracovnou nádobou a štvorramenným nerezovým nožom, ktorý mixuje, seká a drtí sušené bylinky, korenie, orechy, syr, kávu, zeleninu, ovocie a ďalšie.

Práca s týmto strojom vám bude robiť radosť. Planetárny systém miešania zaisťuje kvalitnejšie a systematickejšie spracovanie celého obsahu nádoby aj u stien misy. Všetky pracovné nástavce kuchynského robota sú koncipované tak, aby boli ľahko a rýchlo zostaviteľné. Môžete nastaviť optimálnu výšku nástavcov pre prácu s menším množstvom surovín v mise. Na druhú stranu zvládne až 2,5 kg redšieho cesta. Pri práci môžete zvoliť plynulú reguláciu otáčok alebo funkciu PULSE pre maximálne otáčky.

Ľahko ho rozoberiete a opláchnete. Jeho údržba je skutočne jednoduchá. Každý z nekovových dielov je možné umývať v umývačke riadu.

Bezpečnostné prvky

Robot Gratus Storio má tepelnú poistku, ktorá sa aktivuje pri preťažení stroja. Vďaka tomu ochráni motor pred zničením. Protisklzové nožičky zaisťujú vyššiu stabilitu pri chode stroja. Robot Storio má tiež bezpečnostný systém výkyvného ramena umožňujúceho ľahkú výmenu pracovných nástavcov, bezpečnostnú poistku proti nechcenému spusteniu v odklopenej polohe a uľahčuje manipuláciu vďaka aretačnej poistke.

ETA na tento produkt poskytuje predĺženú záruku 10 rokov na motor. Predĺženú záruku si registrujte TU.

 

Technické parametre:

Objem hlavnej nádoby 5.5 l

Ovládanie mechanické-gombíkové

Plynulá regulácia rýchlosti Áno

Pulzný spínač Áno

Funkcie a príslušenstvo kuchynského robota hnetenie

Funkcie a príslušenstvo kuchynského robota strúhanie

Funkcie a príslušenstvo kuchynského robota mixér

Funkcie a príslušenstvo kuchynského robota šľahanie

Funkcie a príslušenstvo kuchynského robota tvorítko na cukroví

Funkcie a príslušenstvo kuchynského robota plnenie údenín

Funkcie a príslušenstvo kuchynského robota miešanie

Funkcie a príslušenstvo kuchynského robota mäsomlynček

Funkcie a príslušenstvo kuchynského robota výroba zmrzliny

Planetárny systém miešania Áno

Príkon robota 1200 W

Materiál nádoby nerez

Retro Áno

Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Farba Počet mj na sklade
Fiľakovo 22044 Krémová 1
Fiľakovo 22045 Červená 1
Fiľakovo 22046 Čierna 0
Krupina 22044 Krémová 1
Krupina 22045 Červená 3
Krupina 22046 Čierna 0
Lučenec 22044 Krémová 1
Lučenec 22045 Červená 3
Lučenec 22046 Čierna 0
Žarnovica 22044 Krémová 1
Žarnovica 22045 Červená 3
Žarnovica 22046 Čierna 0
Kód Farba Dostupnosť Cena
22044 Krémová Skladom 487,00 € s DPH
22045 Červená Skladom 449,00 € s DPH
499,00 € s DPH
22046 Čierna Nedostupné 487,00 € s DPH

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,