NIVONA NICR 680

Predaj skončil

Black Beauty Reloaded! Štýlový kávovar v lesklom vzorovanom čiernom prevedení.

Máte radi kvalitnú kávu ako z pravej kaviarne? V tom prípade je pre Vás kávovar NIVONA NICR 680 ako stvorený. Či už doma alebo v kancelárii, s jeho pomocou si vždy jednoducho pripravíte pripravíte tú najkvalitnejšiu kávu ako od skúseného baristu. Bonusom pre Vás bude vôňa čerstvo zomletej a uvarenej kávy, ktorá zaplní celý priestor a poteší Vaše čuchové bunky. Pripraviť si môžete nielen espresso, ale aj mliečne špeciality od cappuccina po latte macchiato. Svojím nadčasovým designom sa stane nepostrádateľným doplnkom. NIVONA NICR 680 disponuje aj Bluetooth pripojením, vďaka ktorému môžete prístroj ovládať pomocou smartfónu alebo tabletu – jednoducho si tak nastavíte silu a objem nápojov, pripravíte si obľúbenú kávu z kresla svojej obývačky alebo môžete sledovať štatistiky kávovaru.

Doprajte si dokonalú chuť kávy s jednoduchým ovládaním a nemeckou kvalitou!

 

Aroma Balance System

 

Tri aromatické profily pre maximálnu arómu a ideálnu mieru extrakcie.

Aroma Balance System sa stará o to, aby došlo k optimálnemu vylúhovaniu rozpustného podielu z mletej kávy. Aróma, tuky, horké látky, kyseliny a minerály sa z prírodného produktu dostanú pomocou vody a tlaku. Akékoľvek umenie prípravy kávy spočíva vo vyváženej zmesi látok tak, aby vznikol harmonicky vyvážený nápoj. Tento systém disponuje 3 aromatickými profilmi: dynamic (dynamický), constant (konštantný) a intense (intenzívny), a preto sa žiadny iný automatický kávovar doposiaľ nedostal tak blízko k pákovému kávovaru.

Z každého druhu kávových zŕn nemožno vykúzliť fantastické espresso alebo kávu. Ale s dobrými zrnami a správnym pražením prevezme kávovar NIVONA zvyšok práce a zaistí vydarený výsledok. Pokiaľ si postupne nastavíte jednotlivé aromatické profily, otestujete jednotlivé nápoje a porovnáte výsledky, určite nájdete svojho favorita. Podľa daného druhu a praženia (svetlé / stredné / tmavé praženie, Arabica / Robusta, s kyselinkou / bez kyselinky) je k dispozícii veľmi veľa skvelých a chutných možností. Vždy závisí od druhu kávových zŕn a praženia.

Aroma Balance System napodobňuje to, čo doposiaľ vedeli iba baristi. S jediným druhom kávových zŕn tak môžete dosiahnuť rôznych variantov chutí, od od ovocnej a nakyslej, až po orieškovú a zľahka až zreteľne horkú.

 

Ručne ovládaná funkcia Easy Spumatore

Výroba mliečnych nápojov ako je latte macchiato je zaistená pomocou samonasávacej napeňovacej trysky, ktorá dokáže vyrobiť nielen paru, ale aj horúcu vodu. Pri výrobe už spomínaného latte macchiato stačí umiestniť pohár pod trysku, nasávaciu hadičku ponoriť do nádobky s mliekom, voličom začať samotné napeňovanie a pomocou páčky ovládať intenzitu napenenia. Easy Spumatore disponuje funkciou jednoduchého čistenia.

 

Digitálny interaktívny farebný displej so symbolmi

K ľahkému ovládaniu kávovaru prispieva interaktívny digitálny displej, ktorý zobrazuje jednoduché symboly každého procesu a vybranej kávy. Môžete si zvoliť objem vyrobenej kávy, nastaviť jedinečnú silu arómy každej šálky, mletie aj tlak. Kávovar NIVONA NICR 680 Vám umožní vyladiť Váš kávový nápoj tak, aby bol úplne jedinečný a plne uspokojil Vaše chuťové bunky. Stačí jasný pokyn a kávovar už všetko ostatné zariadi za Vás.

 

Vyberateľná varná jednotka umožňujúca hygienické čistenie

 

Nivona si zakladá na čo najlepšej hygiene. Preto kávovary disponujú nielen automatickými programami čistenia, odvápnenia a preplachovania kapučinátora, ale aj možnosťou vybrať varnú jednotku. Vďaka premyslenému mechanizmu je výber varnej jednotky mimoriadne jednoduchý - stačí vytiahnuť, opláchnuť a vrátiť. Žiadne plesne, žiadna špina - iba dokonalá čistota.

 

Smarter Coffee 

 

Integrované Bluetooth pre pohodlné ovládanie pomocou aplikácie. Vďaka Bluetooth pripojeniu môžete prístroj ovládať pomocou smartfónu alebo tabletu, sledovať štatistiku, alebo meniť nastavenia nápojov. Stačí si bezplatne stiahnuť aplikáciu Nivona App, spárovať zariadenie s Vaším plne automatickým kávovarom a ovládanie na diaľku je pripravené.

Aplikácia je k dispozícii na App Store a Google Play.

Technické parametre

Rozmery (š x v x h): 24 x 34 x 46 cm

Aroma Balance Systém s troma profilmi arómy

Bluetooth pripojenie umožňujúce pohodlnú obsluhu cez novú aplikáciu NIVONA

Manuálny Easy Spumatore

Farebný displej TFT s dotykovou obrazovkou

3D dizajn InMold: Black Cube

11 pripravených nápojov, 6 preddefinovaných plus 5 individuálne nastaviteľných receptov

Extra veľká nádrž na vodu (2,2l)

Možnosť priameho (LIVE) programovania všetkých receptov

Mimoriadne tichý mlynček s perfektným výsledkom mletia

Vyberateľná varná jednotka umožňujúca hygienické čistenie

3 stupne teploty kávy

Možnosť výberu, akú silnú kávu chcete – 5 stupňov

3 úrovne horúcej vody pre prípravu čaju

Nádoba na kávové zrná (cca. 250g)

Úsporná funkcia ECO, vypínač 0-Watt

Easy Spumatore s funkciou jednoduchého čistenia

Programy na hygienické čistenie a údržbu: vyčistenie, odvápnenie a vypláchnutie stlačením jediného tlačidla

Výškovo nastaviteľný výtok kávy – až do 14 cm

Osvetlenie šálok pre potechu oka

Automatická kontrola množstva vody a zrnkovej kávy

Možnosť individuálneho nastavenia jemnosti zomletia

Odkladacia plocha pre šálky s funkciou ohrevu - zvyškovým teplom

Otvor na mletú kávu na jednu porciu mletej kávy

Kolieska umožňujúce posúvanie kávovaru

Kryt na udržanie arómy

Systém Aromatica s tlakom 15 barov

Vrátane filtra CLARIS na filtrovanie vody, čistiacich tabliet, hadičky na mlieko a dávkovacej lyžičky

Značka Nivona

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,