AEG BPE556320M

Táto rúra SteamBake je vybavená tlačidlom na pridanie pary, ktoré zaháji proces pečenia pridaním pary. Príprava v pare uchová cesto na povrchu vlhké, čím sa vytvorí zlatistá a chrumkavá kôrka, zatiaľ čo jeho stred zostane kyprý a vláčny.

Predaj skončil

VÝSLEDKY PODĽA VAŠICH PREDSTÁV VĎAKA TEPLOTNEJ SONDE

Teplotná sonda, ktorá je súčasťou tejto rúry, umožňuje v priebehu pečenia merať teplotu v strede pokrmu. Zakaždým tak bez námahy dosiahnete dokonalé výsledky.

 

RÚRA, KTORÁ SA SAMA VYČISTÍ

Funkciu pyrolitického čistenia spustíte jedným stlačením. Pyrolýza premení nečistoty, tuk a zvyšky jedla v rúre na jemný popol, ktorý ľahko odstránite navlhčenou handričkou.

 

TICHÉ A KOMFORTNÉ PRIVIERANIE DVIEROK

Systém SoftClosing zaisťuje, že sa dvierka rúry vždy ľahko a ticho zatvoria. Rúra tak kombinuje atraktívny vzhľad s praktickými funkciami a skvelým výkonom.

 

RÚRA, NA KTOREJ SA NEPOPÁLITE

Vďaka špeciálnemu bezpečnému povrchu zostáva vonkajšia strana dvierok rúry relatívne chladná na dotyk, a preto je manipulácia s dvierkami za každých okolností bezpečná.

 

PENIAZE SPÄŤ ZA NÁKUP KUCHYNSKÝCH SPOTREBIČOV

Kuchynské spotrebiče AEG sa prispôsobia všetkým vašim potrebám a chutiam. Najmodernejšie technológie a praktické funkcie vás podržia v každej situácii a výsledok bude vždy perfektný. Kúpte si novú rúru, varný panel, chladničku, mrazničku, odsávač pár alebo vinotéku a získajte zo svojho nákupu až 460 € späť.

  • Zaregistrujte svoj nákup do 14 dní na http://aeg-mastery.mojeaeg.sk/. Na registráciu je potrebný sken daňového dokladu.
  • Do 30 dní po schválení vašej registrácie vám príslušnú čiastku pošleme na váš bankový účet.
  • Akcia trvá od 1. 10. do 30. 11. 2020 u vybraných predajcov.
Značka Aeg

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle vybavenie objednávky Objednávala som odtiaľ prvý krát, ale určite nie posledný...za mňa veľká spokojnosť

Overený zákazník,

Rychle dodanie Produkt zodpovedal popisu

Overený zákazník,

Rýchle dodanie a ústretovosť

Overený zákazník,