ROWENTA SF4412D4

Rowenta | Žehličky na vlasy | Kód: 8046
Dostupnosť
Nedostupné
Tovar je momentálne nedostupný, čaká sa na jeho naskladnenie.

Môžete využiť funkciu "Strážny pes", ktorý vás automaticky informuje na Váš e-mail v momente, keď bude tovar naskladnený.
34,90 €
29,08 € bez DPH
Predĺženie záruky
Záruka: 2 roky

Profesionálny účes pre každú príležitosť

 

Túžite po dokonalom účese , rovných a hladkých vlasoch či rozverných vlnkách? Potom je žehlička na vlasy Rowenta SF4412D4 tým jediným nástrojom, ktorý potrebujete pre vytvorenie rozmanitej škály účesov. Vďaka špecifickému dizajnu žehličky vytvoríte ako krásne hladké vlasy, tak aj očarujúce vlnky a to kedykoľvek budete chcieť. Skroťte svoje vlasy a ohromte nimi okolia!

Špeciálny povrch pre ešte krajšie vlasy

 

Vďaka špeciálnemu dizajnu žehličky si budete môcť vlasy nielen dokonale vyžehliť , ale aj ľubovoľne natočiť a vytvoriť tak malé vlnky alebo prirodzené vzdušné vlny . Profesionálne tenké pláty o šírke 2,5 cm sú ideálne pre žehlenie vlasov už od korienkov. Ľahko tak dokončíte svoj účes, vytvarujete ofinu alebo dodáte eleganciu končekom vlasov. Tenké pláty tiež zaisťujú jednoduchú manipuláciu so žehličkou .

 

Pre dokonalý vzhľad vašich vlasov disponuje žehlička Ultrashine NANO ceramic povrchom . Tento povrch používaný profesionálnymi značkami zvyšuje kontakt medzi žehliacimi doskami a vlasy, a preto je žehlenie oveľa efektívnejšie. Kombinácia keramických mikročastíc a špeciálna povrchová úprava žehliacich dosiek tiež výrazne zvyšuje lesk vlasov a tým pádom obohatí aj celkový výsledok vašej práce.


Už nepremýšľajte, či je žehlička vypnutá!

 

Teplotu si budete môcť sami regulovať podľa potreby pomocou LCD displeja a až 10 rôznych teplotných nastavení . Optimálnu teplotu tak nájdete pre každý typ vlasov. A pre perfektný výsledok možno využiť aj maximálne teploty, ktorá činí profesionálnych 230 ° C. Veľkou výhodou je tiež bezpečnosťou uzamykací systém , ktorý automaticky vypne žehličku po určitej dobe nečinnosti. Vďaka tomuto systému už nebudete musieť premýšľať, či je vaša žehlička vypnutá.

 

Pre nádherne upravené vlasy je tu žehlička Rowenta SF4412D4. Či už chcete vlasy hladké alebo elegantne vlnité , nič vám nestojí v ceste. Ohromte svoje okolie!

 

 

  • Špecifický dizajn pre styling vlasov: pre hladké vlasy či očarujúce vlny
  • Profesionálne tenké pláty (2,5 cm) pre žehlenie od korienkov, ideálne pre dokončenie účesu, ofinu či dodanie pohybu končekom vlasov
  • "Ultrashine NANO ceramic" povrch - používaný profesionálnymi značkami, jedinečná kombinácia keramických mikročastíc a špeciálne povrchové úpravy dosiek:
  • Zvyšuje kontakt medzi doskami a vlasy pre väčšiu efektivitu žehlenie
  • Výrazne zvyšuje lesk vlasov
  • Rozmery žehliacej plochy: 2,5 x 11 cm
  • Profesionálna teplota až 230 ° C pre perfektný výsledok
  • LCD displej pre dokonalú kontrolu a presnosť (nastavenie teploty po 10 ° C od 130 ° do 230 ° C pre všetky typy vlasov)
  • Bezpečnostný uzamykací systém
Značka Rowenta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,