Set Gorenje WEI843S + D2A83IL/I

Set práčka a sušička

Predaj skončil

WEI843S:

Bubon WaveActive
Jemné ošetrenie akéhokoľvek oblečenia

Unikátny vlnový profil bubna v kombinácii so špeciálnymi vlnovými 3D rebrami poskytuje najstarostlivejšie ošetrenie Vášho oblečenia pre dokonalo čistú bielizeň s miniom pokrčenia.

SteamTech
Do hĺbky vyprané a jemné oblečenie bez zmäkčovadiel

Zabudnite na aviváž! Dodatočné ošetrenie parou na konci vybraného programu významne redukuje tvorbu záhybov, odstraňuje pachy a baktérie. Vaše oblečenie bude dôkladne čisté, menej pokrčené a jemnejšie.

Video

 

Invertorový motor PowerDrive
Výkonný a pritom tichý motor

Tento tichý, no napriek tomu veľmi výkonný motor je navrhnutý pre dlhú životnosť vašej práčky, pričom šetrí energiu pri každom cykle.

AutoWash
Pranie bez rozmýšľania

Nemôžete sa rozhodnúť, ktorý program si zvoliť? Zvoľte si jednoducho AutoWash a Vaša práčka vyberie ten najlepší prací cyklus pre vaše oblečenie. S týmto programom môžete zostať pokojní, vaša bielizeň sa vyperie dokonale, bez ohľadu na materiál.

AllergySteam
Rozlúčte sa s alergiami

Chráňte svoju rodinu pred alergiami intenzívnym pôsobením pary. Tá účinne odstraňuje alergény, ako sú prachové roztoče či srsť z domácich miláčikov a to bez poškodenia vášho oblečenia.

Jednoduché rozhranie
Iba tri kroky a všetko je pripravené

Používateľsky jednoduché rozhranie s centrálne umiestneným ovládačom vám umožňuje spustiť pranie iba v troch jednoduchých krokoch; zapnite práčku, zvoľte program a stlačte tlačidlo štart! Neobsahuje komplikované pod menu

AllergyCare
Extra ochrana pre citlivú pokožku

Program AntiAllergy používa vyššie teploty a dodatočné pláchanie, čím účinne odstraňuje zvyšky pracieho prostriedku na tkaninách. Alergény, ktoré by mohli spôsobiť nepríjemné pocity, sa odstránia a citlivá pokožka je tak ochránená.

Technické detaily

Energetická trieda: A-30% - o 30% nižšia spotreba energie než energetická trieda A
Farba: Biela
Invertorový motor PowerDrive
Bubon WaveActive pre vynikajúce výsledky prania bez poškodenia bielizne
Počet otáčok odstredenia: 1.400 ot./min.
Náplň pre pranie: 8 kg
Objem bubna: 54 l
Displej: LED displej
Odloženie štartu (24h)
Jednoduché užívateľské rozhranie
Vlastné nastavenia pre všetky programy
16 programov
Základné programy: Bavlna, Mix syntetika, Program pre ručné pranie a vlnu
Typ prania: NormalCare, EcoCare, TimeCare
Režimy prania pre úsporu energie a vody
SoftSound zvukový signál
Samočistiaci program bubna práčky SterilTub
StableTech bočné steny - výrazne znížené vibrácie a vyššia stabilita počas prania
Hladké dvierka - vnútorný rám bez viditeľných šraubov
Detská poistka
Ročná spotreba vody: 10.309 l
Odhadovaná ročná spotreba energie: 185 kWh
Uroveň hluku (pranie): 53 dB(A)re1pW
Hladina hluku (odstreďovanie): 74 dB(A)re1pW
Rozmery (Š x V x H): 60 × 85 × 54,5 cm
Rozmery zabaleného spotrebiča (šxvxh): 64 × 91 × 62,7 cm
Netto hmotnosť: 68,5 kg
Brutto hmotnosť: 71 kg
Spotreba elektrickej energie v pohotovostnom režime (Standby): 0,3 W
Príkon: 2.000 W
Menovitý prúd poistky: 10 A

 

D2A83IL/I:

 

 

GORENJE D2A83IL/I - PREDĹŽENÁ ZÁRUKA AŽ NA 15 ROKOV NA INVENTOROVÝ MOTOR + internetová televízia SledovanieTV na dva mesiace v hodnote 11,98 €

 

 

SUŠIČKA BIELIZNE

Funkcia IonTech
Minimalizuje pokrčenie. Maximalizuje sviežosť.

Vzduch plný záporne nabitých iónov vysuší bielizeň takým spôsobom, ktorý výrazne znižuje vytváranie záhybov na vašom oblečení. Ionizátor vytvára prostredie bez väčšiny alergénov, zvyškov dymu, peľu a elektrostatického náboja nahromadeného počas procesu sušenia. V dôsledku toho sa oblečenie jednoduchšie žehlí a je svieže.

Bubon WaveActive
Jemné ošetrenie akéhokoľvek oblečenia

Jedinečný vlnový profil bubna zmäkčuje vlákna pre čo najjemnejšie ošetrenie všetkých druhov textílií. Budete mať dokonale suchú a čo najmenej pokrčenú bielizeň.

Invertorový motor PowerDrive
Výkonný a pritom tichý motor

Tento tichý, no napriek tomu veľmi výkonný motor je navrhnutý pre dlhú životnosť vašej sušičky, pričom šetrí energiu pri každom cykle.

Kondenzačná trieda A
Eliminuje problémy s nadbytočnou vlhkosťou pri sušení oblečenia

V sušičkách WaveActive sa v každom cykle sušenia kondenzuje neuveriteľných 90 % vlhkosti z oblečenia, vďaka čomu bude vaša bielizeň kompletne suchá a eliminuje sa nadbytočná vlhkosť vo vašom domove. To znamená, že do vášho životného priestoru sa v porovnaní s bubnovými sušičkami s triedou kondenzácie B ročne vypustí o 55 l menej vody.

IonRefresh
Rýchle osvieženie vášho oblečenia

Potrebujete rýchlo odstrániť z vášho oblečenia nepríjemné pachy? So špeciálnym osviežujúcim programom s iónmi IonRefresh bude vaše oblečenie pripravené na nosenie a takmer ako čerstvo oprané len za 30 minút.

Jednoduché rozhranie
Tri kroky a ste hotoví

Používateľsky jednoduché rozhranie s centrálne umiestneným ovládačom vám umožňuje začať sušenie iba v troch jednoduchých krokoch; zapnite sušičku, zvoľte program a stlačte tlačidlo štart! Hoci neobsahuje podmenu pre výber extra funkcií a nastavení, máte možnosť vybrať nastavenia na veľkom dotykovom rozhraní, vďaka čomu sa vaše oblečenie vysuší tak, ako to máte radi.

TwinAir
Účinné sušenie dokonca aj najväčšieho množstva bielizne

Dokonca aj najväčšie kusy bielizne budú hneď po vybratí zo sušičky mäkké, rovnomerne vysušené a menej pokrčené vďaka tomuto patentovanému obojsmernému systému fúkania vzduchu.

Režimy sušenia
Dokonalá kombinácia pre vaše potreby

Naša technológia zabezpečuje, že každý druh tkaniny sa vysuší čo najlepšie pri optimálnej kombinácii teploty, otáčok a času. Tieto nastavenia môžete ďalej upraviť rôznymi režimami sušenia, vďaka čomu nájdete tú pravú kombináciu podľa vašej aktuálnej potreby.

Tepelné čerpadlo
Ekonomické a šetrné

Sušičky s tepelným čerpadlom sa vyznačujú vysokou energetickou účinnosťou, ktorá výrazne šetrí energiu a bielizeň suší oveľa šetrnejšie než bežné sušičky. Teplota v sušičke s tepelným čerpadlom dosahuje približne 50 °C, čo umožňuje vysušiť takmer všetky odevy a zároveň zabraňuje ich nadmernému vysušeniu a zrazeniu.

Posteľná bielizeň
Dokonale usušené bez zamotania

Pri sušení veľkých prestieradiel a inej väčšej posteľnej bielizne v sušičke v nej môže vzniknúť klbko skrútenej bielizne. Program pre posteľnú bielizeň so starostlivo premyslenými algoritmami a otáčanie bubna v oboch smeroch predchádza skrúteniu bielizne a zabezpečuje vynikajúce výsledky sušenia.

Odložený štart
Vysušené v ten správny čas

Naprogramujte začiatok procesu sušenia a nechajte sušičku pracovať vždy, keď je to najvýhodnejšie, napríklad keď je elektrina lacnejšia. Oblečenie sa suší na vopred nastavenú úroveň a je pripravené na žehlenie alebo uloženie do skrine.

Proti pokrčeniu
Minimálna potreba žehlenia

Nemáte čas vybrať oblečenie zo sušičky hneďo po dokončení suešenia? Sušička WaveActive pravidelne otáča náplň každé tri hodiny po dokončení cyklu, vďaka čomu sa vaše oblečenie nebude zbytočne krčiť.

StableTech
Menej vibrácií. Menej hluku.

Tieto špeciálne bočné steny minimalizujú vibrácie sušičky, znižujú hluk počas procesu sušenia a vďaka nim je spotrebič ešte stabilnejší.

Osvetlenie bubna
Už žiadne zabudnuté ponožky

Starostlivo umiestnené LED svetlo elegantne osvetľuje bubon a umožňuje jednoduché naplnenie a vyprázdnenie sušičky.

Vákuové nožičky
Stabilne položená sušička na práčke

Vákuové nožičky umožňujú bezpečne umiestniť sušičku na práčku.

Elegantné dvierka
Dokonalý vstup

Veľké dvierka vyrobené z jedného kusu plastu bez skrutiek zaisťujú stabilitu a zabraňujú otravnému vŕzganiu alebo škrípaniu. Otvárajú sa až do 180 stupňov, vďaka čomu je vyberanie bielizne z bubna čo najjednoduchšie.

AutoDrain
Už nikdy nemusíte vyprázdňovať zásobník kondenzátu

Kondenzačnú sušičku s hadicou AutoDrain môžete pripojiť k odpadu, čím si ušetríte starosti s manuálnym vyprázdňovaním zásobníka kondenzátu.

Detská zámka
Bezpečnosť pre zvedavé deti

Ovládací panel môžete uzamknúť stlačením špeciálnej kombinácie tlačidiel, čo zabráni deťom použiť spotrebič, keď nie ste v ich blízkosti, a neúmyselne zmeniť nastavenia.

SoftSound
Už žiadne otravné pípanie

Sušičky WaveActive nie sú šetrné len k vašej bielizni, ale aj k vášmu sluchu. Jemné tóny vás upozorňujú na funkcie alebo programy, ktoré ste zvolili.

JoggerDial elektronické ovládanie
Jednoduchý výber otáčaním ovládača

JoggerDial zabezpečuje rýchly a jednoduchý výber sušiacich programov. Vďaka LED indikátoru je zvolený program jasne viditeľný zo všetkých uhlov a bez ohľadu na okolité svetlo.

Sušenie pomocou senzorov
Senzorová technológia pre efektívnu prevádzku

Inteligentná senzorová technológia automaticky reguluje proces sušenia podľa zvoleného programu, typu bielizne a požadovanej úrovne vysušenia. Senzory zastavia sušenie, keď oblečenie dosiahne túto úroveň, aby sa nesušilo príliš dlho.

Sklenené dvierka s FiltrationSupreme
Optimálna filtrácia s najlepšími prehľadom o sušení

Sklenené dvierka umožňujú sledovať proces sušenia, zatiaľ čo systém FiltrationSupreme zaisťuje vynikajúcu filtráciu bez obmedzenia prúdenia vzduchu. Patentované riešenie slot-in umožňuje jednoduché čistenie a vnútorné osvetlenie (v závislosti od modelu) zjednodušuje sušenie.

TECHNICKÉ PARAMETRE:

  • Energetická trieda: A-30% - o 30% nižšia spotreba energie než energetická trieda A
  • Trieda účinnosti kondenzácie A
  • Farba: Biela
  • Invertorový motor PowerDrive
  • WaveActive bubon pre najjemnejšie zaobchádzanie s bielizňou
  • Náplň pre sušenie: Náplň 1 - 8 kg
  • TwinAir patentovaný obojsmerný systém prúdenia vzduchu
  • Osvetlenie bubna
  • Priemer dverí: 35 cm
  • Uhol otvárania dvierok: 180 °
  • Reverzný chod bubna
  • AutoDrain - priamy odvod kondenzátu
  • Vlastné nastavenie prania pre všetky programy
  • Displej: LED displej
  • Tlačidlá: Štart/Pauza
  • 14 programov
  • Programy: Posteľná bielizeň, Vlna, Košele, Mix suché, Mix suché na žehlenie, IonRefresh osvieženie bielizne ionizovaným vzduchom
  • Výber času sušenia: Krokové nastavenie
  • IonRefresh osvieženie bielizne ionizovaným vzduchom
  • Polovičná náplň
  • Nastavenie úrovne vysušenia
  • Anticrease systém proti pokrčeniu
  • StartDelay odložený štart
  • Refresh funkcia pre osvieženie bielizne
  • Režimy sušenia
  • IonTech sušenie bielizne ionizovaným vzduchom
  • SoftSound zvukový signál
  • Jednoduché užívateľské rozhranie
  • Jednoduché čistenie filtra
  • Signál plnej nádrže na kondenzát
  • Digitálny ukazovateľ zostatkového času
  • Vákuové nožičky
  • Senzor vlhkosti
  • Detská poistka
  • Bubon z nerezovej ocele
  • Úroveň hluku: 65 dB(A)re1pW
  • Ročná spotreba el. energie: 177 kWh
  • Hermaticky uzavreté: áno
  • Typ chladiva: R134A
  • Potenciál globálneho oteplovania (GWP): 1430 GWP
  • Množstvo fluórovaných skleníkových plynov: 0,34 kg
  • Množstvo vyjadrené ekvivalentom CO2: 0,49 t
  • Výrobok obsahuje fluórované skleníkové plyny: áno
  • Rozmery (Š x V x H): 60 × 85 × 62,5 cm
  • Rozmery zabaleného spotrebiča (šxvxh): 64 × 91 × 69 cm
  • Netto hmotnosť: 50 kg
  • Brutto hmotnosť: 52 kg
  • Spotreba elektrickej energie v pohotovostnom režime (Standby): 0,4 W
  • Príkon: 700 W
  • Menovitý prúd poistky: 10 A
Značka Gorenje

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,