Orava CRATER-L

Doprava zadarmo

Výkonný prenosný párty reproduktor

Dostupnosť
Skladom (6 ks)
K odoslaniu pripravené do 24 hodín od objednania (obvykle však ešte v deň objednania) .

U vás do 24-48 hodín od odoslania.
169,00 €
140,83 € bez DPH

Zažite nikdy nekončiacu zábavu s hudbou na rodinných oslavách, s kamarátmi v sprievode vaších obľúbených interprétov. Super výkonný reproduktor vám ponúka hudobný zážitok z 3 reproduktorov - 1x vysokotónový reproduktor a 2x nízkotónový reproduktor. Prehrávať hudbu môžete z rôznych zdrojov. Bluetooth technológia zabezpečí jednoduché pripojenie cez telefón alebo notebook. Na výber však máte aj USB, microSD, AUX, Guitar, Mic alebo si nalaďte len FM rádio, ktoré sa samo postará o výber hudby. Neodeliteľnou súčasťou tohto párty reproduktora je funkcia Karaoke, s ktorou sa zábava posúva na vyšší level. Súčasťou balenia je aj diaľkový ovládač. Celkový hudobný výkon je 50 W.

EXTRA výkon

Extra výkonný párty reproduktor Orava Crater L vás milo prekvapí precíznou a ušiam lahodiacou reprodukciou hudobných kúskov bez ohľadu na žáner - exceluje bez šumov, trasu, prenikavo znejúcich výšok či duniacich basov. A to vďaka 3 reproduktorom -1x vysokotónový reproduktor, priemer 25 mm a 2x nízkotónový reproduktor, priemer 203 mm.

 

LED podsvietenie

Na párty to žije - hudbou, tancom, obrazom aj farbami. Preto je náš párty reproduktor Orava Crater L vybavený parádnym LED podsvietením - tieto farebné efekty vám rozprúdia krv v žilách a navodia vám pocit, ako na tej najdivokejšej diskotéke v meste.

 

Zdroje hudby

Vďaka Bluetooth funkcii ho hravo spárujete s mobilom či tabletom. Okrem toho však disponuje aj klasickými vstupmi, napríklad cez USB, microSD, AUX vstup, MIC na zapojenie karaoke mikrofónov a Guitar vstup, takže si k párty reproduktoru môžete pripojiť aj elektrickú gitaru a zahrať si svoj obľúbený hit s hviezdami koncertných pódií. Orava Crater L má zabudované aj klasické FM rádio, ktoré si môžete pustiť počas prestávky medzi tanečnými kolami.

Diaľkové ovládanie

V príslušenstve Orava Crater L je aj diaľkové ovládanie, takže zmeniť song, či odpáliť ďalší karaoke hit môžete aj bez toho, že by ste sa zdvihli z gauča.

Karaoke

Vyskúšali ste už s rodinou a kamarátmi na vlastnej koži, prečo Japonci tak milujú karaoke? Výborne sa pri tom zabavíte, odreagujete, zasmejete a spomeniete si na hity, ktoré ovplyvnili práve vaše životy. Karaoke mikrofóny, nie sú súčasťou balenia.

 

Parametre:

Podsvietenie LED
Farba Čierna
Počet USB 1X
Bluetooth Áno
Subwoofer Áno
Počet reproduktorov 3
Zvukový výkon 50 W
Rozmery (cm) 26,8 x 61,6 x 27,1
FM rádio Áno
AUX vstup Áno
Diaľkové ovládanie Áno
Typ batérie Li-ion 7,4 V, 4 000 mAh
Príkon max (W) 9
Karaoke Áno
Guitar vstup Áno
Mic vstup Áno
Značka Orava

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Fiľakovo 26869 1
Krupina 26869 1
Lučenec 26869 2
Žarnovica 26869 2

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,