Umývačka riadu vstavaná Gorenje GV671C60

Predaj skončil
Priemerné hodnotenie
5 / 5
Hodnotené 1×
5
4
3
2
1

Gorenje Advanced GV671C60

Informačný list

 

Umývačka riadu Gorenje Advanced je inšpirovaná moderným životným štýlom. Využiť môžete 5 programov pri 5 umývacích teplotách a navyše máte možnosť vytvoriť si vlastný program podľa zvolených preferencií. Umývačka sa radí do vysoko energeticky úspornej triedy C a vojde sa do nej až 16 súprav riadu. Je teda ideálna pre početnejšie domácnosti.

Bezpečnostná funkcia AquaStop v prípade úniku vody alebo zatopenia automaticky odstaví prívod vody a čerpadlo vypumpuje vodu z nádrže umývačky von. Nemusíte sa tak báť nechať umývačku v prevádzke bez dohľadu alebo aj cez noc. Umývačku riadu je možné namiesto studenej vody pripojiť k horúcej vode a skrátiť tak čas trvania programu a znížiť spotrebu energie. Oplachovací systém spolu s automatickou prevenciou proti upchatiu filtra zaisťuje, že filter bude fungovať bez porúch s výrazne menej častým čistením.

Ide o vstavaný spotrebič, čelné dvierka nie sú súčasťou dodávky.


 

Kľúčové vlastnosti:

Funkcia SpeedWash na skrátenie umývacieho cyklu

ExtraHygiene odstráni väčšinu baktérií

XXL priestor až na16 súprav riadu

Prakticky nastaviteľné koše

Automatické pootvorenie dverí na konci umývacieho cyklu

 

Přední panel

Umývačka riadu šetrná k životnému prostrediu aj vášmu rozpočtu.

 

Záruka 10 rokov na motor

Spoločnosť Gorenje ponúka predĺženú záruku 10 rokov na invertorový motor umývačky. Pre získanie záruky zaregistrujte spotrebič po jeho nákupe na stránkach výrobcu.

 

 


 

Funkcia SpeedWash

Rýchly program trvajúci iba 15 minút dokáže umyť riad od večere, zatiaľ čo vy si budete pochutnávať so svojimi priateľmi na dezerte. Je ideálny na väčšie množstvo menej zašpineného riadu. Umýva rýchlo a efektívne.


 

Funkcia TotalDry

Po dokončení umývacieho cyklu sa dvierka umývačky automaticky pootvoria, aby zostatková para mohla uniknúť von. Nasledujúci sušiaci cyklus bude rýchlejší, efektívnejší a s nižšou spotrebou energie.


 

Elektromotor s invertorom

Výkonný invertorový motor PowerDrive s reguláciou otáčok zaisťuje vysoký výkon s významne tichšou prevádzkou, nižšou spotrebou energie a dlhšou životnosťou.

 

Elektromotor


 

Samočistiaci program

Spustite samočistiaci program, ktorý zabezpečí čistotu vane, ostrekovacích ramien a trysiek.


 

Tretie ostrekovacie rameno

Rameno navyše, ktoré zaručí až o 30 % lepšie výsledky umývania.


 

Špeciálna starostlivosť pre vaše poháre

Program na sklo umýva pri nižšej teplote, čím zaisťuje veľmi jemnú starostlivosť o vaše sklenené riady.


 

Nastaviteľné koše

Farebné pohyblivé prvky a prispôsobiteľné rozloženie košov uľahčí ukladanie riadu v troch úrovniach tak, aby sa zmestili aj tie najväčšie hrnce a taniere. Nosníky v spodnom koši sú sklopiteľné na získanie väčšieho priestoru. Príbory je možné perfektne zorganizovať v špeciálnom zásobníku, kde sú umiestnené oddelene tak, aby nedošlo k poškriabaniu a mohli dokonale oschnúť.


 

Funkcia ExtraHygiene

Funkcia ExtraHygiene predĺži dobu umývania a zvýši teplotu o 5 °C. V kombinácii s intenzívnym programom tak zničí väčšinu baktérií a napodobňuje proces sterilizácie. Funkcia je vhodná najmä pre rodiny s deťmi, ktoré čistia detské riady a fľaše.


 

 

 

Maximálna flexibilita

Umývačka riadu ponúka dostatok priestoru na umývanie až 16 sád riadu naraz, ktoré môžete uložiť do troch košov. Úplná variabilita vnútorného usporiadania umožňuje umývanie rôznych predmetov s vynikajúcim umývacím výkonom a veľmi jednoduchou obsluhou.

 

 

  

 

 

 

Rýchle každodenné umývanie

Dokonalo čistý a suchý riad aj pri 100 % naplnení znečisteným riadom už za 1:30 hodiny a navyše s použitím menšieho množstva vody a energie vďaka optimalizácii všetkých fáz umývacieho cyklu.

 

 

 

 

 

 

AUTO program

Moderné senzorová technológia vždy upraví program umývania riadu na optimálnu spotrebu energie a vody. Jeden program sa prispôsobím všetkým vašim potrebám.

 

 

Hmotnosť a balenie

Balenie 1ks
Hmotnosť balenia 45 kg
Druh výrobku umývačka riadu
Typ vstavaná
počet programov 5
kapacita sád riadu 16

Základné rozmery

Šírka (cm) 60 cm
Výška (cm) 81,7 cm
Hĺbka (cm) 55,6 cm
Značka Gorenje
Záručná lehota 2 roky
Značka Gorenje
,
5


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,