Yenkee YAC 5300

3 v 1 Bezdrôtová nabíjacia stanica

Predaj skončil

Jedna stanica vládne všetkým

Energia pre tvoj setup
Nabíjať bezdrôtovo už nie je okrajovou záležitosťou. Som nabíjacia stanica 3 v 1, ktorá dokáže nabíjať až tri zariadenia naraz. Zvládnem dodať energiu akémukoľvek mobilnému telefónu s certifikáciou Qi. Ďalšie dve miesta je možné obsadiť slúchadlami Apple Airpods a hodinkami Apple Watch. Všetko sa spojí jednoducho a rýchlo. Nabíjanie sa potom automaticky spustí a ty sa už nemusíš o nič starať. O pripojenie airpodov sa stará zabudovaný lightning konektor. Pri hodinkách sa potom môžeš spoľahnúť na magnet, ktorý ich prichytí, a zabráni tak nechcenému pádu.

Tak rýchlo. Tak bezpečne

Aby som nabíjala čo najrýchlejšie, tak ma je možné pripojiť na adaptér s technológiou QuickCharge 2.0 či 3.0 a dokážem poskytnúť výkon až 15 W. Rýchlosť nabitia telefónu sa tak značne zvýši, a teba tak nemusí zdržiavať vybitá elektronika. To všetko dokážem pri zachovaní maximálnej bezpečnosti. Disponujem ochranou proti prehriatiu, prepätiu a výstupu nadprúdu. Navyše mám vo svojom tele zabudovanú detekciu cudzích predmetov, takže sa rozhodne nie je čoho báť.

Evolúcia v nabíjaní
Dokážem byť zároveň aj skvelým doplnkom do každého interiéru. Či už ma budeš mať na nočnom stolíku, v kancelárii na pracovnom stole alebo na kuchynskej linke, zapadnem kdekoľvek. Decentný a elegantný dizajn – to je moje! Na mojom tele je navyše LED signalizácia, ktorá ťa dokáže veľmi jednoducho informovať o aktuálnom stave nabíjania, prípadne ťa upozorní na cudzí predmet, ktorý nie je podporovaný na bezdrôtové nabíjanie. V noci si potom môžeš LED indikáciu vypnúť pomocou dotykového tlačidla, a môžeš tak v pokoji nerušene spať.

Bezdrôtová nabíjacia stanica pre Apple zariadenia dokáže nabiť tri zariadenia súčasne (iPhone, Apple Watch, Airpods).
Stačí položiť telefón na podložku a bezdrôtové nabíjanie sa automaticky spustí. Telefón je možné nabíjať v horizontálnej a vertikálnej polohe.
Apple Watch sa s nabíjačkou spoja pomocou magnetu a nabíjanie sa automaticky spustí.
Airpods stačí zasunúť do Lightning konektora.
Na dosiahnutie rýchleho nabíjania (7,5 W, 10 W, 15 W) použite sieťový adaptér s technológiou QC2.0, prípadne QC3.0.
Nabíjačka je kompatibilná so všetkými telefónmi vybavenými bezdrôtovou technológiou so štandardom Qi, ktoré sú touto technológiou vybavené priamo z výroby, alebo si k nim dokúpite kompatibilné odporúčané príslušenstvo.
Ak na nabíjaciu stanicu položíte kovové alebo magnetické predmety, ktoré nepodporujú bezdrôtové nabíjanie, LED signalizácia zabliká a nabíjanie sa automaticky zastaví.
Nabíjačka disponuje detekciou cudzích predmetov, ochranou proti prehriatiu, ochranou proti vstupnému prepätiu a ochranou výstupu pred nadprúdom.
O stave nabíjania informuje LED signalizácia, ktorá svieti po obvode nabíjacej stanice. LED je možné vypnúť pomocou dotykového tlačidla.

 

Parametre :

Vstup: 12 V/2 A, 9 V/2,7 A
Port typu C
Výstup: 15 W/10 W/7,5 W/5 W
Prenosová vzdialenosť: ≤ 8 mm
Konverzný pomer: ≤ 73 %
Rozmery: 136 × 101 × 136 mm

Značka Yenkee

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,