PHILIPS MG3720/15

Philips | Strihače vlasov | Kód: 21093

Multifunkčný elektrický zastrihávač Philips radu 3000 7 v 1, 4 nadstavce na zastrihávanie brady – 1, 2, 3 a 5 mm; výdrž: 60 minút, farba: čierna, strieborné detaily, doživotne ostré samoostriace čepele

Dostupnosť
Nedostupné
Tovar je momentálne nedostupný, čaká sa na jeho naskladnenie.

Môžete využiť funkciu "Strážny pes", ktorý vás automaticky informuje na Váš e-mail v momente, keď bude tovar naskladnený.
27,90 €
23,25 € bez DPH
Predĺženie záruky

Zastrihávač 7 v 1
Vyskúšajte nový vzhľad ktorýkoľvek deň v týždni s týmto multifunkčným zastrihávačom a 7 nástrojmi, vďaka ktorým si môžete jednoducho upraviť tvár a účes presne tak, ako chcete.

7 nástrojov

Samoostriace oceľové čepele

Prevádzková doba až do 60 minút

Oplachovateľné nástavce

S týmto zastrihávačom Philips získate až 60 minút prevádzky bez pripojenia do siete na základe jedného 16-hodinového nabitia.

 

Údržba zastrihávača na telo a bradu je jednoduchá vďaka nehrdzavejúcim čepeliam a vodotesným ochranným prvkom, ktoré umožňujú bezproblémové čistenie.

Všetky naše produkty starostlivosti o zovňajšok sú vyrobené tak, aby mali dlhú životnosť. Dodávajú sa s 2-ročnou zárukou ,nikdy ich netreba mazať a vyhovujú všetkým svetovým štandardom vstupného napätia.

Zvýšte prehľadnosť vo svojej kúpeľni či v športovej taške a majte všetky nadstavce na jednom mieste vďaka malému úložnému puzdru, vhodnému na prehľadné uloženie aj cestovanie.

Samoostriace oceľové čepele zastrihávača na tvár a telo sú spevnené železom a temperovaním, aby sa dosiahla ich maximálna pevnosť. Výsledkom sú čepele, ktoré zostávajú stále rovnako ostré ako v 1. deň používania. Nehrdzavejú a nie je potrebné ich mazať.

Dosiahnite hladké a rovnomerné zastrihnutie aj tých najhustejších chĺpkov. Presné oceľové čepele zastrihávača na telo a bradu vytvárajú čisté a rovné línie a zanechávajú perfektné výsledky.

Všestranný zastrihávač chĺpkov Philips Multigroom 3000 má 7 nadstavcov na pohodlnú úpravu ochlpenia tváre a strihanie vlasov.

Rýchlo dolaďte svoje fúzy, bradu a vlasy pomocou piatich zosilnených ochranných prvkov na zastrihávanie na dĺžku 1 mm, 2 mm, 3 mm, 5 mm a 9 mm.

Tento multifunkčný zastrihávač vás rýchlo zbaví nechcených chĺpkov v nose aj ušiach, a to bez akýchkoľvek škrabancov či porezania.

 

Parametrre:

Tvarovacie nástroje: Zastrihávač, Zastrihávač chĺpkov nosa a uší, 2 hrebeňové nástavce na zastrihávanie brady, 2 hrebeňové nástavce na zastrihávanie strniska, 1 hrebeňový nástavec na zastrihávanie vlasov
Strihanie vlasov/ Úprava brady a fúzov: Dlhá brada, Briadka, Strnisko, Ostré línie, Dôkladný strih, Kozia briadka

Počet nástrojov    
7 nástrojov

Servis
2-ročná záruka    

Jednoduché použitie
Čistenie: Oplachovateľné nástavce
Bez potreby údržby: Bez potreby oleja

Strihací systém
Samoostriace čepele    

Príkon
Prevádzková doba: 60 minút
Nabíjanie: Úplné nabitie za 16 hodín
Typ batérie: Ni-MH
Automatická voľba napätia: 100 - 240 V

Príslušenstvo
Puzdro    
Úložné puzdro
Údržba    
Čistiaca kefka

Značka Philips

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,