Samsung UE50AU9072

SMART UHD TV

Predaj skončil

Uhlopriečka 50 "" (125 cm)
Rozlíšenie 4K (3840 x 2160)
Crystal Processor 4K, Edge LED, Dynamic crystal Color (Miliarda farieb), HDR (HDR10 + / HLG), UHD Dimming, Motion Xcelerator Turbo, PQI 2800 (picture quality index)
Tuner (DVB-T2 / C / S2), kodek H.265, HbbTV 2.0
SMART TV: Operátorské aplikácie - O2 TV / T Mobile, VOD - voyou / HBO GO / Dramox / Netflix / Prime Video, IPTV - Skylink / Sledovanie TV / Lepšie TV, iTunes TV a Airplay, Spotify, SmartThings - IOT múdra domácnosť , Multiview - rozdelenie obrazovky na 2 časti, Google DUO - videohovory, PC on TV - prepojenie počítača s TV, hlasové ovládanie (AJ), operačný systém Tizen
Herný TV: Auto Game Mode - FreeSync, Game Motion Plus, Game Bar, Ultraširoký herný režim 32: 9
AUDIO: 20W, Konfigurácia reproduktorov 2CH, Zvuk sledujúci pohyb Lite (OTS Lite), Q-Symphony, Dolby Digital Plus, Multiroom Link, Adaptívne zvuk, Bluetooth Audio
DESIGN: Bezrámčekový ultratenký dizajn, Smart Ovládač TM2180A, Ambient mode (splynutie obrazovky s okolitou stenou), Podpora Slim Fit držiaka na stenu (nie je súčasťou balenia)
čierna farba
PREPOJENIE: Wifi5, Bluetooth 4.2, 3x HDMI 2,1, 2x USB 2,0, 1x LAN, 1x optický výstup, 1xCI + (1,4)

Užite si sledovanie naplno z pohodlia domova

AU9000 displays intricately blended color graphics which demonstrate vivid crystal color.

Pulzujúce krištáľové farby

Dynamic Crystal Color

Ponorte sa do obrazu s miliardou farebných odtieňov. Dynamic Crystal Color prináša realistické variácie, s ktorými uvidíte všetky jemné nuansy.

 

The forest image on the right demonstrates a more intricately colored image due to Dynamic Crystal Color technology compare to the conventional on the left.

Vychutnajte si realistické farebné odtiene vo výkonnom 4K

Crystal Processor 4K

Výkonný upscaling 4K zaisťuje, že získate až 4K rozlíšenie pre váš obľúbený obsah. Vďaka prepracovanej technológii mapovania farieb zažijete tiež realistickejšie farebné odtiene.

 

The crystal processor chip is shown. The Samsung logo as well as the Crystal Processor 4K logo can be seen on top.

Uvidíte tmu i svetlo v každej scéne

HDR

Vysoký dynamický rozsah HDR zvyšuje škálu úrovne svetla na vašom televízore, takže si môžete vychutnať obrovské spektrum farieb a všetky vizuálne detaily aj v tých najtemnejších scénach.

*Zážitok zo sledovania sa môže líšiť v závislosti od typu obsahu a formátu.

 

The beach cave image on the left compared to SDR Image on the right shows a wider range of light and dark levels due to HDR technology.

Pozdvihnite svoj herný zážitok s Xcelerate

Poďme sa pozrieť na najnovšie herné technológie, ktoré vám pomôžu vyhrať viac hier.

Zvýšte ostrosť v pohybe vo vašich obľúbených hrách

Motion Xcelerator Turbo

Odteraz môžete vylepšiť ostrosť pohybu herného obsahu, ktorý máte najradšej. S jedinečnou technológiou dynamického obnovovania, vyvinutou spoločnosťou Samsung, poskytuje Motion Xcelerator Turbo diferencovaný pohybový výkon pri 60Hz modeloch pre podporu VRR hier a 120Hz obsahu.

 

The image of a race car looks clear and visible inside the AU9000 screen due to motion xcelerator turbo technology.

Scény meniace hru v celom rozsahu

Super Ultrawide GameView a Game Bar

Pomery obrazovky 21:9 a 32:9 vám poskytnú ďalšiu zobrazovaciu plochu, ktorú potrebujete, aby ste maximalizovali herný zážitok — a vyhrali. Optimalizujte svoje hranie pomocou Game Baru, ponuky na obrazovke, ktorá vám umožní upravovať pomer obrazovky v reálnom čase, kontrolu oneskorenia na vstupe, FPS, HDR, nastavenie bezdrôtových slúchadiel a ďalšie.

UHD TV 32:9 and 16:9 aspect ratio options of super ultrawide gameview which are being accessed during video game gameplay through UHD TV Game Bar which allows more in-game controls of various settings.

*Super Ultrawide GameView je k dispozícii iba pre podporované ultraširokouhlé hry a PC hry. *Niektoré herné platformy nemusia túto funkciu podporovať alebo jej používanie môže byť obmedzené. *Môže byť vyžadovaná zmena rozlíšenia obrazovky z externého zariadenia.

Okamžite reaguje na vaše príkazy

Automatický režim nízkej latencie

Zapojte sa do hry rýchlejšie vďaka režimu automatickej nízkej latencie (ALLM), ktorý optimalizuje obrazovku, takže máte k dispozícii viac ovládacích prvkov so sotva poznateľným oneskorením na vstupe. Zažite plynulé hranie vo svojej najpôsobivejšej podobe bez rozostrenia pohybu a chvenia.

*Nízke oneskorenie vstupu je testované na základe interných podmienok a môže sa meniť v závislosti od nastavenia hry alebo konkrétnych podmienok.
Two game video clips are shown with an user playing a racing game. AU9000 on the left has lower lag so it shows real time gaming besides other conventional TVs don't.

Virtuálny zvuk, ktorý nasleduje akciu

Zvuk sledujúci pohybu (OTS Lite)

3D priestorový zvuk s naším virtuálnym audiom horného kanálu vám umožní naplno sa ponoriť do zvukového zážitku.

 

Simulated sound wave graphics demonstrate object tracking sound technology as it follows a surfer across the TV screen.

Televízor a soundbar v dokonalej harmónii

Q-Symphony

Obklopte sa zvukom z TV a soundbaru, ktoré sú perfektne harmonicky zladené. Q-Symphony umožňuje jedinečné simultánne fungovanie televíznych reproduktorov so soundbarom pre lepší priestorový efekt bez stlmenia TV reproduktorov.

 

Simulated sound wave graphics from TV and soundbar demonstrate Q Symphony technology as they play sound together.

Štíhly a elegantný, viac než kedykoľvek predtým

AirSlim

Crystal UHD sa vyznačuje ultratenkým profilom, vďaka čomu TV hladko splynie s vaším interiérom a vytvorí tak minimalistický vzhľad, ktorý vždy elegantne vynikne.

 

Profile view of Crystal UHD TV shows ultra slim design of Crystal UHD TV AirSlim.

A close-up view of AU9000 shows the narrow gap between TV and wall. The word Slim Fit Wall Mount can be seen on the side.

Dokonale priľne ku stene

 

Držiak na stenu Slim Fit

 

Dosiahnite vytúžený minimalistický vzhľad interiéru, ktorý ste vždy chceli. Vďaka ľahkej inštalácii držiaka na stenu SlimFit váš televízor pohodlne priľne ku stene a pomôže mu prirodzene zapadnúť do vášho priestoru.

*Merané od zadnej časti televízora, medzera sa môže líšiť v závislosti od inštalácie a typu steny. *Držiak na stenu SlimFit sa predáva samostatne.

A close-up view of AU9000 on stand shows less viewing distraction from cables due to its Clean Cable Solution

Zbavte sa neporiadku

 

Clean Cable Solution

 

Majte svoje káble upratané a skryté, čím znížite pocit neporiadku a udržíte čistý vzhľad vašej televízie.

*Skutočný produkt sa môže líšiť od zobrazeného obrázku.

Zobrazte všetko na jednej obrazovke

Multi View

Sledujte, čo je v televízii a na telefóne na jedinej obrazovke. Či už ide o živé športové štatistiky alebo videonávody k hrám, jednoducho pripojte smartfón a užite si viac obrazoviek súčasne.

*Podporuje smartfón so systémom Android a iOS. Podrobnosti o kompatibilných mobilných zariadeniach nájdete na stránke podpory. 

A group of people use UHD TV Multi view feature to enjoy a football match and view play-by-play information at the same time on the same screen.

 

Bezdrôtové pripojenie počítača PC on TV

Využite všetky možnosti a užite si bezproblémový prístup k počítaču, notebooku či mobilu na vašej televízii. Home office a dištančná výuka získajú nový rozmer efektivity.

In a living room home office, A TV screen shows PC on TV feature which allows home TV to connect to office PC.

Pripojte sa jednoduchým dotykom

Jednoduché zrkadlenie obsahu Tap View

Zrkadlenie filmov alebo hudby z mobilu na televízor bude tak jednoduché ako jedno klepnutie. Len čo klepnete mobilným telefónom na televízor, ten ihneď rozpozná klepnutie a automaticky prepne na režim zrkadlenia. Prepínanie na televízor bude rýchle a ľahké, takže si naďalej môžete užívať svoj obľúbený obsah.

A user taps their smartphone against their AU9000 TV to mirror their ballerina contents to a bigger screen for more comfort.

Ovládajte svoje nové aj staré zariadenia

SmartThings

Nechajte svoj televízor automaticky rozpoznať, okamžite sa pripojiť a intuitívne prezentovať všetky vaše zariadenia v okolí vášho televízora. SmartThings podporuje nielen mobilné / cam / IoT / Smart zariadenie, ale zahŕňa aj staršie zariadenia. Akonáhle sú zariadenia pripojené, ich ovládanie je rovnako jednoduché ako používanie vášho One Remote.

 

 
  • *Vzdialené pripojenie k počítaču je podporované iba pre Windows 10 Professional alebo novší a Mac OS 10.5 alebo novší. *Pripojenie smartfónu k Samsung Dex vyžaduje kompatibilné mobilné zariadenie. *Dostupnosť služieb sa môže meniť bez predchádzajúceho upozornenia. *K TV a PC je vyžadované internetové pripojenie.

AU9000 in the living room

AU9000 in the living room

AU9000 in the living room

AU9000 in the living room

 

Parametre :

 

 

Energetická trieda G
Smart TV Áno
Typ obrazovky LED
Tvar obrazovky Rovná
Uhlopriečka v palcoch 50 "
Uhlopriečka v cm 127 cm
Vysoké rozlíšenie 4K - UHD 3840x2160
Rozlíšenie panelu 3840 x 2160
Tuner pozemnej TV (DVB-T) DVBT2-HEVC
Tuner káblovej TV (DVB-C) DVB-C
Satelitný tuner (DVB-S) DVB-S/S2
Konverzia 2D/3D Nie
USB Áno
Prehráva z USB Video/Foto/MP3
Eko senzor Áno
Časovač vypnutia Áno
DLNA Áno
Ethernet (LAN) Áno
WiFi Integrované
CI slot Áno
Počet HDMI 3
Príkon v pohotovostnom režime 0,5 W
Priemerný výkon v zap. stave 89 W
Výška 71 cm
Šírka 111,9 cm
Hĺbka 19,9 cm
Farba Čierna
Rozmery bez podstavca (VxŠxH) 65x112x3 cm
Hmotnosť 12,1 kg

 

 

Značka Samsung

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,