Orava Tenera-2

Orava | Kulmy | Kód: 26896

Žehlička a kulma na vlasy

Dostupnosť
Skladom (2 ks)
K odoslaniu pripravené do 24 hodín od objednania (obvykle však ešte v deň objednania) .

U vás do 24-48 hodín od odoslania.
28,90 €
24,08 € bez DPH
Predĺženie záruky

Žehlička na úpravu vlasov Tenera-2 zaručí pevné vlasy a zdravo vyzerajúci lesk pri každej úprave vlasov. Vďaka hladkým keramickým doštičkám najvyššej kvality sa budú vaše vlasy jednoducho kĺzať po povrchu.  Rovnomerné rozloženie teploty zaručí dokonale rovné vlasy. Tenera-2 je zohriata okamžite už do 15 sekúnd a nastaviť si môžete 3 teplotné stupňe - 180°C (jemné vlasy), 200°C (jemne vlnité vlasy) a 220°C (ťažko narovnateľné vlasy, kučeravé, husté). Dostupná v elegantnom farebnom prevedení "ružového zlata" (rose gold). Automatické vypnutie prístroja po 1 hodine. Vhodná pre všetky typy vlasov.

 

Rýchla úprava vlasov

Orava Tenera je vybavená keramickými platňami novej generácie s hladkým, kĺzavým povrchom, čo uľahčuje úpravu a zabraňuje poškodeniu vlasov aj pri častom používaní. Po zapnutí sa rýchlo ohrieva - už do 15 sekúnd je pripravená na použitie. Ergonomicky sadne do ruky, ľahko sa obsluhuje a váži len 300 g, takže ani po úprave hustej hrivy nebudete mať presilené zápästie.

Rovné alebo kučery?

Orava Tenera 2 v 1 dokáže vlasy dohladka vyžehliť, ale aj vytvoriť sexi vlny, podľa toho, na aký účes máte práve náladu. Vlasy vám dôkladne, avšak šetrne vyžehlí do hodvábne splývajúceho vodopádu, ak ju však držíte pod správnym uhlom, vďaka špirálovitému tvaru nahrievacích platní vám z prameňov vyčaruje aj atraktívne vlny až kučery.

Teplota aká vašim vlasom vyhovuje

Orava Tenera 2 v 1 rešpektuje individualitu každých vlasov, preto si na nej môžete podľa potreby nastaviť teplotu nahriatia platní od 150 do 230 stupňov Celzia. Aktuálna teplota je prehľadne zobrazená na LED displeji.

 

Rýchla úprava vlasov

Orava Tenera-2 je vybavená keramickými platňami novej generácie s hladkým, kĺzavým povrchom, čo uľahčuje úpravu a zabraňuje poškodeniu vlasov aj pri častom používaní. Po zapnutí sa rýchlo ohrieva - už do 15 sekúnd je pripravená na použitie. Ergonomicky sadne do ruky, ľahko sa obsluhuje a váži len 300 g.
 
   
   
   

Teplota aká vašim vlasom vyhovuje

Orava Tenera-2 rešpektuje individualitu každých vlasov, preto si na nej môžete podľa potreby nastaviť teplotu nahriatia platní od 180 do 220 stupňov Celzia. Zvolenú teplotu signalizujú farebné kontrolky.   

 

Parametre:

Farba Ružová/Čierna
Rozmery (cm) 25 x 3,3 x 4,1
Príkon 55 W
Hmotnosť (kg) 0,3
Nastavitelná teplota 180 - 220 °C
Automatické vypnutie Áno
Nastavenie teploty Áno
Napájanie 220 - 240 V ~ 50-60 Hz
Značka Orava

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Fiľakovo 26896 0
Krupina 26896 1
Lučenec 26896 1
Žarnovica 26896 0

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,