Whirlpool W7 821O W

Odporúčané Vystavený kus
Predaj skončil

Pri výbere novej chladničky choďte na istotu. Stavte na osvedčenú kvalitu a siahnite po voľne stojacej chladničke Whirlpool W7 821O W. Značka Whirlpool ponúka kombináciu elegantného dizajnu a bohatých funkcií, ktoré sa o uložené jedlo spoľahlivo postarajú. Mraznička s tromi boxmi dokáže zamraziť až 10 kg potravín za 24 hodín. Pri výpadku prúdu udrží stabilne nízku teplotu po dobu 17 hodín, pričom o výpadku vás bude informovať teplotným alarmom.

Vďaka nízkej hlučnosti 40 dB o chode chladničky takmer nebudete vedieť, takže ani počas noci vás nebude rušiť. Po otvorení dvierok sa interiér rozžiari LED osvetlením, ktoré vám ponúkne maximálny prehľad o každom zákutí. Vďaka technológii Total NoFrost nebudete musieť už nikdy ručne odmrazovať, keďže nadbytočná vlhkosť je odvádzaná preč priebežne.


 

Kľúčové vlastnosti:

  • Total NoFrost: zabráni vzniku námrazy a ľadu v mrazničke
  • Energetická trieda: A++: prináša maximálny výkon a minimálnu spotrebu energie
  • Výška 1,89 m a objem 338 l
  • Ovládanie Clever Out: k dispozícii je externý displej s kontrolou teploty
  • FreshBox+ s reguláciou vlhkosti: vytvorí ideálne podmienky na skladovanie ovocia, zeleniny a delikates
  • Záruka 15 rokov na kompresor priamo od značky

6. zmysel a ďalšie skvelé technológie sa postarajú o dlhodobú čerstvosť uložených potravín!

 

Udrží potraviny dlhšie čerstvé

Technológia 6. ZMYSEL Control zaručuje nepretržitú kontrolu teploty v reálnom čase, okamžite reaguje na jej výkyvy a rýchlo ju opäť prispôsobí tak, aby bola zachovaná čerstvosť produktov. Navyše minimalizuje teplotné kolísanie v mrazničke, čím chráni potraviny pred poškodením mrazom, stratou kvality a farby.


 

Šetrite energiu a zabudnite na odmrazovanie

Inteligentné senzory v chladničke sledujú teplotu a minimalizujú jej kolísanie, čím zabezpečujú optimálne podmienky na skladovanie potravín. Technológia Total NoFrost automaticky vysúša vzduch v mrazničke, aby ste nemuseli strácať čas odmrazovaním. Mrazené potraviny neprimŕzajú k stenám, štítky zostávajú čitateľné a vnútorný priestor je vždy čistý.


 

Ideálne podmienky na skladovanie ovocia a zeleniny

Nastavte stupeň vlhkosti v priehradke jednoduchým potiahnutím posuvníka. Nebudete tak musieť zbytočne vyhadzovať a vaše ovocie a zelenina zostanú čerstvé až 15 dní.


 

 

Zachovajte čerstvosť vášho obľúbeného jedla dlhšie!

FreshBox 0° disponuje priehradkou, kde sa teplota pohybuje okolo 0 °C, čo predstavuje ideálne podmienky na skladovanie mäsa, rýb a iných delikates. Vďaka stálej teplote sú chuť, konzistencia a výživové hodnoty vášho jedla lepšie chránené. Vy si tak môžete vychutnať čerstvé a zdravé potraviny.

 


 

Potraviny ľahko na dosah

Mraznička disponuje špeciálnou zásuvkou, ktorú stačí len vysunúť a následne sa pohodlne dostanete k potravinám, ktoré používate najčastejšie.

 


 

Predĺžená záruka na kompresor z radu 6. ZMYSEL

Vďaka predĺženej záruke na váš kompresor z radu 6. ZMYSEL si môžete byť istí, že vaša chladnička bude dlhodobo fungovať spoľahlivo.


 

Rýchlejšie schladenie potravín

Funkcia rýchleho chladenia zabezpečuje dlhšiu čerstvosť vašich potravín práve dovezených z obchodu, vďaka tomu, že v chladničke sa za omnoho kratší čas dostanú späť do ideálnej skladovacej teploty.  Vy tak získate viac času na seba, keďže nebudete musieť chodiť tak často nakupovať potraviny.


 

Pohodlné používanie

Zásluhou špeciálne navrhnutých políc, ktoré sa dajú povytiahnuť až o 12 cm, sa ľahko dostanete aj k potravinám, ktoré máte úplne vzadu v chladničke. Zároveň vám to uľahčí čistenie chladničky.


 

Pohodlné otváranie

Chladnička sa skvele prispôsobí interiéru každej kuchyne, a to predovšetkým zásluhou rukovätí zabudovaných do dverí chladničky, ktoré pôsobia veľmi elegantne. Toto riešenie je navyše mimoriadne pohodlné a praktické.


 

Dokonalé osvetlenie

Energeticky úsporné LED osvetlenie hravo presvieti celú chladničku, takže v nej ľahko nájdete to, čo práve hľadáte.

Značka WHIRLPOOL

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,