Eta 0709.90000 biela/modrá

Eta | Elektrické zubné kefky | Kód: 20182

sonická zubná kefka • 22 000 oscilačných pohybov za minútu • časovač • technológia microBUBBLES pre čistenie medzizubných priestorov • 2 režimy čistenia • vodoodolná • vhodná pre citlivé zuby a ďasná

Dostupnosť
Nedostupné
Tovar je momentálne nedostupný, čaká sa na jeho naskladnenie.

Môžete využiť funkciu "Strážny pes", ktorý vás automaticky informuje na Váš e-mail v momente, keď bude tovar naskladnený.
16,90 €
14,08 € bez DPH

ETA Sonetic 070990000, biela/modrá

Spoločnosť ETA patrí k popredným výrobcom domácich pomôcok a nie je tomu inak ani u kefiek na zuby. Kúpte si sonického pomocníka, s ktorým si zaistíte žiarivý úsmev bez kazov a zubného plaku. Prístroj dokáže vyvinúť až 22 000 oscilačných pohybov za minútu, vďaka čomu účinne vyčistí aj ťažko prístupné medzizubné priestory, kam by ste sa s bežnou manuálnou kefkou nemali šancu dostať. Čistenie po odporúčanú dobu dvoch minút vám odmeriava časovač, ktorý vás po uplynutí času upozorní jemnými vibráciami, že už máte splnené.

Vodeodolné vyhotovenie

Vyberte si jeden z dvoch režimov čistenia, a to intenzívny alebo šetrný. Kefka je určená skutočne pre každého, dokonca aj pre užívateľov s veľmi citlivými zubami a ďasnami. Po skončení používania ju opláchnite pod prúdom vody, aby zostala čistá ako nová a pripravená na ďalšie použitie. Nemusíte sa báť, že by ju voda mohla poničiť. Spadá totiž do skupiny IP7, ktorá jej zabezpečuje 100% vodoodolnosť. Okrem rukoväti nájdete v balení aj dve hlavice kefiek, a to masážnu a klasickú. Prístroj poháňa jedna AAA batéria, ktorá je súčasťou balenia, nie je preto potrebné ju dokupovať extra.

Technické parametre

Typ sonická
Orálne centrum Nie
Úložný priestor Nie
Ústna sprcha Nie
Zdroj energie batérie aaa
Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,