Nextbase Rear Window Cam

Nextbase Rear Window Cam je zadná kamera do auta, ktorá zaznamenáva kompletné dianie za vozidlom vo vysokom rozlíšení so širokým uhlom záberu

Predaj skončil

Nextbase Rear Window Cam je zadná kamera do auta, ktorá zaznamenáva kompletné dianie za vozidlom vo vysokom rozlíšení so širokým uhlom záberu.

Nextbase Rear Window Camera je kamera určená na použitie na zadnom skle auta a ponúka všestrannú ochranu pred nárazom do zadnej časti vozidla, ako sú napríklad nárazy na parkovisku, ktoré obyčajné autokamery nie sú schopné zachytiť. Zadná kamera Nextbase používa 140° ultraširoký pozorovací uhol, čo umožňuje zachytiť kompletné dianie za vozidlom vrátane chodníkov po oboch stranách. Prídavnú kameru je možné jednoducho pripojiť k čelnej autokamere Nextbase pomocou 6m dlhého kábla (je súčasťou balenia), ktorý sa dá ľahko skryť pod čalúnenie strechy. Využíva plne nastaviteľný magnetický držiak, ktorý poskytuje maximálnu flexibilitu a presné nastavenie kamery. Vďaka svojím malým rozmerom pôsobí zadná kamera Nextbase diskrétne.

Modul zadnej kamery Nextbase Rear Window Cam je kompatibilný s nasledovnými autokamerami Nextbase: Nextbase 622GW, Nextbase 522GW, Nextbase 422GW a Nextbase 322GW.

Ak používate modul zadnej kamery, rozlíšenie prednej kamery sa automaticky upraví tak, aby spravovalo dva videosúbory s vysokým rozlíšením.
Možnosti rozlíšenia pre tieto nastavenia sú pri kamerách Nextbase 622GW prednej autokamery 4K a zadnej 1080p
Nextbase 422GW / 522GW prednej autokamery 1080p a zadnej 1080p, alebo prednej 1440p a zadnej 720p.
Pri autokamere Nextbase 322GW je rozlíšenie prednej autokamery 1080p a zadnej 720p.

Značka Nextbase

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,