TEFAL BL 420131

Pulzný spínač: Áno Počet rýchlostí: 2 Funkcie, príslušenstvo: drvenie ľadu Funkcie, príslušenstvo: mixovanie Materiál nádoby: plast Objem hlavnej nádoby: 2 l Príkon mixéra: 600 W Značky: Tefal

Predaj skončil

Tefal BL420131

Stolný mixér BL420131 s príkonom 600 W vám pomôže mixovať každodenne a bez námahy. Vďaka systému chladenia vzduchom sa nemusíte báť, že by sa prístroj prehrial, mixovať môžete až tri minúty nepretržite aj pri vysokej rýchlosti. Motor mixéra BL420131 je natoľko výkonný, že vám ľahko umožní aj nadrviť ľad. Manipulovať s týmto prístrojom sa vám bude tiež ľahko, a to vďaka ergonomickej rukoväti a prísavkám na základni mixéra.

 


 

Kľúčové vlastnosti

  • kompaktný dizajn do každej kuchyne
  • jednoduché a rýchle použitie
  • bezpečná prevádzka so Smart Lock
  • rôzne nastavenia rýchlosti

 

Praktický stolný mixér od spoločnosti Tefal si hravo poradí s domácou prípravou vašich pokrmov.

 

Jednoduché uzamknutie

Mixér sa pýši novou verziou externého zámku, ktorý vám uľahčí uzavretie nádobky. Vďaka tejto pokročilej technike zvládnete uzatvárať nádobu až o 40 percent ľahšie ako u predchádzajúceho modelu LM300.

 

Bezpečný chod

Bezpečnostný systém zaistí nerušený chod bez rizika vzniku nehody. Po nasadení nádoby s ostrím na samotné telo mixéra zvládne tento systém zabezpečiť nože, aby pri vysokých otáčkach nedošlo k ich uvoľneniu.

 

Pohodlná údržba

Po skončení používania stačí jeden ľahký pohyb, aby ste držiak nožov rozložili na dve časti a odstránili z neho všetky usadené nečistoty a zvyšky jedál. Prístroj bude aj pri pravidelnom používaní vyzerať stále ako nový a zostane dlhodobo bezchybne funkčný.

 

Vysoký výkon

Mixér s výkonom 600 W si poradí aj so spracovaním tvrdých surovín, napr. ľadu, orechov, surovej koreňovej zeleniny a podobne.

 

Drvenie ľadu

Funkcia drvenie ľadu vám pripraví osvieženie na horúce letné dni. Nasypte ľad do domácej limonády alebo ohromte návštevu luxusným vychladeným alkoholickým drinkom s čerstvo pripraveným ľadom.

 

Chladenie vzduchom

Inovatívny systém chladenia chráni pri práci motor mixéra. Ten sa nezahrieva a zaistí vysoký výkon a nepretržité mixovanie až po dobu troch minút. To vám dá viac než dostatok času na dôkladné drvenie všetkých surovín v nádobe.

 

Dve rýchlosti

Podľa vlastných preferencií si zvoľte jednu z dvoch rýchlostí, aby ste dosiahli požadované výsledky ľahko a rýchlo. Pomocou otočného kolieska aktivujete okrem rýchlosti tiež pulznú funkciu.

 

Veľká nádoba

Do veľkej štýlovej nádoby sa zmestí až 1,25 litra obsahu. Skvele sa hodí na prípravu ovocných nápojov či mliečnych smoothie drinkov, ale aj mixovanie omáčok či polievok.

 

Prísavky

K bezpečnosti práce prispievajú prísavné nožičky. Tie dokonale priľnú ku každému povrchu a zaistia mixéru potrebnú stabilitu aj pri najvyšších otáčkach, aby nehrozilo jeho prevrhnutie.

 

Odmerka

Súčasťou balenia je praktická odmerka, ktorá vám umožní dávkovať suroviny do detailu presne.

 

 

Značka Tefal

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,