Orava MH-04

Orava | Multifunkčné hrnce | Kód: 26878

Multifunkčný hrniec

Dostupnosť
Skladom (4 ks)
K odoslaniu pripravené do 24 hodín od objednania (obvykle však ešte v deň objednania) .

U vás do 24-48 hodín od odoslania.
134,90 €
112,42 € bez DPH

Zázračný hrniec, v ktorom uvaríte čokoľvek

 

Multifunkčný hrniec Orava MH-04 dokáže nahradiť hneď niekoľko elektrospotrebičov, keďže ponúka až 9 prednastavených varných programov vrátane varenia pod tlakom. Práve keď pracuje ako tlakový hrniec, výrazne šetrí čas aj energie a postará sa o to, aby v jedle boli v maximálnej miere uchované živiny a dokonale sa spojili všetky chute do nezabudnuteľného gastronomického zážitku. V multifunkčnom hrnci sa vďaka vysokokvalitnému nepriľnavému keramickému povrchu žiadne jedlo nepripáli. Oválny pôdorys hrnca je zárukou, že nezaberie veľa miesta na pracovnej doske, a objem nádoby až 6 litrov sa zas postará o zasýtenie aj viacčlennej rodiny. Vonkajšie steny hrnca sú teplovzdorné, aby ste sa pri manipulácii s ním nepopálili. Okrem pokrievky na „papiňák“ (bezpečnostné veko s pretlakovým ventilom) je v balení aj sklenená pokrievka s rukoväťou, ktorá vám umožní mať dokonalý prehľad o príprave jedla. Pokrievku, ponorný kôš, aj vnútornú nádobu je možné vybrať, aby sa dali jednoducho čistiť.

Zariadenie disponuje svetelným indikátorom a ovládacím panelom s veľkým LED displejom pre jednoduché nastavenie času a teploty potrebných na prípravu jedla, ak sa rozhodnete nevariť podľa prednastavených programov. Multifunkčný hrniec má bohaté príslušenstvo – je v ňom kôš na fritovanie s rukoväťou, naparovacia podložka, 3 kusy nádob na prípravu domáceho jogurtu, odmerka a lyžica. Okrem toho je možné (a odporúčané) variť len s malým množstvom oleja alebo aj úplne bez oleja. Zelenina sa v hrnci dusí vo vlastnej šťave, vďaka čomu si zachováva farbu a chuť. Zariadenie disponuje automatickým vypnutím so zvukovou signalizáciou.

Vzhľadom na rýchle tempo moderného života a vysoké náklady na bývanie nie je multifunkčný hrniec príliš drahý, môže však nahradiť niekoľko rôznych kuchynských spotrebičov, a tiež výrazne šetrí miesto v kuchyni. Prístroj má nízku spotrebu elektriny a v porovnaní s elektrickým šporákom môžete jeho používaním znížiť spotrebu elektriny na polovicu.

Hlavné funkcie varenia si môžete navoliť na ovládacom paneli. Praktickou je funkcia Odložený štart a po dovarení udrží hrniec hotový pokrm teplý vďaka funkcii Keep Warm až 12 hodín.

Dusenie mäsa (Meat/Stew)

Príprava mäsa dusením trvá. Nie však vtedy, keď ho dusíte pod tlakom. Takto to šetrí čas a energie, pomáha uchovať živiny a navyše umožní, aby sa v jedle dokonale premiešali všetky chute a vône. Výsledkom je o level vyšší gastronomický zážitok. Bravčovina, hovädzina aj jahňacina bude chutiť neodolateľne. Po zapnutí sa hrniec automaticky nastaví na teplotu 150 °C, tú však podľa druhu mäsa dokážete ľubovoľne nastaviť manuálne.

Ryža/Kaša (Rice/Porridge)

Keď potrebujete rýchlo pripraviť prílohu k hlavnému jedlu alebo ráno navariť hladošom ich obľúbenú kašu, spoľahnite sa na tento varný program. Využíva varenie pod tlakom a je optimalizovaný práve na prípravu ryže, kaše, pšenice či iných zŕn vrátane šošovice a ďalších strukovín. Už do 12 minút môžete na tanier servírovať lahodne chutiacu ryžu aj v celozrnnej úprave, do mäkka uvarené strukoviny či kašu, ktorá dobre naladí do dňa aj tých najväčších sedmospáčov.

Polievky (Soup/Broth)

Polievky sú základ, ako vraveli naše staré mamy. Husté a sýte vývary aj klasiku ako boršč, šošovicovú, fazuľovú či kapustovú polievku uvaríte za oveľa kratší čas vďaka vareniu pod tlakom. Stačí do varnej nádoby vložiť všetky ingrediencie a tekutinu a zapnúť program s prednastavenou teplotou a časom prípravy. Ak je to podľa surovín potrebné, teplotu a čas môžete nastaviť manuálne. Takto pripravená polievka bude extra silná, výdatná, s maximom uchovaných živín a s dokonale spojenými a vyladenými chuťami všetkých jej zložiek. 

Opekanie (Saute)

Tento program využijete na začiatku varenia, keďže je prvým krokom k pomalému vareniu (slow cook) či vareniu pod tlakom. Slúži na opraženie cibuľky a cesnaku tak, aby skaramelizovali, aj na rýchle opečenie mäsa na spôsob soté. Opekanie na masle alebo na oleji podľa prednastaveného času a teploty alebo s možnosťou manuálneho nastavenia parametrov je bez použitia pokrievky, za intenzívneho miešania lyžicou, ktorú nájdete v príslušenstve. Tento program ako predstupeň varenia pod tlakom či pomalého varenia výrazne skracuje čas prípravy jedla. 

Varenie v pare (Steam)

Zdravšou alternatívou prípravy jedla je práve varenie v horúcej pare. Túto šetrnú úpravu zeleniny, vajec a rýb si zamilujete nielen preto, že vám to odporúčajú lekári a výživoví poradcovia. Takto totiž vynikne originálna, ničím nezmenená chuť zdravím nabitých kúskov, až budete prekvapení, ako dobre chutí brokolica, mrkva, karfiol, zelená fazuľka, losos, či dokonca petržlen a artičoky. Na pare rýchlo pripravíte aj knedľu, deti zas potešia parené buchty a dukátové buchtičky. 

Jogurt

Domáci jogurt je lahôdkou pre deti aj dospelých. S týmto prednastaveným programom to hravo zvládnete, aj keď ste len začiatočník v príprave mliečnych výrobkov. Do 3 nádob, ktoré sú súčasťou balenia, stačí pridať mlieko a trochu bieleho jogurtu – a o zvyšok sa pod tlakom postará multihrniec. Za približne 8 hodín máte hotové zdravé mliečne raňajky, desiatu či olovrant. Nech si do jogurtu pridáte kúsky ovocia, oriešky, lekvár alebo vločky, zakaždým bude chutiť neodolateľne. 

Hydina (Poultry)

Kuracinka na rôzne spôsoby chutí aj malým deťom. Rýchlo a extra chutne ju pripravíte vďaka tomuto programu, ktorý je optimalizovaný práve na úpravu „okrídlencov“. So zeleninou alebo len tak udusená na šťave bude hotová skôr, než sa nazdáte, práve vďaka tlakovému vareniu. To oceníte hlavne počas týždňa, keď potrebujete rýchlo servírovať na tanier teplú večeru – kuracinku s ryžou, zemiakmi alebo cestovinami neodmietnu ani škôlkari a školáci.

Pomalé varene (Slow cook)

Mäso a tvrdá zelenina uvarené tak domäkka, až sa rozpadávajú na jazyku, nenechajú chladným žiadneho gurmána. Práve pre jemnosť a dokonale zvýraznenú chuť pokrmu je metóda pomalého varenia pri nízkej teplote tak obľúbená už aj na Slovensku. Ak vás však doteraz odrádzala práve tá dlhá príprava a minuté energie, je načase vyskúšať pomalé varenie v našom multihrnci. Buď s použitím sklenej pokrievky, alebo pod tlakom s otvoreným tlakovým ventilom. Prednastavený čas pri tomto programe je 2 hodiny a teplota 95 °C, parametre si však môžete upraviť manuálne. 

 

Vyprážanie/Fritovanie (Fry)

Poctivú porciu hranoliek, do chrumkava opečený rezeň v trojobale, ázijské špeciality v tempura cestíčku, či sladké šišky alebo fánky pripravíte hravo pre celú rodinu vo fritovacom koši s rukoväťou, pribalenom k multihrncu, práve vďaka tomuto predstavenému programu s možnosťou doladenia času a teploty manuálne podľa druhu a množstva vyprážaných dobrôt.    

 

Parametre:

Farba čierno-strieborná
Objem 6 L
Rozmery (cm) 32 x 31,5 x 33,5
Príkon 1000 W
Hmotnosť (kg) 5,8
Počet programov 9
Udržiavanie teploty Áno
Automatické vypnutie Áno
Nastavenie teploty Áno
Zvuková signalizácia Áno
Svetelná signalizácia Áno
Regulácia teploty Áno
Časovač Áno
Tepelne izolovaný povrch Áno
Odloženie štartu 24 h
Tlakový hrniec Áno
Značka Orava

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Fiľakovo 26878 1
Krupina 26878 1
Lučenec 26878 1
Žarnovica 26878 1

Súvisiace produkty

Akcia -29% Doprava zadarmo

Eta 0133 90020

85,00 € 119,00 €

Skladom (5 ks)

Doprava zadarmo

Orava MH-02

79,00 €

Skladom posledný kus (1 ks)

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

všetko super - držte sa

Overený zákazník,

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,