Mora VT 322 AX

Predaj skončil

Mora VT 322 AX, nerez

Informačný list

So vstavanou multifunkčnou rúrou Mora VT 322 AX v elegantnom nerezovom vyhotovení s klasickým gombíkovým ovládaním dosiahnete dokonalé výsledky pečenia s chrumkavou kôrkou a jemnou textúrou.

Široký výber programov pečenia

S klasickým gombíkovým ovládaním jednoducho nastavíte požadovaný program pečenia a teplotu v rozmedzí 50–275 °C. Rúra má celkový objem 61 l a radí sa do energetickej triedy A. Ďalej ponúka 9 rôznych programov. Na výber máte nielen klasické pečenie alebo gril, ale aj horné a dolné vyhrievacie teleso s ventilátorom aj bez, teleso na grilovanie s ventilátorom aj bez či program na šetrné rozmrazovanie. Špeciálny program na čistenie rúry EcoClean vám zaistí bez veľkej námahy vyčistenie vnútra rúry a je maximálne ohľaduplný k životnému prostrediu a nákladom na čistiace prostriedky. Vo vnútri rúry sa nachádza praktické osvetlenie, takže budete mať po celú dobu pečenia dokonalý prehľad o pripravovanom pokrme. Na zvýšenie komfortu je s rúrou dodávané aj príslušenstvo v podobe roštu a MAXI pekáča.


 

Kľúčové vlastnosti:

  • Veľký vnútorný objem 61 l
  • 9 rôznych programov na perfektné výsledky pečenia
  • Energetická trieda A
  • Program EcoClean na jednoduché čistenie vnútra rúry
  • Klenutý tvar rúry zaisťuje voľnú cirkuláciu vzduchu

Veľmi jednoduché čistenie rúry na zdravé pečenie vďaka funkcii EcoClean.

 

Program EcoClean čistenie rúry

Funkcia EcoClean vám uľahčí čistenie rúry. Stačí naliať pol litra vody do pekáča a potom zvoliť program EcoClean. Po cca 30 minútach je vnútorný priestor viditeľne čistejší. Mastnota či zapečené škvrny sa uvoľnenou parou zmäkčia, stačí ich jednoducho utrieť handričkou.

 


 

Klenutý tvar rúry inšpirovaný starou pecou

Tvar rúry je inšpirovaný tradičnou pecou na drevo, pripomína tvar starej kamennej pece a umožňuje tak horúcemu vzduchu voľne cirkulovať. Vďaka tomu rovnomerne prúdi okolo vášho pripravovaného pokrmu. Pokrmy tak budú perfektne prepečené a šťavnaté.

 


 

Dvojité vykurovacie teleso na rovnomerné zapečenie

Kombinácia väčších a menších vykurovacích telies vám zaistí ten najlepší výsledok pečenia. Inteligentné umiestnenie ohrievačov, kde menšie teleso je umiestnené vo vnútri veľkého, umožňuje optimálne a rovnomerné rozloženie tepla. Docielite tak chrumkavejší a vnútri šťavnatejší pokrm. Môžete si zvoliť, či chcete využiť menší či väčší gril alebo obidva naraz podľa vašej voľby na pečenie.

 

 

Značka Mora

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,