Whirlpool WF S2765 NE/IXL

Predaj skončil

Varná doska indukcia Whirlpool WF S2765 NE/IXL 

Jednoduché dotykové Easytronic ovládanie, 6 varných dosiek, možnosť voľby doplnkových funkcií, detská poistkakontrolka zvyškového tepla či časovač robia z varnej indukčnej dosky Whirpool WF S2765 NIE/IXL vášho verného pomocníka pri varení.

Efektívne a flexibilné varenie

Táto doska so šírkou 65 cm je vyrobená v bezrámčekovom dizajne a disponuje 6 indukčnými zónami. Spotrebič tiež umožňuje vytvoriť jednu veľkú variacu plochu, z dvoch varných zón. Vďaka kvalitnej indukčnej doske bude vaše varenie rýchle a energeticky efektívne. Výhodou je tiež rýchlejší čas chladnutia a vyššia bezpečnosť. Spotrebič disponuje jednoduchým a presným dotykovým ovládaním a ďalej potom iFlexi zónou, vďaka ktorej je doska flexibilnejšia a praktickejšia. Na flexi zónu môžete umiestniť veľký hrniec na celú plochu platničky, 1 hrniec do zadnej či prednej časti, alebo 2 hrnce naraz, pretože nie je problém nastaviť rôzny stupeň výkonu pre každý hrniec zvlášť. Doska je ďalej vybavená funkciou Power Management, ktorá umožňuje meniť maximálny príkon podľa ističa, ktorý používate. Môžete ju tak pripojiť aj na 230 V. V prípade časovej tiesne môžete využiť funkciu Power Booster, ktorá vám zaistí ohrev hrnca na teplotu 630° C už za krátkych 8 minút. Ak preferujete pomalšie varenie pri nižších teplotách, isto oceníte 4 nízkoteplotné programy.

 

Kľúčové vlastnosti:

  • Technológia 6. zmysel: úspora až 20 % energie
  • Ovládanie – 4 nezávislé slidery: ovládajte zvlášť každú varnú zónu jednoduchým pohybom prsta po slideri
  • PowerManagement: možnosť nastaviť pri prvom zapnutí maximálny výkon dosky, ktorý nebude nikdy prekročený
  • iXelium: povrch sa ľahko čistí a je odolný voči povrchovým poškodeniam
  • Bezpečnostná detská poistka
     

Profesionálne varenie v kuchyni u vás doma.

 

Nekonečná radosť z varenia

Whirlpool rozumie tomu, aké dôležité je venovať pozornosť detailom. Nadčasový dizajn radu W Collection perfektne doplní akýkoľvek štýl kuchyne.


 

Intuitívne varenie s prednastavenými programami

Technológia 6. ZMYSEL prináša štyri prednastavené funkcie varenia: Udržiavanie v teple, Dusenie, Rozpúšťanie a Uvedenie do varu. Stačí navoliť požadovaný spôsob varenia a doska automaticky nastaví ideálnu úroveň výkonu.


  

Udrží vaše jedlo stále teplé

Funkcia Udržiavania v teple zachováva ideálnu teplotu jedla po skončení varenia bez rizika pripálenia.


 

Rozpúšťanie rovnomerne a bez obáv

Funkcia Rozpúšťanie uvedie suroviny (napr. čokoládu alebo maslo) do ideálnej teploty na roztavenie s minimálnym rizikom pripaľovania alebo nerovnomerného uľpievania na stenách riadu.


 

Pomalé varenie bez rizika pripálenia

Funkcia Dusenie je vhodná na pokrmy, ktoré je nutné variť pozvoľna. Zabezpečí pomalé odparovanie tekutín a udržiava jedlo šťavnaté bez toho, aby dochádzalo k jeho pripaľovaniu a vysúšaniu.


 

Uvedenie vody do varu a jeho udržiavanie

Funkcia Uvedenie do varu privedie vodu do bodu varu účinne a rýchlo a zároveň zabraňuje pretečeniu aj zbytočnému plytvaniu energiou.


 

Kombinujte varné zóny pre maximálnu flexibilitu

Varná doska maximálne využíva dostupný priestor a zabezpečuje rovnomernú distribúciu tepla prostredníctvom 4 indukčných cievok. Varné zóny sa dajú využívať samostatne alebo vertikálne prepojiť, aby ste mohli kamkoľvek na plochu postaviť akokoľvek veľký hrniec a potom ho v rámci plochy premiestňovať.


 

Možnosť nastaviť maximálny výkon dosky, ktorý nebude nikdy prekročený

Pri prvom zapnutí sami rozhodnete o maximálnom výkone vašej indukčnej varnej dosky: 2,5 kW, 4,0 kW, 6,0 kW alebo 7,2 kW. Po nastavení požadovaného maximálneho výkonu varná doska automaticky upravuje rozdeľovanie výkonu medzi platne tak, aby určená hraničná hodnota nebola prekročená. Vaša domáca sieť tak nebude nikdy preťažená, kým vy budete moci využívať všetky funkcie ponúkané indukčnou varnou doskou.


 

Pohodlné ovládanie prostredníctvom mobilnej aplikácie 6th SENSE LIVE

Mobilná aplikácia 6th SENSE LIVE stojí na pokročilej technológii umožňujúcej nastavovať úroveň výkonu aj čas priamo z aplikácie, spúšťať nový cyklus varenia v ručnom režime alebo navoliť automatické funkcie. Umožňuje tiež prepojiť varnú dosku s digestorom, ponúka osobný receptár a spravuje nákupný zoznam. 


 

Špeciálna konštrukcia umožňuje inštaláciu varnej dosky v dokonalej rovine s kuchynskou linkou

Vďaka špeciálnej konštrukcii sa doska vkladá priamo do výrezu v kuchynskej linke, je s ňou tak v dokonalej rovine a predstavuje nielen estetické, ale aj praktické riešenie pri čistení.


 

Jednoduchá inštalácia a čistý dizajn

Absencia čelného odvetrávania znamená veľmi jednoduchú inštaláciu bez potreby ďalších úprav kuchynskej linky.


 

Pri výmene dosky nie sú nutné žiadne úpravy ani prispôsobenie

Indukčnú varnú dosku Whirlpool ľahko umiestnite do otvoru po plynovej doske. Výrez nemusíte meniť. Vďaka technológii riadenia príkonu nie sú nutné ani žiadne úpravy elektroinštalácie. Vychutnajte si pohodlné používanie, jednoduché čistenie, bezpečnosť a rýchlosť indukčnej varnej dosky.


 

Vyžaduje len minimálnu hrúbku pracovnej dosky

Pri inštalácii bez rúry na pečenie je minimálna požadovaná hrúbka pracovnej dosky 12 mm, a 28 mm v prípade inštalácie nad rúrou.


 

Úplné zablokovanie ovládacích prvkov varnej dosky

Možnosť zablokovania ovládania varnej dosky zabráni deťom zapínať spotrebič a meniť vybrané parametre. Whirlpool tak myslí na bezpečnosť detí a spokojnosť rodičov.


 

Rýchlejšie a úspornejšie varenie

Potrebujete uvariť vodu, ale nemáte čas? Indukčná varná doska dokáže uviesť vodu do varu vo veľmi krátkom čase a potom udržiava teplotu varu pri súčasnom znížení spotreby elektrickej energie.


 

Skráťte čas varenia vďaka pokročilej indukčnej technológii

S indukčnou technológiou dokáže varná doska uviesť do varu 2 litre vody už za 4 minúty pri odbere 230 W, čo je výrazne úspornejšie, než pri použití iných technológií.

Značka Whirlpool

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,