Vrecko na prach Miele XXL

Pri zakúpení s vysávačmi Miele z našej ponuky, získate po zaregistrovaní 5 rokov záruku

Predaj skončil

Prečo je originálne vrecko na prach Miele HyClean lepšou voľbou...

Filtračný systém Miele AirClean

Vynikajúcí filtračný účinok vysávačov Miele spočíva vo viacstupňovom filtračnom systéme Miele, ktorý sa skladá z originálneho vrecka na prach Miele HyClean, motorového a vzduchového filtra. Súhra týchto komponentov zaistí, že je vyfiltrovaného viac než 99,9 % jemného prachu.

Pre alergikov na peľ a domáci prach odporúčame vysávač, ktorý je vybavený HEPA filtrom. Niektoré podlahové vysávače Miele s aktívnym HEPA filtrom sú navyše odporúčané inštitútom TÜV-Nord. Lebo vďaka špeciálnemu tesneniu opláštenia spĺňa požiadavky európskej normy pre filtračné systémy EN 1822/1998 nielen výfukový filter, ale celý prístroj.

Hygiena a bezpečnosť

Hygienický uzáver originálneho vrecka na prach HyClean uzatvára vrecko automaticky pri otvorení prístroja a vy s povysávaným prachom už neprídete do kontaktu. Integrované hygienické tesnenie zaistí optimálne utesnenie vrecka, a tým hygienickú manipuláciu a odstránenie prachu. O zvláštnu ochranu pri vysávaní sa navyše postará pevný materiál vrecka. Spoľahlivo zabráni prasknutiu alebo pretrhnutiu.

Trvalo stabilný výkon

Vďaka 9 filtračným vrstvám zostáva originálne vrecko na prach HyClean aj s pribúdajúcim zapĺňaním priedušné. Špeciálne vlákno Miele zachytí obzvlášť veľké množstvo jemného prachu bez toho, aby ho prepustilo späť. Vonkajšia časť vrecka však zostáva aj naďalej voľná. Vysoký sací výkon je teda aj napriek plnému vrecku zachovaný.

O 25 % dlhšia doba použitia

Lepšie využitie objemu originálneho vrecka na prach zaisťujú vovnútri špeciálne difúzory, ktoré rovnomerne rozdeľujú povysávaný prach a častice nečistôt do priestoru vrecka. Vďaka tomu je zvýšená kapacita naplnenia vrecka a vrecko má tak o 25 % dlhšiu dobu použitia.

Značka Miele

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Fiľakovo 19251 0
Krupina 19251 0
Lučenec 19251 1
Žarnovica 19251 0

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,