Romo RCA 361A++

Kombinovaná chladnička s mrazničkou dole

Predaj skončil

  Informačný list

Predlžená 4 ročná záruka

Bližšie informácie tu.

Kombinovaná chladnička s mrazničkou dole; en. trieda E; klimatická trieda N-ST; hlučnosť 39 dB; farebné prevedenie: biele; celkový hrubý / úžitkový objem: 361 l / 347 l; možnosť zmeny smeru otvárania dverí; elektronické ovládanie teploty; Soft Touch ovládanie s LED ukazovateľmi; ročná spotreba energie 245 kWh; hlučnosť: 39 dB(A); rozmery (V x Š x H): 196,8 x 59,5 x 62,9 cm; hmotnosť: 72 kg
Chladiaca časť: čistý objem chladničky 228 l vrátane nulovej zóny Super Fresh Box o objeme 19 l; LED osvetlenie; Automatické odmrazovanie; 3 nastaviteľné + 1 pevná políca z bezpečnostného skla; Posuvná priehradka; priehradka s krytom; Nádobka na maslo; Delená zásuvka na ovocie a zeleninu; džiak na fľaše + priehradka na fľaše vo dverách; 3 závesné priehradky vo dverách z toho jedna s krytom; Zásobník na vajíčka
Mraziaca časť: Čistý objem mrazničky 119 l (****); manuálne odmrazovanie; mraziaci výkon 5,5 kg/24 h; Výdrž bez prúdu 20 h; 3 štandardné zásuvky; 1 úzká horná zásuvka na drobné potraviny; 2 úzke priehradky vo dverách na drobné potraviny; Forma na ľadové kocky.

Fast Freeze

Pri bežnom zmrazovaní pri teplote od -5 do -15 ° C dochádza ku kryštalizácii molekúl vody vo vnútri potraviny. Tieto kryštály ničia jemnú vnútornú štruktúru a po ich rozmrazení je väčšina výživných látok a minerálov obsiahnutá v odmrazenej vode. Pri použití funkcie FAST FREEZE (rýchle mrazenie) v kombinovaných chladničkách a mrazničkách Romo, klesá teplota rýchlo pod -18 ° C. Pri tejto teplote je proces zmrazenia rýchly a kryštály vody neničia štruktúru vnútri čerstvých potravín. Táto funkcia tiež zabraňuje prudkému nárastu teploty vo vnútri mrazničky napríklad po vložení väčšieho množstva čerstvých potravín a uchováva tak ostatné zmrazené výrobky v bezpečnej teplote.

Vďaka kvalitnému mraziacemu okruhu s vyššou rýchlosťou obehu chladiva doplneného o kvalitný kompresor a izoláciu, poskytujú mrazničky Romo vysoký mraziaci výkon pri zachovaní nízkej spotreby elektrickej energie. Mrazničky Romo patria medzi mrazničky s výnimočnou mraziacou kapacitou až 24 kg / 24 hodín. Takto je zaručené, že potravina bude rýchlo zmrazená bez rizika skazenia a tým bude mať dlhšiu životnosť pri skladovaní.

Nízka hlučnosť

Vďaka špeciálnym technickým riešeniam a použitým materiálom, pracujú chladničky Romo veľmi ticho a spĺňajú najprísnejšie európske požiadavky.

XL mraznička

Priestranná a logicky členená mraznička s objemom 119 až 139 l (podľa modelu) s vysokým mraziacim výkonom je garanciou, že budete mať dostatok miesta na mrazené potraviny.

Vysoký mraziacií výkon

Vďaka kvalitnému mraziacemu okruhu s vyššou rýchlosťou obehu chladiva doplneného o kvalitný kompresor a izoláciu poskytujú mrazničky Romo vysoký mraziaci výkon pri zachovaní nízkej spotreby elektrickej energie. Mrazničky Romo patria medzi mrazničky s výnimočnou mraziacou kapacitou až 24 kg/24 hodín. Týmto je zaručené, že potravina bude rýchlo zmrazená bez rizika skazenia sa a prodĺži sa jej životnosť pri skladování.

Nízkoteplotná Fresh zóna

Veľký a prehľadný displej s dotykovým ovládaním s množstvom užitočných funkcií. Jednoduchá orientácia v prehľadnom menu, nezávislá regulácia teploty pre chladiacu a mraziacu časť. Presné nastavenie vnútornej teploty. Funkcia "Super mrazenie" a "Super chladenie". Možnosť vypnutia funkcie mrazničky. Zvuková a svetelná signalizácia zvýšenej teploty alebo otvorených dverí. Funkcia "Dovolenka".

Ovládanie Soft Touch

Chladničky a mrazničky vybavené intuitívnym ovládaním typu Soft Touch v kombinácii s prehľadnými LED ukazovateľmi sú optimálnou kombináciou praktickosti a komfortu obsluhy.

LED osvetlenie

Integrované LED osvetlenie dokonale osvieti každý kút vo vnútri chladničky alebo mrazničky. LED osvetlenie je odolné voči vibráciám a zmenám teplôt. V porovnaní s bežnými žiarovkami spotrebuje až o 80% menej elektrickej energie, nevyžaruje UV alebo infračervené žiarenie a neobsahuje ortuť.

Nízka spotreba

Spotreba energie je u chladničiek najdôležitejším parametrom. Chladnička spotrebováva najviac elektriny v domácnosti, pretože je neustále v chode.

Parametre:

Typ: Voľne stojaci

Farba chladničky: Biela

Objem celkový (l): 361

Celkový čistý objem (l): 347

Energetická trieda chladničky: E

Klimatická trieda: N-ST

Ročná spotreba energie (kW/rok): 245

Akumulačná doba (výdrž bez prúdu) (h,min): 20

Hlučnosť (dB(A)): 39

Třída hlukových emisí: C

Nastavenie teploty: Elektronické

Zobrazenie nastavenia: LED indikátory

Displej: Nie

Elektronická regulácia teploty: Áno

Odmrazovanie: Automatické

Osvetlenie chladničky: LED

Zmena smeru otvárania dverí: Áno

Chladivo: R600A

Počet kompresorov: 1

El. pripojenie: 220-240 V / 50 Hz

Nastaviteľné nohy: Áno

Zámka dverí: Nie

Chladiaca  časť

Obsahuje chladiacu časť: Áno

Celkový objem chladiacej časti (l): 229

Čistý objem chladiacej časti (l): 228

Nízkoteplotná zóna: Superfresh

Objem nízkoteplotnej zóny (l): 19

Automatické odmrazovanie chladničky: Áno

Sklenené police: Áno

Držiak fliaš: Áno

Počet políc z bezpečnostného skla: 4

Počet priehradiek s výklopnými dvierkami: 1

Priehradka na ovocie a zeleninu: Áno

Priehradka na vajcia: Áno

Uzatvárateľná priehradka vo dverách: Áno

Priehradka na dverách na fľaše: Áno

Mraziaca  časť

Obsahuje mraziacu časť: Áno

Umístění mrazící části: Dole

Trieda mrazenia (značená počtom hviezd): 4*

Celkový objem mrazničky (l): 132

Čistý objem mrazničky (l): 119

Počet zásuviek: 3

Horná nízká výsuvná priehradka: Áno

Mraziaci výkon (kg / 24 h): 5,5

Funkcia "Rýchle mrazenie": Áno

Rozmery a hmotnosť

Výška (cm): 197 cm

Šírka (cm): 60 cm

Hĺbka (cm): 63 cm

Hmotnosť netto (kg): 72 kg

Rozmery a hmotnosť v obale

Výška: 199 cm

Šírka: 66,5 cm

Hĺbka: 68,6 cm

Hmotnosť brutto (kg): 80 kg

 

Značka Romo

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,