Mora VTS 447 BX

Predaj skončil

Mora VTS 447 BX, čierna

Informačný list

Vstavaná multifunkčná rúra VTS 447 BX s extra parou v elegantnom čiernom prevedení vás zaujme nie len svojím dizajnom, ale aj užitočnými funkciami, s ktorými dosiahnete tie najlepšie výsledky. Stačí naliať vodu do hlbokého plechu a vychutnať si jedlo nabité živinami a vitamínmi. Vďaka pare si navyše všetky suroviny zachovajú dokonale prirodzenú farbu, vôňu i chuť. Paru skvele využijete pri pečení domáceho chleba. So stláčacími gombíkmi jednoducho nastavíte požadovaný program pečenia a teplotu. Výkonná multifunkčná rúra má objem 71 l a radí sa do energetickej triedy A. Jej prevádzka je ekonomická a zároveň aj šetrná k životnému prostrediu. Rúra je vybavená teleskopickým výsuvom umožňujúcim bezpečnú manipuláciu s pripravovaným jedlom, a pritom ho nemusíte vytiahnuť z rúry.

Široký výber programov

Výkonná multifunkčná rúra má celkom 8 rôznych programov, medzi ktoré patrí klasický konvenčný ohrev, ohrev ventilátorom a 2 parnými programami – horné a dolné výhrevné teleso s parou a horúci vzduch s parou. Teplovzdušné pečenie umožňuje piecť vo viacerých vrstvách naraz aj rôzne druhy pokrmov, pričom nedochádza k vzájomnému ovplyvňovaniu odlišných chutí a vôní. Môžete tak piecť napríklad mäso a pečivo súčasne.

Jednoduché čistenie

Špeciálny program na čistenie rúry je maximálne ohľaduplný k životnému prostrediu. Všetko, čo je potreba urobiť, je naliať pol litra vody napríklad do pekáča a potom navoliť na ovládaní rúry program EcoClean.

Príslušenstvo

Spoločne s rúrou je dodávané aj príslušenstvo v podobe roštu, plytkého a hlbokého plechu.


 

Kľúčové vlastnosti:

  • Veľký vnútorný objem 71 l
  • Extra para pre zdravú prípravu pokrmov
  • Energetická trieda A
  • Teleskopické výsuvy pre bezpečnú manipuláciu s horúcimi pokrmami
  • Tlmené dovieranie dvierok pre komfortné pečenie
  • Jednoduché čistenie rúry a programom EcoClean 

Vďaka pare si všetky suroviny zachovajú dokonalo prirodzenú farbu, vône i chuť.

 

Teleskopické výsuvy

Plne teleskopické vodiace lišty sú veľmi praktické pri kontrole, podlievaní či vkladaní a vykladaní pokrmov z vašej rúry. Výsuvy značne uľahčujú vašu manipuláciu s plechmi  na pečenie a zaisťujú dokonalý a bezpečný prehľad o procese pečenia. 

 


 

Tlmené dovieranie dvierok

Tlmené zatváranie dvierok rúry vám spríjemní vašu domácnosť. Dvierka rúry sa zatvárajú jednoduchým jemným dotykom a sú dokonalo tiché a bezpečné.

 


 

Program EcoClean čistenie rúry

Funkcia EcoClean vám uľahčí čistenie rúry. Stačí naliať pol litra vody do pekáča a potom zvoliť program EcoClean. Po cca 30 minútach je vnútorný priestor viditeľne čistejší. Mastnota či zapečené škvrny sa uvoľnenú parou zmäkčia, stačí ich jednoducho utrieť handričkou.

 


  

Objem až 71 l

Praktický objem rúry 71 l vám dovolí upiecť aj niekoľko pokrmov naraz. Ideálne pre väčšie rodinné stretnutia, večierky či nedeľný obed. Rúra má navyše oblý tvar inšpirovaný starou pecou, ktorý zaistí rovnomerné prúdenie vzduchu.

 

 

 

Multifunkčná rúra

Rúra vám ponúka 11 programov, ktoré vám zabezpečia maximálny komfort pri pečení. Zvoliť si môžete program na grilovanie, ohrievanie, rýchloohrev či rôzne programy na pečenie mäsa. V ponuke programov nájdete aj programy na čistenie, šetrné rozmrazovanie či eko pečenie a ďalšie. Zvoliť si môžete aj 3 programy z pečenia v pare.

 

   

 

 

Digitálne programovateľné hodiny

Rúra disponuje dotykovo ovládanou digitálnou minútkou s možnosťou nastavenia času pečenia, vrátane detskej bezpečnostnej poistky, ktorou je možné dotykové ovládanie dočasne zamknúť.

   

 

 

 

Detský bezpečnostný zámok

Bezpečnostný zámok ovládania zaisťuje bezpečie vám aj vašim deťom počas prípravy pokrmov. Zámok si navolíte jednoducho na vašom ovládaní, po zvolení sa automaticky zaktivuje, na deaktiváciu zvolíte rovnaké tlačidlo.

 

 

 

 

Zatláčacie gombíky

Zatláčacie gombíky sú veľmi pohodlné na ovládanie, ponúkajú elegantný dizajn, ktorý dodáva celkovému vzhľadu rúry čisté línie. Navyše je tento typ ovládania veľmi praktický na jednoduché čistenie.

 

 

Značka Mora

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Akcia -11% Doprava zadarmo

Electrolux EOF3H40TH

309,00 € 349,00 €

Skladom (2 ks)

Akcia -12% Doprava zadarmo

Mora VTCS786BXB

369,00 € 419,00 €

Skladom (6 ks)

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

všetko super - držte sa

Overený zákazník,

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,