Voľne stojaca vrchom plnená práčka s kapacitou 6 kg

Predaj skončil

Predlžená 4 ročná záruka

Bližšie informácie tu.

Voľne stojaca vrchom plnená práčka s kapacitou až 6 kg suchej bielizne; energetický štítok: A+++ / A / C; až 1000 otáčok pri odstreďovaní s reguláciou; ovládací panel v češtine; tlačidlové ovládanie s ergonomickým otočným voličom a LED indikátory (teplota, rýchlosť odstreďovania, odložený štart, zvolený pregram, aktívne doplnkové funkcie); 9 programov / 6 teplôt vrátane Rýchly, Bežné 40 min., Bavlna / EKO, Syntetika / Zmiešané, Jemné / vlna, Ložní prádlo, Pláchanie, odstreďovania; funkcia Predpieranie a Tmavé prádlo; funkcia OBĽÚBENÝ CYKLUS: umožňuje uložiť do pamäte časťo používané nastavenia; Long–Life konštrukcia: odolné výhrevné teleso a elektronika s veľmi dlhou životnosťou; odložený štart o 3 až 12 hodín; zvuková signalizácia a autodiagnostika porúch; mechanický bezpečnostný zámok dverí; možnosť pridávania alebo uberania bielizne v priebehu pracieho cyklu; ročná spotreba energie (kWh): 153; ročná spotreba vody (l): 8 940; hlučnosť (prania/odstr. dB(A)): 58/78; ; rozmery (VxŠxH, cm): 85x40x60; hmotnosť (Kg): 53

 

Odložený štart

Práčky a sušičky vybavené touto praktickou funkciou vám umožňujú nastaviť začiatok pracieho alebo sušiaceho programu s časovým posunom, či už kvôli úspore finančných prostriedkov, času alebo z akéhokoľvek iného dôvodu. Bielizeň jednoducho vložíte do bubna, všetko si pohodlne nastavíte a zvolíte si čas odkladu od 1 až napríklad po 24 hodín. Zvyšok si spotrebič postráži sám.

Funkcia SOFT

Dvierka bubna práčok vybavených funkciou SOFT vás už po otvorení neudrú do prstov, ale otvoria sa vždy plynulo a hladko. Sú totiž vybavené aretačným mechanizmom.

Funkcia STOP

Vyššie rady zhora plnených práčok Romo sú vybavené touto praktickou funkciou, ktorá vám zaručí, že bubon práčky vždy zastaví dvierkami smerom nahor.

Krátke / rýchle programy

Programy práčok Romo sú navrhnuté tak, aby vyprali vždy za čo najkratšiu dobu, ale zároveň kvalitne a efektívne. Programy, na ktoré je testovaná spotreba uvedená na energetickom štítku (napr. Bavlna 60 ° C), nie sú umelo predlžované a majú primeranú dĺžku (do 2 hodín) a vysokú účinnosť.

Autodiagnostika

Práčka vás pomocou chybových hlásení na displeji sama upozorní napríklad na zatvorený prívod vody, upchatý odtok alebo filter. V prípade komunikácie so servisom potom pomôže urýchliť diagnostiku poruchy alebo úplne eliminovať nutnosť návštevy servisného technika.

Automatická detekcia množstva bielizne

Elektronika práčok Romo dokáže podľa množstva a nasiakavosti bielizne upraviť v priebehu prania dĺžku programu a intenzitu odstreďovania. Šetrí tak váš čas, energiu a zaistí vždy efektívny výsledok prania.

EKO systém

Špeciálne vyvinutý systém v odpadovej hadici jednoducho zabraňuje úniku prášku pri prvom cykle prania a dovoľuje rozpustiť a použiť takmer 100% prášku vo vodnom kúpeli. S týmto systémom, ktorý je použitý u všetkých práčok Romo možno ušetriť až 1/3 množstva pracích prostriedkov, pretože vďaka plnému využitiu možno znížiť ich dávkovanie.

Odolné výhrevné teleso

Práčky Romo sú vybavené špeciálnym vykurovacím telesom pokrytým ochrannou zliatinou. Je odolnejšie ako bežné vykurovacie telesá, vďaka tomu predlžuje životnosť práčky a zabraňuje nárastu spotreby elektrickej energie.

 Informačný list 

Parametre:

Typ práčky: Voľne stojace

Plnenie: Vrchná

Farba práčky: Biela

Jazyk ovládacího panelu: Čeština

Kapacita: 6

Energetická trieda práčky: D

Maximálna rýchlosť odstreďovania: 1200

Účinnosť odstreďovania: B

Účinnosť prania: A

Displej: Nie

Bezkefový motor: Nie

Automatické váženie náplne: Áno

LongLife výhrevné teleso: Áno

Nerezový bubon: Áno

Funkce STOP: Ano

Funkce SOFT: Ano

EKO system: Áno

Typ vane: Polypropylén

Konštrukcia pračky: Long Life

Programy

Počet programov: 9

Programy prania: Eco 40-60, Bavlna, Plákanie + Odstreďovanie, Jemné / Vlna, Expresní 25', Rychlý 39', Hygienický, Mix, 20 °C

Doba trvání pracího programu (EKO 40-60) (h:min): 3h 18m

Funkcie

Funkcie práčky: Predpierka, Obľúbené, Pridanie / ubranie bielizne počas pracieho cyklu, Jednoduché žehlenie, Pridanie plákania

Možnost regulace teploty praní: Ano

Dostupné teploty praní (°C): 20, 30, 40, 60, 90, Bez ohřevu

Možnost regulace otáček odstřeďování: Ano

Dostupné rychlosti odstřeďování (ot./min.): 600, 800, 1000, 1200, Bez odstředění

Odložený štart prania: Až o 12h

Programová pamäť: Áno

Bezpečnosť

Bezpečnostné funkcie práčky: Zámok dverí

Aqua Protect: Áno

Spotřeba a hlučnost

Vážená spotřeba energie (100 pracích cyklů) (kWh): 65

Vážená spotřeba vody (1 cyklus) (l): 42

Emise hluku šířeného vzduchem (dB(a)): 79

Třída emisí hluku: C

Rozmery a hmotnosť

Výška (cm): 85 cm

Šírka (cm): 40 cm

Hĺbka (cm): 60 cm

Hmotnosť netto (kg): 53 kg

Rozměry a hmotnost v balení

Výška (cm): 97 cm

Šírka (cm): 48 cm

Hĺbka (cm): 70 cm

Hmotnosť brutto (kg): 58 kg

 

Značka Romo
Energetická trieda D
Kapacita prania 6 kg
Maximálne otáčky odstreďovania 1200 min

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,