Mora VTCS777BX

Elektrická rúra s funkciou pary, HomeMade, objem 77 l

Dostupnosť
Skladom (5 ks)
K odoslaniu pripravené do 24 hodín od objednania (obvykle však ešte v deň objednania) .

U vás do 24-48 hodín od odoslania.
399,00 €
332,50 € bez DPH
Príslušenstvo
+5,90 €
+5,90 €
+3,90 €
+5,90 €

Elektrická rúra Mora VTCS777BX

Informačný list

Táto elektrická rúra v nerezovom prevedení vám okrem tradičného pečenia otvorí dvere k ďalším moderným tepelným úpravám pokrmu. Disponuje funkciou pary, ktorú ocenia predovšetkým priaznivci zdravej výživy.

Ďalej je rúra vybavená 22 automatickými programami pečenia, ktoré sú navrhnuté presne podľa potrieb konkrétnych jedál. Vyberte iba typ jedla a jeho hmotnosť, rúra zvolí správnu teplotu, vyhrievacie telesá a nastaví čas prípravy. Vykúzlite napríklad výbornú pizzu ako z talianskej reštaurácie (program Pizza 300 °C), pomaly upečiete pečienku a efektívne rozmrazíte hotové porcie jedla. Pokiaľ si radi pochutnávate na hranolkách alebo kuracích nugetách, ale nedoprajete si ich tak často kvôli vysokej kalorickej hodnote, môžete tiež skúsiť program pre teplovzdušné fritovanie bez tuku. Klenutý vnútorný priestor rúry je inšpirovaný tradičným tvarom kamennej pece. Chytro rozmiestnené vyhrievacie telesá a extra veľký objem 77 l zaručujú dokonale prepečené a chrumkavé jedlo zo všetkých strán. Túto vlastnosť oceníte najmä pri príprave hydiny alebo domáceho chleba. Zaujme vás určite aj variabilným rozpätím teploty od 30 do 300 °C.

Teleskopický výsuv disponuje klik systémom, vďaka ktorému výsuv jednoducho zacvaknete na požadovanú úroveň v rúre. Teleskopický výsuv zabezpečí ľahšiu manipuláciu s plechom, zatiaľ čo tlmené zatváranie a otváranie dvierok prinesie komfort pri každodennej prevádzke. Vďaka dvojitému osvetleniu získate perfektný prehľad bez toho, aby ste museli rúru otvárať.

Pomocou termosondy získate prehľad o teplote vo vnútri jedla bez toho, aby ste museli otvárať dvierka. Špeciálne dvierka CoolDoor sú vyrobené z trojitého skla, takže zostávajú chladné, a teda bezpečné, aj počas pečenia. Perfektné vyčistenie rúry je riešené nielen parnou funkciou ECO CLEAN na odstránenie väčších nečistôt, ale aj priebežným katalytickým čistením, ktoré sa samo spúšťa, akonáhle rúra dosiahne teplotu 85 °C a viac. Rúra spadá do ekologickej triedy A+.

Parametre:

Energetická trieda A+
Prevedenie Samostatná
Objem 77 l
Parný ohrev Áno
Mikrovlnný ohrev Nie
Počet funkcií rúry 22
Gril Áno
Ventilátor Áno
Horúci vzduch Áno
Teplotná sonda Nie
Displej Áno
Minútka Áno
Kruhové teleso Áno
Auto rozmrazovanie             Áno
Výška 59,5 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 56,4 cm
Farba Nerez
Značka Mora

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Fiľakovo 26303 0
Krupina 26303 1
Lučenec 26303 4
Žarnovica 26303 0

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,