Mora VT 537 AX

Predaj skončil

Mora VT 537 AX, nerez

Spoločnosť Mora sa radí medzi popredných výrobcov domácich spotrebičov. Svoje kvality ukazuje aj u vstavanej teplovzdušnej rúry, ktorú si napevno integrujete do svojej kuchynskej linky. Elegantné nerezové vyhotovenie s praktickými zatláčacími gombíkmi sa bude skvele vynímať v každej kuchyni a vďaka úprave proti odtlačkom prstov bude neustále vyzerať ako nová, a vy sa nemusíte obávať neposedných rúk vašich ratolestí, ktoré by na rúre zanechali nežiadúce odtlačky. Vysunutím gombíkov jednoducho vyberiete jeden z 11 dostupných programov a teplotu pečenia. Vďaka svojmu objemu až 71 litrov sa rúra hodí do rodinných domácností so štyrmi a viacerými členmi. Digitálny časový spínač s hodinami zaistí, že vaše pokrmy už nikdy viac nepripálite. Poteší vás aj bohaté príslušenstvo v podobe roštu, plytkého a hlbokého plechu.

Multifunkčná výbava

Môžete využiť súbežnú prípravu rôznych druhov jedál na viacerých úrovniach, pri ktorej nedochádza k vzájomnému ovplyvneniu odlišných chutí a vôní. Pripravte si súčasne skvelú pečienku a k nej chrumkavý čerstvý chlieb. Pre zvýšenie komfortu obsluhy je rúra vybavená teleskopickým výsuvom, ktorý umožní bezpečnú manipuláciu s pripravovaným jedlom bez toho, aby ste ho museli z rúry vytiahnuť. Prednosťou tejto teplovzdušnej rúry je tiež možnosť ohrevu tanierov alebo rozmrazovanie potravín.

Údržba a bezpečnosť

Špeciálny program na čistenie rúry Eco Clean vám zaistí bez veľkej námahy vyčistenie vnútra rúry a navyše je maximálne ohľaduplný k životnému prostrediu. S trojitým sklom s kovovou vrstvou je dosiahnuté veľmi nízkej teploty na vonkajšom skle dverí a tým je rúra bezpečná aj pre vaše deti. Už spomínané zatláčacie gombíky navyše zabezpečia, že sa do dier neusadzuje prach a spotrebič sa tak bude ľahko čistiť.

 

Objem rúry: 71l

Značka Mora

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,