WHIRLPOOL W Collection W7OS44S1P

Predaj skončil

Whirlpool W Collection W7 OS4 4S1 P

Whirlpool si uvedomuje, aké dôležité sú zručnosti a dôraz na každý detail. Nadčasový dizajn W Collection dokonale zapadne do kuchyne v akomkoľvek štýle. Rúru možno ľahko zabudovať tak, aby sa stala atraktívnym bodom vašej kuchyne. Kolekcia W7, zušľachtená čistým sklom v kombinácii s lesklou nerezovou oceľou, je dokonalým riešením pre moderné kuchyne.

Zvoľte si technológiu, ktorá myslí za vás

Ako to len urobiť, aby doma pripravovaný pokrm vyvolal skutočný pôžitok a prosby zo všetkých strán o dupľu? Stačí zapnúť 6. zmysel a tešiť sa na dokonalé výsledky pečenia. Pomocou špeciálnych senzorov sa odhadne hmotnosť pokrmu a určí teplota aj čas pečenia s následným riadením celého postupu. O zostávajúcom čase prípravy vás priebežne informuje moderný a intuitívny displej.

Pre skutočnú radosť z varenia a pečenia.

 

Jedna kolekcia. Tri oslnivé rady. Nekonečná radosť z varenia.

Nadčasový dizajn W Collection dokonale zapadne do kuchyne v akomkoľvek štýle. Rúru je možné ľahko zabudovať tak, aby sa stala ústredným bodom vašej kuchyne. Dizajnový rad W7 predstavuje moderný sortiment vstavaných spotrebičov s čistými, jednoduchými líniami, leštenou oceľou a sklom.


 

Stavte na technológiu, ktorá myslí za vás

Ako zariadiť, aby doma pripravovaný pokrm vyvolal skutočný kulinársky pôžitok? Stačí zapnúť 6. zmysel a tešiť sa na dokonalé výsledky pečenia. Pomocou špeciálnych senzorov sa odhadne hmotnosť pokrmov a určí teplota aj čas pečenia s následným riadením celého postupu. O zostatkovom čase prípravy vás bude priebežne informovat moderný a intuitívny displej.


 

Váš osobný asistent pri varení, ktorý sleduje vaše chute

Assisted Display je textový LCD displej. V priebehu varenia sa na displeji zobrazujú obrázky, ktoré vám poskytnú nenahraditeľnú pomoc pri varení. Po zvolení kategórie produktu už rúra automaticky vyberie správny program a čas potrebný na dosiahnutie čo najlepšieho výsledku. Stačí si vybrať jednu z približne 40 kulinárskych možností zo 6 automatických programov. Technológia 6. ZMYSEL vás pritom prevedie receptom krok za krokom.


 

Príprava jedla 100 % parou

Príprava jedla 100 % parou prináša plnú chuť potravín a umožní vám vychutnať si skutočne zdravé jedla so zachovaním živín, vitamínov a minerálov. Príprava jedla pri teplote pod 100 °C prebieha bez straty hmotnosti alebo vysušenia v priebehu varenia. Táto voľba je ideálna na varenie vajec, rýb pripravovaných v pare, kuracích plátkov, zeleniny a pokrmov z obilnín.


 

Pre vždy perfektné výsledky

Varenie s technológiou 6. ZMYSEL vám prinesie nezabudnuteľný zážitok. Vyberte si kategóriu pokrmu a svoje stravovacie preferencie (vegetariánske, barbecue atď.) a objavte nové recepty, pričom váš spotrebič automaticky prispôsobí všetky potrebné parametre varenia (teplotu, čas, spôsob ohrevu).


 

Pečte viac, a pritom rýchlejšie!

Cook4 prináša mimoriadnu úroveň flexibility s možnosťou pripravovať až štyri pokrmy naraz bez rizika zmiešania chutí či vôní. Vysoko účinné ohrevné teleso po aktivácii funkcie Cook4 spolupracuje so systémom cirkulácie vzduchu, ktorý rovnomerne ohrieva vnútorný priestor rúry a zabezpečuje konštantný obeh vzduchu. Zaručuje tak bezkonkurenčnú kvalitu pečenia s výraznou úsporou času a energie.


 

Ideálne prepečenie zo všetkých strán

S teplovzdušnou funkciou rúry Whirlpool pripravíte vaše obľúbené pokrmy ešte lepšie a rýchlejšie. Ventilátor v spojení s kruhovým výhrevným telesom rozvádza horúci vzduch po celom vnútornom priestore rúry tak, aby bola zaručená rovnomerná tepelná úprava jedla zo všetkých strán súčasne a v kratšom čase!


 

Pečenie bez predohrevu – úspora času a energie

Ako skrátiť čas pečenia? Je to jednoduché. Vďaka funkcii Ready2Cook vložíte pokrm do rúry aj bez jej predhrievania. Dosiahnete pritom skvelý výsledok za kratší čas pečenia a s úsporou energie.


 

Čistenie rúry nemusí byť nič zložité

Odhaľte extrémne účinný spôsob, ako odstrániť aj tie najodolnejšie nečistoty v rúre a navrátiť jej niekdajší lesk. Zapnite program pyrolytického čistenia a nechajte rúru zahriať približne na 500 °C, kedy sa nečistoty premenia na ľahko odstrániteľný popol.


 

Bezpečná manipulácia

Na pohodlie a bezpečnosť pri pečení netreba nikdy zabúdať. Preto sú rúry Whirlpool vybavené teleskopickými výsuvmi, ktoré zaručujú spoľahlivé usadenie plechu a jeho jednoduché vysunutie bez rizika vypadnutia či bolestivého popálenia.


 

Drobný detail pre väčšie pohodlie

Veľmi dobre vieme, že v kuchyni záleží na každom detaile. Rúra je vybavená špeciálnymi pántami, ktoré umožňujú ľahké a tiché zatváranie pre ešte väčšie pohodlie používateľa.


 

Nemusíte sa báť ani o najmenších kuchárov

Rúra je vybavená dodatočnou ochranou v podobe zablokovania ovládacieho panelu. Keď chcete zabrániť zmenám aktuálneho nastavenia rúry, stačí na niekoľko sekúnd podržať príslušné tlačidlá.


 

Lesk bez odtlačkov prstov

Práve ste upratali celú kuchyňu, ale na rúre je stále vidno odtlačky prstov? To je už minulosťou. Vďaka špeciálnej povrchovej úprave proti odtlačkom prstov zostane povrch rúry stále čistý a bez odtlačkov.


 

Zníženie výdavkov za elektrinu

Rúra Whirlpool OASKP8V1IX spotrebuje o 30 % menej elektrickej energie než štandardné spotrebiče v energetickej triede A, a to bez akýchkoľvek dopadov na jej mimoriadne schopnosti.


 

Dostatok priestoru na veľké pečenie

Veľký vnútorný objem 73 litrov spoločne s 5 rôznymi úrovňami pečenia znamená pohodlie pri varení obľúbených pokrmov každého člena Vašej rodiny, akokoľvek veľkej. Navyše tým najjednoduchším a najrýchlejším spôsobom bez kompromisov.

Značka WHIRLPOOL

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

všetko super - držte sa

Overený zákazník,

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,