Philips AZ780/12

Predaj skončil

PHILIPS AZ78012

Futuristicky vyzerajúci rádioprijímač s integrovaným CD prehrávačom značky Philips bezpochyby zaujme každého, kto požaduje kombináciu hudobného výkonu a primeranej mobility. Pritom tu nechýba ani príjemná výbava pre pohodlné prehrávanie aj z alternatívnych zdrojov, ako je prenosný USB disk. Podporované sú tiež formáty MP3, takže na jedno CD či flash vložíte obrovské množstvo muziky.

Súčasťou balenia je aj kompaktný diaľkový ovládač, ktorý zvyšuje pohodlie pri použití rádioprijímača. Samozrejmosťou je aj konektor s možnosťou pripojenia slúchadiel. Pre pohodlie pri zaspávaní s hudbou je k dispozícii nastaviteľný časovač s automatickým vypnutím. Integrované reproduktory sú schopné ponúknuť reálny výkon 2 W RMS. Obľúbené rádio stanice je možné ukladať do predvolieb, tuner je samozrejme digitálny.

Hudobný prednes

V systéme sú použité reproduktory s konštrukciou Basreflex, ktoré sa snažia maximalizovať basy. Hudobný prenos je potom veľmi intenzívny, aj keď sa jedná o menší systém. Nechýba tiež systém pre zvýraznenie basov Dynamic Bass Boost. Ten sa hlavne stará o zvýraznenie hudby aj pri nižších hlasitostiach. Inak je zvukový prejav veľmi vyvážený v celom spektre a príjemne si vychutnáte akúkoľvek hudbu. Zameraný je však predovšetkým na nové hudobné trendy.

Možnosti pripojenia

Po zapojení prehrávača je v podstate jedno, v akom formáte hudbu máte, prehrávač si poradí dokonca aj s MP3. Do systému možno vložiť aj hudobné disky, s prehrávanými súbormi by nemal byť problém. Dobre poslúži aj USB Direct pre jednoduché pripojenie USB prístroja s hudbou. Vybrať si tak môžete medzi počúvaním obľúbenej rozhlasovej stanice, hudobným CD a USB diskom či flash.

Diaľkové ovládanie

Súčasťou balenia je aj praktický kompaktný diaľkový ovládač. Ten zaručuje maximálne pohodlie použitie predovšetkým v domácnosti, ale aj kancelárii. Intuitívne a ergonomicky rozmiestnené tlačidlá zaručujú ľahký pohyb medzi skladbami, ale aj ovládanie hlasitosti prehrávania. Všetky potrebné nastavenia sa navyše zobrazujú na displeji s podsvietením na tele prístroja.

Doplňujúce informácie

• rádioprijímač s CD prehrávačom

  • diaľkové ovládanie
  • USB Direct
  • hudobný výkon 2 W RMS
  • digitálny rádio tuner
  • funkcia Dynamic Bass Boost
  • futuristický moderný design

 

Technické parametre

Prehrávané médiá USB flashdisk, CD mechanika
Prehrávané formáty MP3, WMA, CD-R, CD-RW

 Tuner

Digitálny
Vlnový rozsah FM
Internetové rádio Nie

 Výkon

2 W
Zvýraznenie basov Áno

 Bluetooth

Nie

 Slúchadlový výstup

Áno
LCD displej Áno
Značka Philips

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

všetko super - držte sa

Overený zákazník,

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,