Samsung microSDXC 128GB UHS-I U3 + adapter MB-MC128GA/EU

Predaj skončil

Bezpečne zaznamenávajte všetky dôležité životné okamihy na vysokovýkonné a štýlové pamäťové karty. S úžasným výkonom a spoľahlivosťou vám EVO Plus umožní ušetriť a oceniť bohatstvo života.

 

Jednoducho tá správna karta

Získajte viac miesta a vyššiu rýchlosť. Doprajte svojim zariadeniam najvyššiu kapacitu a najvyššiu rýchlosť čítania i zapisovania dát v porovnaní s pamäťovými kartami v rovnakej triede. EVO Plus je ideálna pre 4K video v UHD rozlíšení.* Vďaka výkonu a spoľahlivosti je dokonale stvorená, aby vám pomohla zachovať všetky vaše spomienky.

*4K UHD video je podporované pri kartách s kapacitou 512 GB, 256 GB a 128 GB. Kompatibilita hostiteľských zariadení sa môže líšiť.

Zaraďte vyššiu rýchlosť

Natáčajte a prehrávajte bezchybné videá v rozlíšení 4K UHD. Vďaka superrýchlemu čítaniu a zápisu dosahujúcemu až 100 MB/s a 90 MB/s vám 512GB EVO Plus umožní preniesť 3GB video do vášho notebooku len za 38 sekúnd.* Tvorte fotky a videá v špičkovej kvalite a všetky okamžite zdieľajte.

*Vyššie uvedené rýchlosti čítania a zápisu sú založené na interných testoch vykonávaných v kontrolovaných podmienkach. Skutočná rýchlosť sa môže líšiť v závislosti od kapacity karty.

Kapacita s novými možnosťami 

S nedostatočnou kapacitou si už nemusíte robiť starosti. Mimoriadny objem pamäte 512 GB vám vystačí na 24 hodín 4K UHD videa, 78 hodín Full HD videa alebo 150 300 fotografií.* Tak neváhajte – zachyťte a uchovajte všetko, čo vám život ponúka.

Testovacie zariadenie: Samsung Galaxy S9+. Pre 32GB je použitý súborový systém FAT32 a pre 128GB/512GB je použitý súborový systém exFAT.¹ 3 840 × 2 160 4K UHD (30 fps), priemerná veľkosť súboru pri 30 minútovom nahrávaní: 10,1 GB². 1 920 × 1 080 Full HD (30 fps), priemerná veľkosť súboru pri 30 minútovom nahrávaní: 3,09 GB³. 4 032 × 3 024 12Mpx, priemerná veľkosť súboru: 3,25 MB⁴, priemerná veľkosť MP3 súboru: 6,2 MB.

Štvornásobná ochrana  

Vaše zážitky sú nenahraditeľné a teraz aj nezabudnuteľné. Vďaka štvornásobnej ochrane vydrží EVO Plus 72 hodín v morskej vode¹, extrémnych teplotách², letiskových rentgenových prístrojoch³ a magnetických poliach⁴, ktoré sú ekvivalentom MRI skenerov. Samsung poskytuje 10-ročnú limitovanú záruku.

¹ Certifikácia vodoodolnosti IEC 60529 a IPX7². Prevádzkové teploty v rozsahu od -25 °C do 85 °C, mimoprevádzkové teploty v rozsahu od -40 °C do 85 °C³. Až do 100 mGy⁴. Až do 15 000 gaussov. ※ Spoločnosť Samsung nenesie zodpovednosť za akékoľvek I) poškodenie a/alebo stratu dát a II) výdaje spojené s obnovou dát na pamäťovej karte.

Rozšírená kompatibilita

Pamäťovú kartu EVO Plus využijete v zariadeniach podporujúcich SD a microSD karty. Umožňuje dokonca i záznam 4K UHD videa. Súčasťou balenia je SD adaptér kompatibilný s takmer všetkými prístrojmi od ľubovoľných výrobcov. Aj pri jeho využití si, samozrejme, zachováte výnimočný výkon kariet EVO Plus.

 

 

Parametre a špecifikácie:

Kapacita: 128GB

Rýchlostná trieda: Úroveň 3, trieda 10

Rýchlosť čítania: až 100 MB/s

Rýchlosť zápisu: až 60 MB/s

Optimálne využitie: Rozšírenie kapacity mobilných zariadení

Pamäťová karta microSDXC EVO Plus s adaptérom

Rozhranie: UHS-1, kompatibilné s rozhraním HS

Rozmery 15 x 11 x 1 mm

Hmotnosť: 0,5g

Značka Samsung

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

všetko super - držte sa

Overený zákazník,

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,