DE DIETRICH DOP8360A

De Dietrich | Pyrolytické | Kód: 27166
Doprava zadarmo

Teplovzdušná rúra s plne automatickým pečením CHEF, nízkoteplotným pečením a pyrolýzou

Dostupnosť
Skladom posledný kus (1 ks)
Posledný kus na predajni

Doručenie do 24-48 hodín.
1 369,00 €
1 140,83 € bez DPH
Príslušenstvo
+5,90 €
+5,90 €
+3,90 €
+5,90 €

Teplovzdušná rúra s plne automatickým pečením CHEF, nízkoteplotným pečením a pyrolýzou

Farebné prevedenie Absolute Black v kombinaci antracitu, černého skla a mědi

Jednoduché ovládanie vďaka dokonale čitateľnému White on Black LCD displeju (Gourmet)

11 funkcií na pečenie rúry vrátane Multifunkcie+ a pečenia chleba

Režim Chef s vlhkostným čidlom Perfect Sensor: automatické pečenie pre 6 druhov pokrmov

Kulinársky sprievodca pre 35 druhov pokrmov, režim nízkoteplotného pečenia pre 10 druhov pokrmov

Funkcia Sušenie a Rozmrazovanie

3 úrovne automatického pyrolytického čistenia vrátane PyroExpress 59 min.

Tepelná izolácia rúry PERFECT INSULATION, tlmené dovieranie dvierok rúry SOFT CLOSE, chladné dvierka rúry COLD DOOR so 4 sklami (rozoberateľnými)

Variabilný gril so 4 stupňami výkonu, objem rúry 73 l

Príslušenstvo: 6úrovňové vodiace rošty, teleskopický výsuv plechu, 2 plné a 2 polovičné rošty, hlboký plech

Automatické pečenie Chef

Funkcia" "Chef" "umožňuje prípravu Vášho najobľúbenejšieho pokrmu v plne automatickom režime.

Postačí len vybrať z menu funkcie príslušný pokrm, vložiť ho do rúry na správnu pozíciu, nastaviť hmotnosť a spustiť pečenie. Exkluzívna technológia De Dietrich zaistí automatický režim pečenia, ideálnu teplotu a správny čas prípravy. Teplotné a vlhkostné čidlo stráži proces pečenia a poskytuje spätnú väzbu elektronickému regulátoru, čím je zaistená dokonalá príprava jedla.

Pyrolytické čistenie rúry

S troubou vybavenou technologií pyrolytického čištění můžete starosti s čištěním trouby jednou provždy hodit za hlavu. V menu trouby si pouze zvolíte jeden z dostupných režimů pyrolytického čištění dle míry zašpinění a o zbytek se trouba postará sama. 
Během pyrolytického čištění se trouba rozehřeje na teplotu až 500 °C a tímto se veškeré nečistoty uvnitř trouby promění v popel. V procesu pyrolýzy se takto dokonalé vyčistí i velmi obtížně přístupná místa, jako jsou rohy trouby nebo mřížky ventilátoru, vše se jednoduše spálí na jemný prach. Ten poté stačí pouze setřít vlhkým hadříkem a trouba bude opět jako nová a připravena na další kulinářské výzvy. 
Pyrolytické čištění je nejúčinnější, nejhygieničtější a nejpohodlnější způsob čištění vnitřního prostoru trouby. Díky této revoluční technologii můžete zapomenout na namáhavé a neefektivní ruční odstraňování připálených zbytků jídla.

Nízkoteplotné pečenie

Nové rúry De Dietrich patrí medzi technologickú avantgardu. Sú opatrené všetkými nástrojmi nevyhnutnými pre vytváranie majstrovských kulinárskych diel. Tento jemný, rovnomerný a konzistentný spôsob pečenia pri teplotách nižších ako 100 ° C často používajú špičkoví kuchári a je ideálny pre prípravu obzvlášť jemného a chutného mäsa. Obsluha programu je veľmi jednoduchá. Je treba len zvoliť si pokrm: ružové alebo dobre upečené jahňacie, pečené teľacie, pečené hovädzie steak v obľúbenej úprave, rare či well-done, pečené bravčové mäso, kuracie mäso, malé i veľké celé ryby, jogurt atď. Rúra následne automaticky pripraví jedlo podľa vašej požiadavky.

Niektoré rúry majú k dispozícii špeciálny rošt, ktorý mäso udrží nad podložkou a zabezpečí dokonalú cirkuláciu teplého vzduchu, kedy mäso nie je treba otáčať.
Čas pečenia je dlhý, ale veľmi mierny. Na konci pečenia sa u niektorých programov spustí automaticky program udržiavanie teploty pokrmu, čo umožní, aby mäso zostalo krehké.
Nízkoteplotné pečenie umožňuje, aby sa mäso upieklo rovnomerne a pritom ostalo šťavnaté. Pri tomto programe sa znižuje odparovanie vody a tým tiež znečistenie stien rúry. Je možné ho tiež použiť na prípravu tradičných jogurtov.
• Pri príprave pokrmu teplota nemá klesnúť pod 73 ° C a stúpnuť nad 100 ° C.
• Pomalé pečenia sa programuje pre rôzne typy pokrmov, ktoré môžu mať úplne odlišné parametre nastavenia (vykurovacie telesá, teplota určená na ražnenie).
• Upozornenie: Podľa zvolenej nádoby sa teplota v rúre v prvých fázach pečení môže zvýšiť až na 275 ° C (predohrev).

Priebeh jednotlivých fáz nízkoteplotného pečenia
Fáza 1:
V závislosti na výbere receptu, cca 20 min. V tejto fáze sa spúšťa silný gril s ventiláciou a je nastavená teplota 270 ° C. Teplota vo vnútri rúry však závisí od nastaveného programu a je prispôsobená druhu pokrmu.
Fáza 2:
V druhej fáze sa vykurovacie telesá vypínajú a teplota postupne klesá.
Fáza 3:
Rúra udržuje teplotu určenú zvolenú predvoľbou receptu (medzi 70 až 100 ° C).

Ovládací panel Gourmet

Po výbere vopred naprogramovanej funkcie alebo pokrmu vám jasné a ostré symboly a čísla na displeji odporučí polohu, do ktorej umiestniť nádobu v rúre, optimálnu teplotu a povedie vás celým procesom prípravy.

Quattro Pulse

Nové rúry Brandt Intellect disponujú inovovaným systémom cirkulácie vzduchu vo vnútri rúry - QUATTRO PULSE. Tento nový systém využíva obráteného prúdenia vzduchu s difúzorom, kedy je vzduch z rúry ventilátorom nasávaný a ohrievaný vykurovacím telesom. Horúci vzduch je potom vyfukovaný štyrmi vývodmi v rohoch zadnej steny rúry. Tým je zaistená rovnomerná teplota pre dokonalú prípravu hneď niekoľkých pokrmov súčasne. Aj najmenšie pečivo tak bude vždy rýchlo a rovnomerne prepečené.

Multifunkcia Plus

Medzi mnohými funkciami Multifunkcie Plus vynikajú dve z nich: Kombinovaný ohrev a Teplovzdušné pečenie. Funkcia kombinovaného ohrevu bola navrhnutá pre pečenie vlhkým teplom, vhodným na prípravu slaných koláčov, Quiché alebo pizze. Ohrevné teleso, ktoré je umiestnené okolo ventilátora, zaisťuje rovnomerný ohrev pokrmu.
Funkcia teplovzduchu je jedinečná pre uchovanie jemnej štruktúry bieleho mäsa, vône a chuti pokrmov pripravovaných v alobale. Umožňuje piecť rôzne pokrmy v troch úrovniach naraz pri súčasnom zachovaní individuálnej vône každého z nich.

Sprievodca pečením

Po výbere vopred naprogramovaného receptu a vložení hmotnosti potraviny rúra automaticky určí vhodný režim prípravy a taktiež ideálnu teplotu a čas potrebný na pečenie s presnosťou na minúty. Pokiaľ ide o pomoc s vašimi kulinárskymi výtvormi, máte k dispozícii ozajstného odborníka.

Cold Door

Pyrolytické rúry sú opatrené hrubšími celoskleněnými dvierkami so 4 sklenenými panelmi a ventiláciou. Vďaka tejto jedinečnej konštrukcii teplota na vonkajšej strane dvierok nikdy nedosiahne prahu bolesti:

maximálne 40 ° C v strede dvierok počas pyrolýzy,

maximálne 65 ° C v najteplejšom mieste dvierok počas pyrolýzy,

maximálne 30 ° C v strede dvierok počas pečenia.

Vďaka celosklenenému vnútornému povrchu a ľahko rozoberateľnej konštrukcii je možné dvierka dokonale vyčistiť, aby boli opäť ako nové.

Funkcia sušenia

De Dietrich vo svojich nových rúrach prináša funkciu, v dnešnej dobe takmer nepostrádateľnú. Proces dehydratácie vám umožní sušenie veľkého množstva rôznych potravín vrátane aromatických bylín, ovocia a zeleniny pri dokonale riadenej teplote medzi 60 ° C a 80 ° C. Tým, že zabraňuje vytváraniu baktérií, umožňuje uchovať produkty po niekoľko mesiacov a používať ich kedykoľvek budete chcieť. Šetrné sušenie dokáže uchovať tiež esenciálne prvky, ako vitamíny a minerály.

Pečenie chleba

S multifunkčnou rúrou od De Dietrich je pečenie chleba veľmi jednoduché a zvládne ho skutočne každý! Vizuálny programátor disponuje jednoduchou, intuitívnou farebnou obrazovkou, stačí zvoliť program na pečenie chleba, zatočiť ovládačom, potvrdiť zatlačením a už pečiete – Le Twist – Le Click – Le Cook!

Soft Close

Špeciálny mechanizmus dvierok zaisťuje ich pomalé zatvorenie. Rúru tak ľahko zatvoríte aj bez uchopenia rukoväte rukami a takmer nehlučne.

Variabilný gril

Pre dokonalú prípravu niektorých pokrmov je potreba veľa práce. Modulácia výkonu grilu vám zakaždým pomôže oveľa ľahšie dosiahnuť žiadaný výsledok.

Pyro-Control

Rúra vie strážiť počet cyklov pečenia vrátane intenzity pečenia a sama navrhne dĺžku pyrolytického cyklu v závislosti na predpokladanom stupni znečistenia.

Pyroexpress 59 min

Výrobca pre Vás vyvinul novú - rýchlejšiu a úspornejšiu - formu pyrolytického čistenia. Funkcia dokáže efektívne zužitkovať zvyškové teplo predchádzajúceho cyklu pečenia na expresné (59 minút) vyčistenie vnútorných priestorov s dokonalým výsledkom čistenia pri 50% úspore elektrickej energie!

Dotykové ovládanie s otočným voličom

Nový dizajn ovládania spotrebičov umožňuje ľahkú voľbu funkcií jednoduchým dotykom na citlivý dotykový spínač. Výber sa vykonáva otočením veľkého, pohodlne a ľahko ovládateľného gombíka.

 

Parametre:

Typ rúry: Multifunkcia plus
Farba rúry: Čierna
Objem: 73 l
Displej: Animovaný dotykový displej s bielymi znakmi na čiernom pozadí
Typ ovládania rúry: Dotykové ovládanie s otočným voličom
České menu rúry: Symboly
Energetická trieda rúry: A+
Celkový príkon: 3 385 W
Príkon grilu: 2 100 W
Čistenie: Pyrolytické
Vnútorný povrch: Pyro-Clean smalt
Celosklenené dvere: Áno
Počet vrstiev skiel dvierok rúry: 4
Rozoberateľné sklá dverí: Áno
Osvetlenie rúry: Halogén 1 x 25 W
Svetlo spínané otvorením dverí: Áno
Napájanie: 220-240 V / 50 Hz / 16 A
Prívodný kábel rúry: Bez koncovky
Programy
 
Spôsob pečenia: Multifunkcia PLUS
Počet funkcií Expert: 11
Programy asistovaného pečenia: Teplovzdušné pečenie, Konvenčný ohrev s ventilátorom, Konvenčný ohrev, ECO pečenie, Gril s ventilátorom, Spodný ohrev s ventilátorom, Variabilný gril, Udržiavanie v teple, Rozmrazovanie
Sprievodca pečením: 15 programov asistovaného pečenia
Programy ICS (Chef): 6 druhů pokrmů
Nízkoteplotné pečenie: 10 druhov pokrmov
Sušenie potravín: Áno
Pečenie chleba: Áno
Teplovzdušné pečenie: Áno
Pyrolytické čistenie: Pyrocontrol - 3 úrovne vr. PyroExpress 59 min
Funkcie
 
Chef Assist: Ano
Pyrocontrol: Áno
Systém Auto Stop: Áno
Uzamknutie ovládacieho panela: Áno
Cold Door: Áno
Soft Close: Áno
Odporúčanie umiestnenia v rúre: Áno
Odporúčanie teploty: Áno
Príslušenstvo
 
Bočné vodiace rebrinky: 6 úrovní - chrómované vyhotovenie
Teleskopický výsuv: 1x
Bezpečnostný rošt s rukoväťou: 2 ks
Polovičná rošt na polievanie: 2 ks
Plech 45 mm: 1
Rozmery a hmotnosť
 
Hmotnost (netto): 36,6 kg
Šírka (brutto): 64 cm
Výška (brutto): 67 cm
Hĺbka (brutto): 66 cm
Hmotnost (brutto): 38 kg
Rozmery na zabudovanie (V x Š x H): 58,5 x 56 x 55,5 cm

 

 

Značka De Dietrich

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Fiľakovo 27166 0
Krupina 27166 0
Lučenec 27166 1
Žarnovica 27166 0

Súvisiace produkty

Akcia -5% Doprava zadarmo

Mora VTPS543BX

349,00 € 369,00 €

Skladom (2 ks)

Akcia -12% Doprava zadarmo

Gorenje BPSAX6747A08BGWI

569,00 € 649,00 €

Skladom (3 ks)

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,