REMINGTON D4200

Predaj skončil

 

SUŠIČ VLASOV

Sme si vedomí toho, že váš čas i vlasy sú veľmi vzácne, preto už nehľadajte ďalej! Sušič vlasov Pro-Air Ionic zabezpečí, že vaše vlasy budú vysušené za chvíľku a navyše budú po každom použití i jemné a lesklé.

Lesklé vlasy bez krepatenia vám zabezpečí generátor iónov, ktorý uvoľňuje priamo do vlasov až o 90 % viac iónov* ako bežný sušič vlasov.

Kombinácia štýlového chrómu s čiernymi prvkami spolu vytvára ohromujúci dojem, ktorý je podporený výkonom 2 000 W. Pre dosiahnutie fantastických výsledkov už nebudete musieť tráviť toľko času sušením vlasov. Tri teplotné a dve rýchlostné nastavenia vám umožnia nastaviť optimálny prúd vzduchu priamo pre vás, zatiaľ čo studená vlna vám pomôže so zafixovaním výsledného účesu a zabezpečí trvanlivosť stylingu po celý deň.

Keramická mriežka zabezpečuje rovnomernú distribúciu teploty, nemusíte sa teda obávať o nadmerné zaťažovanie jednotlivých oblastí pri vysúšaní.

O 90 % VIAC IÓNOV* PRE LESKÉ VLASY
Bojujte proti krepatiacim sa vlasom s našim generátorom iónov! Ten pri sušení produkuje o 90 % viac záporných iónov, ktoré bránia krepateniu, a vy tak dosiahnete lesklé, zdravo vyzerajúce vlasy, za ktorými sa každý otočí.

VÝKONNÝ 2000W SUŠIČ S KERAMICKOU MRIEŽKOU
Vaše vlasy budú vysušené za chvíľku s našim výkonným sušičom vlasou Pro-Air Ionic. Keramická mriežka zabezpečuje rovnomerné rozloženie teploty, takže sa nemusíte obávať prehriatia určitých oblastí počas sušenia. Vyberte si z niekoľkých rýchlostných i teplotných nastavení to, ktoré bude vyhovovať presne vášmu typu vlasov. Na zafixovanie účesu použite studenú vlnu a môžete vyraziť.

TECHNICKÉ PARAMETRE:

Výkonný 2000W motor

Keramická mriežka na rovnomerné rozloženie teploty

Generátor iónov – o 90 % viac iónov pre lesklé vlasy bez krepatenia*

3 teploty/2 rýchlosti

Studená vlna na zafixovanie účesu

Koncentrátor

Vyberateľná zadná mriežka pre jednoduché čistenie

Uško na zavesenie

Značka Remington

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,