Philips BHD002/00

Sušič vlasov EssentialCare Silence s príkonom 1 600 W

Predaj skončil

K potrebnej domácej úprave vlasov patrí fén, bez ktorého si svoju domácnosť nevie predstaviť snáď žiadna žena. Pokiaľ zháňate cenovo dostupný sušič vlasov so zaujímavou výbavou, ktorý môžete používať každý deň, potom je ním Fén Philips BHD002/00. Vybavený je špeciálnou technológiou ThermoProtect, ktorá sa postará o optimálnu teplotu pri vysúšaní tak, aby sa vlasy príliš nepresušovali, a tým pádom aj nepoškodzovali.

Rýchle a efektívne fénovanie

Sušič vlasov EssentialCare Silence s príkonom 1 600 W vyniká mimoriadne tichým vysúšaním, ktoré je oproti ostatným fénom až o 20 % tichšie. Aby nedošlo k zhoršeniu kvality vlasov príliš horúcim vzduchom, môžete si vybrať vhodnú kombináciu nastavení z troch možností teploty i rýchlostí a podľa potreby ich regulovať. Používanie tak bude efektívnejšie. Vďaka úzkej hubici presne a dokonale vytvarujete účes. Súčasťou je aj prúd chladného vzduchu CoolShot, ktorým dokončíte a zafixujete účes po jeho úprave. Fén je ľahký, jeho hmotnosť predstavuje iba 425 g, a svojím kompaktným tvarom vám skvele padne do ruky. Vynikajúci je aj ako spoločník na cestách. Maximálne dostatočná dĺžka prívodného kábla 1,8 m umožní pohodlnú manipuláciu. Fén je vybavený praktickým pútkom na zavesenie na stenu, čím ušetríte priestor pri skladovaní.

 

 

Kľúčové vlastnosti:

Mimoriadne tiché vysúšanie: až o 20 % tichší

Thermo Protect: chráni vaše vlasy proti prehrievaniu

3 nastavenia teploty a rýchlosti

Tlačidlo CoolShot: prúd studeného vzduchu pre lepšiu fixáciu účesu

Praktické pútko: šetrí priestor pri skladovaní

 

ThermoProtect

Technológia ThermoProtect zaručuje, že fén udržiava stále optimálnu teplotu pri sušení, ako aj dokonalú ochranu proti prehrievaniu vašich vlasov.


 

Dokonalé výsledky

Môžete si vybrať jednu z 3 rýchlostí pre jemné a šetrné fénovanie. Vďaka tomu, že tento 1 600 W fén vytvára perfektné prúdenie vzduchu, aj váš výsledný vzhľad bude každý deň perfektný.


 

Tlačidlo Cool Shot

Fén na vlasy EssentialCare disponuje aj profesionálnym nastavením funkcie Cool Shot, ktorá dotvorí váš takmer dokonalý vzhľad za niekoľkých minút pomocou studeného vzduchu.

 

 

Značka Philips

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,