Sencor STM3750WH-EUE3

Kuchynský robot Sencor STM 3750WH-EUE3, biela

Predaj skončil

Kuchynský robot Sencor STM 3750WH-EUE3, biela

Kúpte si kuchynského robota, s ktorým bude príprava vašich obľúbených receptov jednoduchá a zábavná. Kuchynský robot Sencor STM 3750WH-EUE3 sa hodí na každodenné varenie a pečenie a stane sa nenahraditeľným pomocníkom vo vašej kuchyni.

Tento robot vás zaujme príkonom 1 000 W, vďaka ktorému rýchlo pripravíte cestá či krémy. O perfektné spracovanie obsahu 4 l nerezovej misy, v ktorej pripravíte až 1,6 kg cesta, sa postará 3D planetárny systém miešania. Ten si poradí aj so surovinami v blízkosti stien. S týmto robotom môžete šľahaťmiešaťmiesiť hutné cestá a mixovať v 1,5 l nádobe s nožovou jednotkou. Rovnako tak si môžete pripraviť zdravé raňajky či desiatu v podobe smoothie v 0,6 l Nutri fľaši. Pri rotačnej hlavici je strategicky umiestnené LED svetlo, celý proces prípravy tak budete mať plne pod kontrolou. Robot disponuje funkciou Smart Power & Energy ponúkajúci tie najlepšie otáčky v šiestich rýchlostných stupňoch, nechýba ani pulzný spínač. Prevádzka robota je maximálne bezpečná vďaka protišmykovým nožičkámaretačnej poistke a poistke proti prehriatiu.

Vlastnosti:

  • Vysoký príkon 1 000 W
  • Hnetací hák, šľahacie a miešacie metly, mixér a smoothie fľaša ponúkajú široké použitie
  • Nerezová 4 l misa na spracovanie až 1,6 kg cesta
  • Smart Power & Energy ponúka až 6 rýchlostí na najlepšie výsledky
  • 3D planetárny systém miešania na perfektné spracovanie surovín
  • LED osvetlenie na dokonalý prehľad nad celým procesom

Multifunkčný robotický pomocník so silným 1 000 W motorom.

LED osvetlenie

Pri rotačnej hlavici je strategicky umiestnené LED svetlo, ktoré osvecuje chod hnetenia, šľahania či miešania. Celý proces tak budete mať perfektne pod kontrolou.

 

Sencor Smart Power & Energy

Robot disponuje funkciou Smart Power & Energy ponúkajúci tie najlepšie otáčky v šiestich rýchlostných stupňoch. Dosiahnete vďaka nej tie najlepšie výsledky. Na elegantne podsvietenom otočnom regulátore stačí zvoliť stupeň rýchlosti.

 

Bezpečná prevádzka

Aretačná poistka nedovolí neúmyselnému spusteniu vo vyklopenej polohe. Aj pri maximálnom výkone má robot bezchybnú stabilitu vďaka protišmykovým nôžkam. Spotrebič je vybavený aj poistkou proti prehriatiu, prevádzka je tak maximálne bezpečná.

 

Multifunkčný robotický pomocník

Tento robot s príkonom 1 000 W vám ponúka skvelý výkon a premyslené funkcie, ktoré vám ušetria čas aj úsilie.

NutriSmart režimy

Robot vďaka svojej výstupovej konštrukcii zastane hneď niekoľko kuchynských rolí, dokáže tak nahradiť aj niekoľko kuchynských robotov. Jeden z výstupov je možné použiť na mixovanie s dvoma NutriSmart režimami, ku ktorým patrí aj kvalitné príslušenstvo NutriBlender.

Režim na mixovanie

Na tento režimu využijete mixovaciu nádobu s objemom 1,5 l s nožovou jednotkou, ktorá je vyrobená z odolnej nerezovej ocele. S ňou môžete pohodlne mixovať horúce či studené pokrmy, nátierky, polievky, dressingy či kaše.

Režim na prípravu smoothie

V pohodlí domova si môžete pripraviť lahodné a zdravé smoothie. Na prípravu využijete 0,6 l Nutri fľašu, ktorú si následne môžete odniesť so sebou kamkoľvek. Je vyrobená z veľmi odolného plastu vhodného na akúkoľvek aktivitu, neabsorbuje žiadne pachy, je nezávadná a perfektne padne do ruky. 

Hnetenie, šľahanie, miešanie

S týmto robotom môžete vo 4 l nerezovej mise pripraviť až 1,6 kg cesta. Hnetací hák oceníte pri príprave ciest na chleba, cestoviny, pizzu, koláče či cukrovinky. Na akékoľvek cestá bez kvasníc naopak využijete miešač. Ten je skvelý na torty, bábovky, bublaniny, perník a piškótové cestá. 

Flexi metly

Špeciálnu Flexi balónovú metlu na šľahanie využijete pri príprave majonéz, snehu, šľahaní vajec či smotany. Flexi miesiaca metla je vhodná na jemné cestá, krémy, polevy či dresingy.

Parametre:

Príkon 1 000 W
Objem nádoby 4 l
Kapacita misy (cesta): 1,6 kg
Materiál nádoby Nerez
Hnetenie Áno
Šľahanie Áno
Sekanie / krájanie Áno
Strúhanie Nie
Mäsomlynček Nie
Odšťavovač Nie
Mixér Áno
Lis na citrusy Nie
Displej Nie
Regulácia rýchlosti                      Áno
Pulzný spínač Áno
Farba Biela
Značka Sencor

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

všetko super - držte sa

Overený zákazník,

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,