SENCOR SPP 2200SS

Predaj skončil

Som nerezový zavárací hrniec a zmestím až 14 pohárov s objemom 1 L

V domácnosti vyniknem ako prima spoločník pre chvíle zaváranie. Mám objem 27 l a vysoký príkon 1800 W. S touto účinnou kombináciou si zaváranie budete užívať. Pojmu veľké množstvo veľkých pohárov a keď do mňa vložíte menšie poháre, tak ešte oveľa viac, možno je totiž skladať na seba. Zavar si so mnou pestrú úrodu zo záhradky na kompóty, džemy, desiate, ale aj rôzne slané pochúťky, ako omáčky, vývary, zeleninové čalamády ai. Obrovským benefitom domáceho zavárania je vždy 100% povedomie to tom, čo Zavárate, bez zbytočných konzervantov, farbív a sladidiel.

Zavarím,ale aj uvarím

Dokážem zastať aj funkciu hrnce / várnice. Mimo zavárané mňamky vo mne môžete veselo variť rôzne jedlá podľa priania v menšom i väčšom množstve. Prečo to hovorím? Klasický hrniec vyžaduje sporák, a pretože fungujem ihneď po zastrčení do zásuvky, možno ma vziať celkom komfortne aj na chatu alebo na väčšie oslavu, kde smelo uvaríte plnohodnotná jedla alebo prílohy od rôznych omáčok po knedle a samozrejme aj širokú škálu nápojov, ako sú mušty, svařák, kvalitné čaje, horúca čokoláda, káva atď. Nápoj stočím plynule do hrnčeka vďaka kohútika alebo odpustím vodu zo zaváranie a po odobratí veka, môžete podávať aj lahodný guláš. Skrátka dokonalé a multifunkčné!

Poteším dvoma režimami a jednoduchým ovládaním

Poskytujem dva režimy a prehľadné ovládanie, aby som mohol plniť svoje funkcie na jedničku! V prvom režime mi nastavte teplotu 30-100 ° C a čas 20-120 min a spustite ma. Automaticky začnem odpočítavať nastavený čas, ktorý podľa ľubovôle môžete upravovať a po skončení sa ohlásim, že je hotovo. Režim je vhodný pre zaváranie a varenie. S druhým režimom udržujem nastavenú teplotu nepretržite. Aj počas sústavného prevádzky môžete pohodlne upravovať teplotu podľa želania. Tento režim je najlepšie pre udržanie jedla a pitia v určitej teplote na podávanie. Môj ovládací panel je úplne jednoduchý a všetko s ním nastavíte raz dva.

Dbáme na vysokú kvalitu zabezpečenie

Zavárame, ohrievaný aj varím, a preto je namieste, aby som mal aj kvalitné zabezpečenie pre manipuláciu, ale aj pre prípady, že ma zabudnete vypnúť a voda sa vyvarí. Má základňa je perfektne stabilný a pre bezpečný chod mňa Sencor vybavil dvojitým istením.
1. Poistka proti prehriatiu
2. Ochrana proti prehriatiu pri prevádzke na prázdno

 

Parametre:

Veko Áno
Termostat Áno
Regulácia teploty Áno
Príkon 1 800 W
Farba Nerez
Značka Sencor

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

všetko super - držte sa

Overený zákazník,

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,