Brandt BXE 5532W Intellect

Predaj skončil

Multifunkčná rúra Brandt BXE5532X Intellect

 

 

BRANDT - ZNAČKA SE šesťdesiatročný SKÚSENOSTÍ


Brandt je tradičný francúzskou značkou elektrospotrebičov. Viac ako 60 rokov uľahčuje ľuďom každodennej práce v domácnosti. Teší sa z ocenenia najdôveryhodnejší značky v oblasti domácich elektrospotrebičov, ktoré je odmenou za desiatky rokov výskumu a vývoja, aktívneho počúvania požiadavkám zákazníkov a znalostí ich zvyklostí. Brandt je priekopníkom mnohých technológií a inovácií, ktoré dnes prijala väčšina výrobcov. Medzi najznámejšie patria: využitie indukčné technológie pri varení, pyrolytické samočistenie u rúr, technológia chladenia rúry, priehradka s nulovou zónou 0-3 ° C, automatické váženie náplne u práčok, v neposlednom rade inteligentný radu spotrebičov Intellect.

 

 

DESIGN - FUNKČNOSŤ - VÝKON


Nová kolekcia vstavaných rúr Brandt sa vyznačuje noblesnom dizajnom, ktorý stavia na ušľachtilých materiáloch, ako sú sklo a nerezová oceľ. Nový dizajn Intellect je zjednocujúcim prvkom v rámci celého radu spotrebičov Brandt, ktorý prináša užívateľom pocit nebývalej súhry všetkých spotrebičov naprieč domácností. Súčasťou nového dizajnu je úplne prepracované intuitívne ovládanie s inteligentnými funkciami, ktoré zvládne používať naozaj každý.

 

 

Rúra Brandt BXE5532X Intellect

 

 

MAXI OBJEM 73 LITROV


Rúra Brandt BXE5532X Intellect ponúka komfortné vnútorný priestor, ktorý umožňuje piecť veľké množstvo pokrmov až v 6 poschodiach nad sebou, alebo väčšie kusy samostatne.

 

 

Ľahká údržba DVIEROK:


Jednoduchý a intuitívny systém vyberanie vonkajšieho skla a ďalších vnútorných vrstiev skla Vám umožní ich jednoduché a dokonalé vyčistenie.

 

 

OMEGA GRIL


Perfektné kôrka a dokonalá zlatá farba s novým variabilným grilom Omega v rúre Brandt BXE5532X. Niektoré recepty, na prvý pohľad celkom jednoduché, v skutočnosti vyžadujú veľa zručnosti. Gril s novým tvarom vykurovacieho telesa a možnosťou nastavenia štyroch stupňov výkonu vám umožní dosiahnuť dokonale rovnomerného prepečenia na povrchu pripravovaného pokrmu.

 


SMART ASSIST:


Podľa zvoleného režimu pečenia vám rúra Brandt BXE5532X navrhne nielen ideálnu teplotu pečenia, ale aj dobu prípravy pokrmov. Prednastavené hodnoty môžete kedykoľvek počas pečenia ľahko zmeniť.

 

 

MULTIFUNKCIA QUATTRO PULSE: VYCHUTNAJTE SI TEN ROZDIEL


Rúra Brandt BXE5532X Intellect disponuje inovovaným systémom cirkulácie vzduchu vo vnútri rúry - QUATTRO PULSE. Tento nový systém využíva obráteného prúdenia vzduchu s difúzorom, kedy je vzduch z rúry ventilátorom nasávaný a ohrievaný vykurovacím telesom. Horúci vzduch je potom vyfukovaný štyrmi vývodmi v rohoch zadnej steny rúry. Tým je zaistená rovnomerná teplota pre dokonalú prípravu hneď niekoľkých pokrmov súčasne. Aj najmenšie pečivo tak bude vždy rýchlo a rovnomerne prepečené.

 

 

Parametre rúry Brandt BXE5532X

 

 

- Multifunkčná rúra s objemom 73 l
- Prevedenie čierne sklo a nerez 
- Energetická trieda A 
- Ovládanie Intellect s ergonomickým otočným voličom, dotykovým ovládaním a bielo podsvieteným displejom 
- SmartAssist - funkcie navrhujúci teplotu a dĺžku pečenia v závislosti na zvolenej funkciu pečenia 
- Quattro Pulse - rovnomerná distribúcia teplého vzduchu štyrmi vývodmi počas pečenia 
- Multifunkčný režim - 7 funkcií (teplovzdušné pečenie, tradičné pečenie + ventilátor, gril, ECO, gril s ventilátorom, tradičné pečenie)

- Omega gril pre rovnomernú kôrku 
- Easy Clean smalt pre ľahké čistenie rúry 
- Celosklenená dvierka s 2 sklami 
- Príslušenstvo: 
šestiúrovňové chrómované vodiace žebřinky, 1 ks bezpečnostný rošt, 1 ks plytký plech 20 mm 
- Rozmery pre vstavanie (V x Š x H v cm): 58,5 x 56 x 55

 

 

Značka Brandt

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle vybavenie objednávky Objednávala som odtiaľ prvý krát, ale určite nie posledný...za mňa veľká spokojnosť

Overený zákazník,

Rychle dodanie Produkt zodpovedal popisu

Overený zákazník,

Rýchle dodanie a ústretovosť

Overený zákazník,