PHILIPS HP 8230/00

Predaj skončil

Zaujmite svojim každodenným perfektným účesom!

Chcete pravidelne dopriať svojim vlasom starostlivosť, ktorú si zaslúži? Častým vysúšaním sa vlasy ničí, stráca na kvalite a mnohokrát je ťažké navrátiť im ich zdravý vzhľad a objem. Chcete, aby váš účes vyzeral vždy skvele a vlasy pritom netrpeli ? Fén Philips ThermoProtect HP8230 / 00je pre vás skvelou voľbou! Ochráni vaše vlasy, umožní rýchle vysúšanie s nižšími teplotami a dopraje dokonalú úpravu.

Dokonale upravuje účes!

Profesionálny príkon 2 100 W vám zaistí perfektne vyfúkané vlasy ako z kaderníckeho salónu. Kombinácia výkonu a rýchlosti urýchľuje a uľahčuje sušenie a úpravu účesu.Philips ThermoProtectna vás ponechá možnosť voľby z šiestich flexibilných nastavení rýchlosti a teplôt pre dokonalé ovládanie. Toto nastavenie vám zaručí plnú kontrolu pri vytváraní vášho perfektného účesu. Pomocou profesionálne funkcie Cool Shot si môžete dopriať intenzívny prúd chladného vzduchu. Pomôže vám dokončiť a spevniť účes po jeho úprave. Pre cielené prúdenie vzduchu môžete využiť 14 mm tenkou tvarovacie hubicu . Vďaka nej vytvarujete váš účes presne podľa potreby a zaistíte lesklý hladký povrch svojich vlasov.
 

Minimalizuje poškodenie vlasov!

Technológia ThermoProtect vám umožní optimálne nastavenie teploty pre vysúšanie. Zaistí rýchle vysúšanie vlasov pri stálej, šetrné teplote. Ochráni vaše vlasy pred prehrievaním a poškodzovaním . Sa rovnako výkonným prúdením vzduchu získate najlepšie výsledky, a to ošetrujúcim spôsobom. Fén Philips ThermoProtect HP8230 / 00 bude kvalitným a nevyhnutným pomocníkom pre sušenie a úpravu vašich vlasov. Vďaka vysokému príkonu a pokročilej technológii sa z neho stáva sušič profesionálnych parametrov. Moderný a elegantný dizajn a štýlové čierne prevedenie prístroja vás bude tešiť pri každom jeho použití.

Zhotovený pre jednoduché použitie!

Philips ThermoProtectdopřeje jednoduchú a pohodlnú manipuláciu vďaka napájaciemu káblu s dĺžkou 1,8 m. Pogumované závesné očko umiestnené na základni rukoväti poskytuje široké možnostiuložení - prístroj tak veľmi ľahko a pohodlne uskladníte napríklad na akýkoľvek háčik, ktorý budete mať pri používaní nablízku. 

Vyberateľný vstupný vzduchový filter sušiča umožňuje rýchlu a jednoduchú údržbu. Stačí ho odňať a očistiť. Pravidelným čistením zamedzíte hromadeniu prachu a vlasov, ktorých usadenie môže mať negatívny vplyv na účinnosť vysúšanie.

 

Rýchle vysúšanie s nižšími teplotami s technológiou ThermoProtect sa 14mm tvarovacím nástavcom
Chráňte svoje vlasy a pritom si vychutnajte rýchlo schnúce výsledky. Môžete voliť z niekoľkých nastavení rýchlosti a teploty a použiť sušiče podľa svojich požiadaviek alebo vybrať ochrannú funkciu ThermoProtect, ktorá zaistí rýchle vysúšanie pri stálej, šetrné teplote. 

Krásne upravené vlasy

 

  • Profesionálny príkon 2 100 W pre perfektné výsledky ako zo salónu
  • Šesť flexibilných nastavení rýchlosti a teploty pre dokonalú kontrolu
  • Funkcia Cool Shot spevní účes
  • Vynikajúce výsledky tvarovanie vďaka tenkej tvarovacie hubicu

Minimálne poškodenie vlasov
 
  • Nastavenie teploty vďaka technológii ThermoProtect

jednoduché použitie
 
  • 1,8m napájací kábel
  • Očko pre jednoduché a pohodlné uskladnenie
  • Vďaka vyberateľnému vstupnému vzduchovému filtru je čistenie rýchle a jednoduché


FUNKCIE 

Nastavenie teploty vďaka technológii ThermoProtect
ThermoProtect poskytuje optimálnu teplotu pri vysúšanie a ponúka ďalšiu ochranu pred prehrievaním vlasov. Sa rovnako výkonným prúdením vzduchu získate najlepšie výsledky starajúcim spôsobom. 

Profesionálny príkon 2 100 W pre perfektné výsledky ako zo salónu
Tento profesionálny sušič vlasov s príkonom 2 100 W vytvára silný prúd vzduchu. Výsledná kombinácia výkonu a rýchlosti urýchľuje a uľahčuje sušenie a úpravu účesu. 

Šesť flexibilných nastavení rýchlosti a teploty pre dokonalú kontrolu
Požadovanú rýchlosť a teplotu možno jednoducho nastaviť tak, aby ste vytvorili dokonalý štýl. Šesť rôznych nastavení poskytuje úplnú kontrolu pre precízny a osobitú úpravu účesu. 

Funkcia Cool Shot spevní účes
Nevyhnutná profesionálna funkcia tlačidla Cool Shot poskytuje intenzívny prúd chladného vzduchu. Používa sa na dokončenie a spevnenie účesu po jeho úprave. 

Vynikajúce výsledky tvarovanie vďaka tenkej tvarovacie hubicu
vynikajúce výsledky pri tvarovaní a lesklý hladký povrch vďaka tenkej tvarovacie hubicu pre presné vytvarovanie účesu. 

1,8m napájací kábel
Pohodlné použitie vďaka napájaciemu káblu s dĺžkou 1,8 m. 

Očko pre jednoduché a pohodlné uskladnenie
Pogumovaný háčik je umiestnené na základni rukoväte a poskytuje ďalšiu možnosť uloženia, obzvlášť pohodlné pre použitie v domácnosti alebo v hoteli. 

Vďaka vyberateľnému vstupnému vzduchovému filtru je čistenie rýchle a jednoduché
Odnímateľný vzduchový filter sušiča vlasov sa ľahko udržuje. Stačí ho odňať a očistiť. Pravidelným čistením zabránite hromadeniu prachu a vlasov, ktoré môžu mať vplyv na účinnosť vysúšanie.

Profesionálny výkon 2100 W pre dokonalé výsledky ako v salóne
Nastavenie teploty ThermoProtect
6 nastavení teploty a rýchlosti
Veľmi úzka 14 mm tvarovacia koncovka pre presné tvarovanie účesu
Impulz chladného vzduchu spevní účes
Mriežku vstupu vzduchu možno ľahko otvoriť a vyčistiť
Závesné oko pre jednoduché uloženie
Dlhá šnúra 1,8 m

 

Značka Philips

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

všetko super - držte sa

Overený zákazník,

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,