Mora K7668BW

Mora | VÝPREDAJ | Kód: 27446
Doprava zadarmo

Teplovzdušná rúra s kruhovým telesom • teleskopické výsuvy • dotykový displej • Eco Clean čistenie rúry • 11 prednastavených programov

Dostupnosť
Skladom (4 ks)
K odoslaniu pripravené do 24 hodín od objednania (obvykle však ešte v deň objednania) .

U vás do 24-48 hodín od odoslania.
399,00 €
332,50 € bez DPH
Príslušenstvo
+11,00 €
+5,90 €
+3,90 €
+5,90 €

Dokonalý prehľad o pečení

Vidíte, čo sa deje vo vnútri

Občas vám to nedá a chceli by ste zistiť, ako sa jedlu v rúre darí? Otvárať dvierka sa ale nevypláca, pretože tak unikne veľa tepla a nejaký čas trvá, kým sa rúra znova vyhreje na požadovanú teplotu. Preto sú rúry MORA vybavené sklenenými dvierkami s maxi priezorom a kvalitným vnútorným osvetlením. Takže môžete nazrieť dovnútra, kedykoľvek sa vám zapáči.

Praktický úložný priestor

 

Pre všetky kuchynské náčinie

Obzvlášť veľký a hlboký úložný priestor v spodnej časti sporáka poskytuje miesto na uloženie väčšieho hrncov, pekáčov alebo kuchynského náčinia – s týmto pohodlným úložným riešením máte všetko, čo potrebujete, po ruke.

Poistky horákov StopGas

Bezpečnosť zaručená

Plynové horáky sú vybavené poistkami StopGas, ktoré pri náhodnom zhasnutie plameňa horáka automaticky uzavrú prívod plynu.

Integrované zapaľovanie horákov

Jednoduché a pohodlné

Jednoručné zapaľovanie horáka prináša dodatočné pohodlie a jednoduché ovládanie vašej plynovej varnej dosky. Pre aktiváciu plynového horáka, stačí stlačiť gombík dole a otočiť ho na požadovanú úroveň jednou rukou, zatiaľ čo druhá ruka je voľná. Rýchle, ľahké a efektívne.

Priestor aj pre veľké hrnce

Pohodlie a stabilita

Zväčšená varná plocha a väčšie vzdialenosti medzi horákmi ponúkajú dostatok priestoru pre všetky veľkosti panvíc a hrncov. Tenký a plochý dizajn umožňuje bezproblémové, ľahké posúvanie aj extra veľkých hrncov, s dokonalou stabilitou pre všetky vaše kuchárske dobrodružstvá.

Rýchly predohrev rúry

Do 5 minút pripravený na pečenie

Sporáky s funkciou rýchleho predohrevu rúry dosiahnu teplotu až 200 ˚C iba za 4,5 minúty, čím ušetria 30 % času potrebného na štandardný predohrev a sú tak jednými z najrýchlejších na trhu.

Chladné dvierka rúry

Pozor, tieto dvierka nepália

Dvierka sporáka s dvoma sklami a reflexnou vrstvou sú navrhnuté pre dokonalú izoláciu, takže teplo si tak cestu von nenájde. Rúra je bezpečnejšia pre všetkých členov domácnosti vrátane detí a domácich zvierat. Navyše vďaka tomu, že teplo neuniká, ušetríte za energiu.

XXL hlboký pekáč

Hlboký pekáč veľkosti XXL

Jeden z najväčších pekáčov na trhu. Hlboký pekáč vám umožní pripraviť jedlo, ktoré potrebuje hlbší priestor – perfektné pre lasagne, ryby, kačicu alebo až roast beef.

Výsuvné teleskopické rošty

Bezpečná manipulácia s plechmi

Vyberanie rozžeravených pekáčov z rúry nikdy nebolo jednoduchšie. Špeciálne teleskopické rošty z pevného kovu veľmi ľahko vysuniete aj s vašim pripraveným pokrmom, ktorý potom jednoducho vyberiete. Túto mechaniku oceníte napríklad aj v prípade, že potrebujete pokrm v priebehu pečenia treba podliať výpekom alebo posypať strúhaným syrom.

Tlmené dovieranie dvierok

Super ľahké a super tiché

Špeciálna mechanika dvierok vyžaduje iba jemný ťah a veci sa dajú do pohybu. Stačí len jemný dotyk a dvierka sa hladko a ticho zavrú.

ECO CLEAN

Parné čistenie na odstránenie väčšieho znečistenia

Pokiaľ po pečení zostalo v rúre silnejšie znečistenie, para s ním rýchlo zatočí. Stačí, keď do rozohriatej rúry vložíte hneď po príprave pokrmu plech s vodou a zapnete čistiaci program Eco Clean. Po 30 minútach sa nečistoty uvoľnia a akonáhle rúra vychladne, ľahko ich zotrite handričkou.

Digitálny dotykový časový spínač s hodinami

Programovanie doby pečenia

Dobu pečenia môžete nastaviť na presný čas, napr. 45 minút, alebo nastaviť, kedy má byť jedlo upečené, napr. o 17:00. Oba režimy automaticky po uplynutí nastaveného času rúru vypnú a koniec pečenia vám oznámi zvukovým signálom. Tiež môžete využiť tzv. kuchynskú minútku, ktorú je možné nastaviť na 24 hodín. Tá je nezávislá na prevádzke rúry, preto po uplynutí nastaveného času sa rúra nevypne, ale vykurovacie telesá budú v prevádzke. Po uplynutí nastaveného času zaznie len zvukový signál.

Program pre mrazené a hotové jedlá

Jedlo bleskovo na stole

Hotovky väčšinou volíme vtedy, keď nás tlačí čas. So špeciálnym programom pre hotové a mrazené jedlá ho ušetríte ešte viac, pretože si pripravíte chutný obed rýchlejšie, bez nutnosti predhrievania rúry. Výsledok však bude dokonalý, a tak si v kľude vychutnáte napríklad kuracie nugety, lasagne, hranolky alebo croissanty.

Program teplovzdušné fritovanie

Fritujte s minimom tuku

Teraz si môžete vychutnať lahodné, chrumkavé vyprážané jedlo bez kalórií navyše. Táto metóda mimoriadne intenzívneho pečenia horúcim vzduchom nevyžaduje žiadny tuk, aby sa zaistila dokonale lahodná chrumkavá zlatá kôrka. Vhodné na pečenie malých kúskov mäsa, rýb, zeleniny alebo mrazených výrobkov, ako sú hranolky či kuracie nugetky.

Program Pizza

Najlepšia pizza v meste

Program je špeciálne navrhnutý na pečenie pizze, focaccie, tortill a podobných pekárskych pochúťok.

Informační list

Parametre:

Energetická trieda A
Doska Plynová
Rúra Elektrická
Počet platničiek 4
Stopgas Áno
Zapaľovanie V gombíku
Počet funkcií rúry 11
Objem rúry 70 l
Displej Digitálny
Gril Áno
Ventilátor Áno
Samočistenie Áno
Príklop Nie
Výška 85 cm
Šírka 50 cm
Hĺbka 59,4 cm
Farba Biela
Hmotnosť 40,9 kg
Značka Mora

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Fiľakovo 27446 1
Krupina 27446 1
Lučenec 27446 2
Žarnovica 27446 0

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,