Orava TL-300

Orava | Tlakomery | Kód: 26897

Digitálny tlakomer

Dostupnosť
Skladom (3 ks)
K odoslaniu pripravené do 24 hodín od objednania (obvykle však ešte v deň objednania) .

U vás do 24-48 hodín od odoslania.
38,90 €
32,42 € bez DPH

Pravidelné meranie krvného tlaku v pohodí domova v tú istú hodinu podáva najspoľahlivejšiu správu o tom, ako na tom ste s krvným tlakom. Pri meraní tlaku v domácich podmienkach sa vyhnete tzv. hypertenzii bielych plášťov – čo sú zvýšené hodnoty tlaku kvôli stresu v ambulancii. Keď si v domácich podmienkach, kde sa cítite uvoľnene, pravidelne meriate hodnoty tlaku, ktoré sa automaticky ukladajú do pamäte zariadenia, získate pre seba a svojho ošetrujúceho lekára cennú informáciu, ktorá mu umožní nastaviť vám optimálnu liečbu. Na meraní tlaku nie je nič ťažké – bez problémov to zvládnu aj seniori. Stačí mať doma šikovného pomocníka s dostatočne veľkým LCD displejom, spoľahlivou metrikou merania a jednoduchým ovládaním jediným tlačidlom. Takým je náš automatický digitálny tlakomer na rameno Orava TL-300 s manžetou na upevnenie s rozsahom od 22 do 42 cm.

Moderný dizajn

Digitálny tlakomer Orava TL-300 sa môže pochváliť moderným dizajnom, ktorý dobre vyzerá a zároveň je funkčne navrhnutý tak, aby poskytoval čo najlepší prehľad. Minimalizmus dizajnového stvárnenia tlakomera umožňuje sústrediť sa na to najpodstatnejšie – hodnoty tlaku prehľadne zobrazené na dostatočne veľkom LCD displeji. Tak, aby ani pohľad seniorov nerušili žiadne zbytočnosti a spoľahlivo našli údaj, ktorý potrebujú.

Merania

Tlakomer využíva na meranie tlaku veľmi presnú oscilometrickú meraciu metódu. Meria systolický tlak (teda tlak krvi na steny tepien, keď krv prúdi zo srdca), diastolický tlak (keď sa krv vracia do srdca), ďalej meria pulz a varovným zvukovým signálom vás upozorní aj na srdcovú arytmiu. Pri nameranej hodnote tlaku napr. 120/80 je prvá hodnota systolický tlak, druhá diastolický tlak. 

Pamäť zariadenia

Tlakomer môžu používať dve osoby – osoba A a osoba B. Obom sa namerané hodnoty automaticky ukladajú do pamäte zariadenia spolu s dátumom a časom merania do ich vlastného „konta“, čo im poskytuje dlhodobý prehľad o stabilnom /rozkolísanom tlaku. Po uložení v poradí 200. merania sa pamäť zariadenia automaticky vynuluje. Takmer 100 nameraných hodnôt pre jednu osobu má však dostatočne veľkú výpovednú hodnotu – ak tieto dáta poskytnete svojmu lekárovi, uľahčíte mu nastavenie vašej liečby.

Odporúčania:  Tlak si merajte každý deň v tú istú hodinu. S meraním začnite 10 minút po pokojovom režime v sede. Počas meria nerozprávajte.

V manuáli na používanie výrobku nájdete aj prehľadnú tabuľku s priemernými hodnotami zvyčajného krvného tlaku žien a mužov v rôznych vekových kategóriách a zároveň praktické rady, na čo si dať pozor pri vysokom krvnom tlaku, ako sa stravovať aj aké aktivity by ste mali zaradiť do svojho života. 

 

Parametre:

Typ displeja LCD
Metóda merania oscilometrická
Systolický krvný tlak Áno
Diastolický krvný tlak Áno
Oblasť merania rameno
Rozsah merania tlaku 0 až 299 mmHg
Rozsah merania pulzu 40 až 199 pulzov/minútu
Pamäť nameraných hodnôt 199 meraní pre 2 osoby
Indikácia arytmie Áno
Obvod manžety 22 - 42 cm
Napájanie 4x AAA batérie alebo sieťový adaptér (nedodávané)

 

Značka Orava

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Fiľakovo 26897 0
Krupina 26897 0
Lučenec 26897 1
Žarnovica 26897 2

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,