Vysávač ETA Barello 4222 90000

Viacúčelový vysávač na suché aj mokré vysávanie s funkciou fúkania vzduchu

Predaj skončil

Popis:

Skrotí všetky živly

Viacúčelový vysávač ETA Barello sa nezľakne žiadnej špiny – hravo si poradí s prachom a suchými nečistotami, ale aj s vysávaním tekutín. Zmena zo suchého na mokré vysávanie je navyše rýchla a jednoduchá.

Silný motor s príkonom 1400 W sa postará o perfektný výkon, filtráciu nečistôt potom zaistí kvalitný HEPA filter. Častice prachu potom putujú do vrecka na prach o objeme 2,5 litra alebo rovno do veľkej nádoby na odpad, ktorá ich pojme až 11 litrov. Je tak úplne na vás, či bude vysávač Barello vreckový alebo bezvreckový.

Nádoba na odpad je vám plne k dispozícii tiež pri vysávaní mokrých nečistôt, ktorých polapí až 8 litrov. Na jej plnú kapacitu vás upozorní bezpečnostný plavák.

Zbaví vás starostí aj lístia

Nielen na jeseň potom príde vhod funkcia vyfukovania vzduchu, pred ktorou sa pracú z cesty ako nánosy nečistôt, tak aj lístie.

Používanie viacúčelového vysávača ETA Barello vám uľahčí veľký akčný rádius 8 m, ktorý spolu s kolieskami otočnými o 360° zaistí ľahké presuny po celej domácnosti.

V duchu jednoduchosti sa nesie tiež zostavenie vysávača a jeho ovládanie. Intenzitu satia môžete regulovať mechanicky priamo na hadici. Pevné a praktické držadlo je nápomocné pri manipulácii, zatiaľ čo štyri kolieska zaisťujú perfektnú stabilitu.

Permanentné textilné vrecko na prach navyše môžete používať zas a znovu, čím šetríte nielen peniaze, ale aj životné prostredie.

Príslušenstvo

Aby ste mohli všetky funkcie vysávača ETA Barello využívať skutočne naplno, nájdete v balení hneď niekoľko kusov praktického príslušenstva. Okrem dvojdielnych sacích trubiek dostanete parketovú hubicu 2 v 1 s vymeniteľnými lamelami – kefovými na suché vysávanie, gumovými na mokré.

Nechýba ani štrbinová trubica na vysávanie v úzkych a ťažko prístupných miestach či kefka s jemnými štetinkami, ktorá zbaví prachu a pavučín aj tak chúlostivé miesta ako sú rámy obrazov.

Predĺžená záruka

Záruku na motor vysávača ETA Barello vám zadarmo predĺžime na 3 roky – stačí vyplniť registračný formulár. Bezplatnú službu Predĺženej záruky si registrujte TU.

Technické parametre:

  • Hlučnosť 89 dB
  • Objem prachového vrecka alebo nádoby 2.5 l
  • Typ filtrácie sáčkový
  • Akčný rádius/dosah 8 m
  • Elektrická zásuvka Nie
  • Príkon vysávače 1400 W
  • Typ konštrukcie podlahový
Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,