Vstavaná rúra Gorenje B1O737E30X

Vstavaná rúra, objem 71 L

Predaj skončil

Pečenie na viacerých úrovniach - Viacero jedál naraz
Kombinácia MultiFlow 360°a HomeMade tvaru rúry u niektorých rúr gorenje, pomáha dosiahnuť ten najťažší cieľ: pečenie až na 5 plechoch súčasne. Dobrou správou je, chute a vône sa nezmiešajú. Inteligentná distribúcia vzduchu zaisťuje, že jedlo je rovnomerne upečené na každej úrovni. Väčší objem rúry tiež zabezpečuje vynikajúci prehľad.

SilverMatte - Mimoriadne odolný, mimoriadne hladký povrch
Kvalita a typ smaltu sú pre prevádzku rúry mimoriadne dôležité. SilverMatte je vysoko odolný a pevný materiál, ktorý znesie extrémne teplo a to aj pri pyrolytickom čistení pri 500°C. Bez mikropórov sú povrchy rúry a plechov odolné voči najvyšším teplotám, mikrovlnám či pare. Trojnásobný náter interiéru podporuje tepelnú reflexiu a poskytuje dodatočnú izoláciu. Vďaka tomu ostane interiér rúry vždy bezpečný a sterilný.

AquaClean - Jednoduché, pohodlné čistenie
Vďaka úplne novému povrchu u všetkých nových rúr Gorenje sa výrazne zlepšila funkcia AquaClean. AquaClean ponúka vynikajúcu pomoc pri čistení rúry. Všetko, čo je potrebné urobiť, je len naliať pol litra vody do pekáča a zapnúť AquaClean na 30 minút. Výsledky sú viditeľné na celom povrchu vnútra rúry a aj na plechoch či pekáčoch. Mastnota a zapečené škvrny sa uvoľnenou parou zmäkčia, potom ich stačí jednoducho utrieť handričkou.

BigSpace - Viac priestoru pre viac voľnosti pri pečení
Nová generácia rúr Gorenje je vybavená pokrokovou technológiou, ktorá vytvára väčší objem rúry. Optimalizované prúdenie vzduchu cirkuluje vo vnútri ešte vo väčšom objeme a úplne slobodne. Zvýšený objem umožňuje súčasne pečenie väčších množstiev jedla na viacerých plechoch, pričom vonkajšie rozmery zostávajú nezmenené. Namiesto predchádzajúcich 3, umožňuje rúra Superior využitie až 5 úrovní súčasne. Objem v rozsahu do 75 l pri štandardných rúrach a do 53 l pri kompaktných rúrach, zaraďuje rúry Gorenje medzi najväčšie dostupné na trhu.

DC+ Systém - Efektívny manažment ochladzovania
Systém DynamiCooling+ účinne ochladzuje exteriér rúry a zabraňuje poškodeniu spôsobenému vysokými teplotami. Po ukončení pečenia tepelný snímač ochladzuje vonkajší povrch rúry, kým teplota neklesne pod 60°C. Užitočne najmä pre rúry s pyrolytickým čistením, ktoré prebieha pri extrémne vysokých teplotách. Systém DynamiCoolig pracuje pri zapnutej rúre, zatiaľ čo systém DynamiCooling+ sa aktivuje po vypnutí rúry.

SuperSize - Pripravené pre XXL recepty
Priestrannejšie rúry umožňujú piecť väčšie množstvo jedál - a to nielen vďaka cirkulácii vzduchu na všetkých úrovniach, ale tiež kvôli 46 cm širokým plechom na pečenie, ktoré sú k dispozícii v štandardných i kompaktných rúrach. Inovatívne riešenia umožňujú plné využitie väčšej vnútornej šírky rúry. K dispozícii je tak viac priestoru pre každý plech a špičkové technológie zaisťujú, že jedlo sa upečie rovnomerne na všetkých úrovniach.

PerfectGrill - Dvojité ohrievacie teleso pre rovnomerné zapečenie
Najlepšie výsledky pečenia sa dosahujú pri pečení kombináciou väčších a menších vykurovacích telies, kde menšie je umiestnený vo vnútri väčšieho telesa. Inteligentné umiestnenie ohrievačov umožňuje optimálne rozloženie tepla a poskytuje výborné výsledky pečenia zakaždým, takže jedlo je chrumkavé zvonka a mäkká a šťavnaté zvnútra. Variabilná kombinácia ohrievačov umožňuje použitie buď len vnútorného telesa alebo vonkajšieho, alebo oboch naraz. Pokročilé modely sú vybavené ohrevným telesom, ktoré možno jednoducho sklopiť, čo umožňuje ľahkú údržbu a čistenie.

TouchFree povrch - Lesklý a bez odtlačkový povrch
Všetky nerezové povrchy sú pokryté špeciálnym filmom, ktorý zabraňuje zanechávaniu odtlačkov prstov, pričom povrch je stále lesklý a jeho čistenie je oveľa jednoduchšie.

Rýchly predohrev - Kúzelne rýchly, šetrí čas aj energiu
Rúra dosiahne teplotu až 200°C už za 6 minút, čím ušetrí 30% času potrebného pre štandardný predohrev. Ideálne pre recepty, ktoré vyžadujú predhriatu rúru. Svetelné a zvukové znamenie vás upozorní, keď rúra dosiahne požadovanú teplotu.

VLASTNOSTI:

Essential Line

Multifunkčná rúra - 71 l Extra veľká plocha na pečenie

Vyberateľné vnútorné sklo dvierok rúry s plochým povrchom

HomeMade Plus tvar rúry

PerfectGrill dvojité grilovacie teleso

Mechanické nastavenie teploty

Dotykovo ovládané programovacie hodiny IconLed

Spôsoby ohrievania:  Horné a dolné vyhrievacie teleso |  Infra gril |  Kruhové vyhrievacie teleso s ventilátorom |  Infra gril a ventilátor |  Spodné vyhrievacie teleso a ventilátor | Dolné vyhrievacie teleso s kruhovým vyhrievacím telesom a ventilátorom | Malý infra gril | Rozmrazovanie | Rýchly predhrev - 200 °C za 6 minút | AquaClean | WarmPlate - ohrievanie tanierov

GentleClose - tlmené zatváranie dvierok rúry

Osvetlenie

Pečenie na viacerých plechoch súčasne

Rošt

Vedenie plechu v rúre (drážky plechu): Čiastočne vysúvacie teleskopické lišty na 2 úrovniach

Termoelektrická poistka

Dynamické chladenie rúry plus - DC+

Dvierka (2 sklá, 1 reflexná vrstva)

Katalytický kryt ventilátora

SilverMatte mimoriadne odolný 100% smalt v rúre a na plechoch na pečenie

TouchFree inox - nerezový povrch s úpravou proti odtlačkom prstov

PARAMETRE:

Farba: Farba nerezovej ocele

Farba rukoväte: Farba nerezovej ocele

Predný panel: Nerez

Využiteľný objem rúry: 71 l

Povrch najväčšieho plechu na pečenie: 1.316 cm2

Tvar gombíkov ovládania: Zasúvacie gombíky

1 hlboký smaltovaný plech

1 plytký smaltovaný plech

Spotreba energie: 0,81 kWh (nútená konvekcia vzduchu), 0,94 kWh (konvenčná tepelná funkcia)

Výkon grilu: 2.700 W

Rozmery (Š x V x H): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm

Rozmery zabaleného spotrebiča (šxvxh): 63,5 × 69,1 × 68 cm

Rozmery pre zabudovanie (šxvxh) min-max: 56-56,8 × 59-59 × 55 cm

Netto hmotnosť: 30,4 kg

Brutto hmotnosť: 34,7 kg

Spotreba elektrickej energie v pohotovostnom režime (Standby): 1 W

Príkon: 3.300 W

Značka Gorenje

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,