Mora VTS 548 BX

ELEKTRICKÁ RÚRA SAMOSTATNÁ S FUNKCIOU PARY

Predaj skončil

Vstavaná multifunkčná rúra VTS 548 BX

Informačný list

Vstavaná multifunkčná rúra VTS 548 BX v elegantnom čierno nerezovom prevedení s extra parou, vďaka čomu bude varenie v pare úplná hračka. Stačí naliať vodu do hlbokého plechu a vychutnať si jedlo nabité živinami a vitamínmi. Vďaka pare si navyše všetky suroviny zachovajú dokonale prirodzenú farbu, vône i chute. Konečne sa môžete pustiť napríklad do pečenia vlastného domáceho chleba. So zasúvacími gombíky jednoducho nastavíte požadovaný program pečenia a teplotu. Po ukončení pečenia ich zasuňte pre dokonalé vyčistenie predného panela. Vďaka digitálnemu časovému spínaču s hodinami sa Vám už nikdy nespáli obed. Výkonná multifunkčná rúra s energetickou triedou "A" má jedenásť rôznych programov vrátane klasického pečenia a grilu, a tiež 3 parné programy s teplovzdušným pečením a konvenčným ohrevom. Teplovzdušné pečenie umožňuje piecť vo viacerých vrstvách naraz rôzne druhy jedál bez vzájomného miešania vôní a chutí a vôní, napríklad mäso s koláčom. Špeciálny program na čistenie rúry ECO CLEAN Vám zaistí bez veľkej námahy vyčistenie vnútra rúry, program je navyše maximálne ohľaduplný k životnému prostrediu. Pre zvýšenie komfortu obsluhy je rúra vybavená teleskopickými výsuvmi, ktoré umožnia bezpečnú manipuláciu s pripravovaným jedlom, bez potreby ho vytiahnuť z rúry. Poteší Vás i bohaté príslušenstvo v podobe roštu, plytkého a hlbokého plechu.

Program EcoClean čistenie rúry

Veľmi jednoduché čistenie rúry pre zdravé pečenie

Funkcia EcoClean vám uľahčí čistenie vašej rúry. Všetko, čo je potrebné urobiť, je naliať pol litra vody napríklad do pekáča a potom navoliť na ovládaní rúry program EcoClean. Po cca 30 minútach už môžete sledovať výsledok, ktorým je viditeľne čistý povrch celého vnútra rúry, vrátane prípadných pekáčov a plechov. Mastnota či zapečené škvrny sa prostredníctvom uvoľňujúce sa pary zmäkčia, následne povrch jednoducho utrite handričkou a vaša rúra je pripravená na ďalšie pečenie v plnej čistote.

 

Teleskopické výsuvy

Dokonalý, veľmi praktický a bezpečný prehľad o vašom pečení

Plne teleskopické vodiace lišty, až na troch urovniach v interiéri rúry, sú veľmi praktické pri kontrole, podlievaní či vkladaní a vyberaní jedla z vašej rúry. Využiť môžete až tri úrovne výsuvov nad sebou a tým si ešte viac spríjemniť vaše pečenie. Budete tak mať bezpečný a perfektný prehľad o vašich pokrmoch naraz. Výsuvy značne uľahčujú vašu manipuláciu s plechmi na pečenie a zaisťujú dokonalý a bezpečný prehľad o procese pečenia. Počet teleskopických výsuvov záleží na zvolenom modeli vášho spotrebiča.

 

Klenutý tvar rúry inšpirovaný starou pecou

Váš pokrm bude perfektne prepečený, vďaka skúsenostiam z minulých čias

To pravé z histórie, to je čím sa inšpirovala rúra MORA. Tradičný, klenutý tvar rúr MORA je jedným z najdôležitejších benefitov, vďaka ktorému docielite naozaj dokonalé výsledky pečenia. Tvar rúry je inšpirovaný tradičnými pecami na drevo, pripomína tvar starej kamennej pece a umožňuje tak horúcemu vzduchu voľne cirkulovať a vďaka tomu rovnomerne prúdi okolo vášho pripravovaného pokrmu. Nový tvar rúry vám dodá výborné výsledky pečenia. Váš pokrm bude perfektne prepečený a šťavnatý a vy si ho vychutnáte.

 

Bezpečné chladné dvierka

Bezpečný prehľad o prebiehajúcom procese pečenia

Veľmi praktické trojité zasklenie rúry s reflexnou vrstvou (u pyrolitických rúr až štvorité zasklenie)zaistí vám i vašom deťom maximálnu bezpečnosť v priebehu procesu pečenia. Nemusíte sa obávať popálenia a váš pokrm si tak môžete z blízka skontrolovať aj cez uzavreté dvierka. Teplo sa udržuje vo vnútri, čo optimalizuje spotrebu energie.

 

Digitálne programovateľné hodiny

Váš čas si môžete lepšie naplánovať a užiť si ho podľa svojho uváženia

Dotykovo ovládaná digitálna minútka s možnosťou nastavenia času pečenia, vrátane detskej bezpečnostnej poistky, s ktorou je možné dotykové ovládanie dočasne zamknúť.

Multifunkčná rúra

Univerzálny pomocník do kuchyne 

Multifunkčná rúra a extra veľký objem až 71 litrov umožňuje pečenie na viacerých plechoch súčasne bez miešania vôní a chutí. Všetky programy boli vyvinuté na základe dlhodobých skúseností, tak aby vám zabezpečili maximálny komfort pri pečení. Zvoliť si môžete napríklad klasické pečenie, teplovzdušné pečenie, program pre nahrievanie tanierov, šetrné rozmrazovanie alebo čistenie rúry.

Zatláčacie gombíky

Čisté línie, žiadne usadzovaniu nečistôt a jednoduché ovládanie

Zatláčacie gombíky sú veľmi pohodlné na ovládanie, ponúkajú elegantný dizajn, ktorý dodáva celkovému vzhľadu rúry čisté línie. Navyše je tento tip ovládania veľmi praktický pre jednoduché čistenie a veľmi bezpečný pre vaše deti.

XXL hlboký pekáč

Praktický smaltovaný XXL pekáč je neoddeliteľným príslušenstvom vašej rúry

Tento veľmi praktický XXL pekáč vám umožní pohodlné a bezpečné pečenie. Pekáč bol vyvinutý priamo pre naše rúry MORA a tak dokonale pasujú do všetkých typov vedenia v rúre, čo zaisťuje ich maximálne jednoduchú a bezpečnú manipuláciu. Naviac je vybavený praktickou rukoväťou, ktorá vám prácu s plechom ešte viac uľahčí.

Detský bezpečnostný zámok ovládania

Bezpečnosť na prvom mieste

Bezpečnostný zámok ovládania zaisťuje bezpečie vám aj vašim deťom. Funkcia blokuje ovládací panel a zabraňuje zmeniť akékoľvek parametre, čo je bezpečné, ak necháte deti v kuchyni bez dozoru. Zámok jednoducho aktivujete na dotykovom ovládacom paneli, pre deaktiváciu zvolíte rovnaký postup.

Pečenie s funkciou pary

Para ako jednoduchý pomocník pri pečení

Pomocou pary môžete svoj chlieb alebo iné pekárenské výrobky premeniť z priemerných na mimoriadne chutné a chrumkavé. Dodatočná para vytvára dokonale vlhké prostredie, ktoré zabezpečuje, že váš chlieb počas pečenia správne narastie, striedka bude vláčna a nadýchaná, a v kombinácii so suchým teplom sa vytvorí dokonalá chrumkavá kôrka. Pečenie pomocou pary je ideálne aj pre kysnuté koláče i rôzne druhy mäsa, rýb a zeleniny. Vyskúšajte tiež pri rozmrazovanie alebo regenerácii hotového jedla. Vďaka pare si navyše všetky suroviny zachovajú svoju farbu, chuť aj vôňu. Stačí naliať vodu do pekáča, vložiť ho do prostrednej alebo najnižšej úrovne v rúre, vybrať program pečenia a stlačiť štart.

Odnímateľné vnútorné sklo

Jednoduché čistenie skla

Pre ľahšie čistenie rúry je vnútorné sklo hladké a vyberateľné, môžete ho jednoducho umyť v umývačke riadu. Keďže je sklo bez akýchkoľvek vyčnievajúcich prvkov, v ktorých by sa mohli hromadiť nečistoty, jednoducho ho vyčistíte aj manuálne.

Dotykové programovacie hodiny

Rýchle a jednoduché nastavenie

Typ ohrevu a požadovanú teplotu pečenia nastavíte pomocou špeciálnych zasúvacích gombíkov. Dobu pečenia alebo odložený štart môžete upraviť cez dotykový ovládací panel. Po uplynutí nastaveného času zaznie zvukové znamenie a rúra sa automaticky vypne.

Zasúvacie gombíky

Jednoduché ovládanie

Zasúvacie gombíky sú veľmi pohodlné na ovládanie, ponúka elegantný dizajn, ktorý dodáva celkovému vzhľadu rúry čisté línie. Navyše je tento typ ovládania veľmi praktický pre jednoduché čistenie a veľmi bezpečný pre vaše deti.

Ohrev tanierov

Praktický ohrev tanierov pred podávaním jedla

Program nahreje vaše taniere pri teplote medzi 30 až 80 °C a vy si tak môžete vychutnať profesionálne servírovanie aj v súkromí vášho domova. Ohriate taniere bránia strate chuti a zaisťujú, že jedlo rýchlo nevychladne, a každé sústo bude chutiť presne tak, ako by malo. Program môžete využiť aj pre zdravé ohrievanie hotového jedla.

Rýchly predohrev rúry

Rýchly ohrev rúry ušetrí veľa času

Rúra dosiahne teplotu až 200 °C už za 6 minút, čím ušetrí 30 % času potrebného pre štandardný predohrev. Ideálne pre recepty, ktoré vyžadujú predhriatu rúru. Svetelná kontrolka vás upozorní, keď rúra dosiahne požadovanú teplotu.

 

Vstavaná elektrická rúra s parou v čiernom a nerezovom dizajne

Špeciálne zatláčacie gombíky

Dotykové ovládanie hodín

Digitálne programovateľné hodiny

Programovanie doby pečenia

Nerezový povrch rúry s úpravou proti odtlačkom prstov

Detský bezpečnostný zámok ovládania

Multifunkčná rúra s 11 funkciami

Kombinované parné programy

Trojité sklo dvierok s tepelným deflektorom CoolDoor

Tlmené dovieranie dvierok

Možnosť regulácie teploty max. 275 °C

Výsuvné teleskopické rošty (2 úrovne)

Funkcia čistenie rúry Eco Clean

1 pekáč

1 rošt

1 plech na pečenie

Programy:

Elektrický gril – malý  
Elektrický gril  
Dolné teleso s ventilátorom  
Ohrev tanierov  
Rozmrazovanie  
špeciálne rýchloohrev  
EcoClean  
Elektrický gril s ventilátorom  
Horné a dolné teleso s parou  
Kruhové teleso s ventilátorom a parou  
Kruhové teleso s ventilátorom a spodným ohrevom s parou

Parametre:

Energetická trieda A
Objem rúry 71 l
Napätie 230 V
Maximálny príkon 3300 W
Výška     59,5 cm
Šírka 59,7 cm
Hĺbka 54,7 cm
Výška pre vstavanie 60 cm
Šírka pre vstavanie 56 cm
Hĺbka pre vstavanie 55 cm
Značka Mora

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,