Mora VDST 652 X

Sklokeramická varná platňa MORA VDST 652 X s elegantným nerezovým rámčekom a prednou skosenou hranou, disponuje 4 Hi-Light varnými zónami, z toho jednou duozónou. S ukazovateľom zvyškového tepla na platni viete, ktorá zóna je ešte horúca a ste tak chránení pred nepríjemným popálením a inými nehodami

Predaj skončil

Sklokeramická varná platňa MORA VDST 652 X s elegantným nerezovým rámčekom a prednou skosenou hranou, disponuje 4 Hi-Light varnými zónami, z toho jednou duozónou. S ukazovateľom zvyškového tepla na platni viete, ktorá zóna je ešte horúca a ste tak chránení pred nepríjemným popálením a inými nehodami. Zostatkové teplo tiež môžete využiť aj na rozmrazovanie alebo ohrev uvareného jedla.

Dotykové ovládanie s plynulou reguláciou výkonu so zvukovým signálom bolo navrhnuté tak, aby zaberalo minimum miesta, ale stále Vám poskytovalo dokonalý prehľad o stave varenia. Sklokeramický povrch sa veľmi ľahko čistí, stačí ho utrieť a varná doska je opäť čistá bez námahy a pohodlne.

Vďaka funkcii KeepWarm zostane pokrm teplý aj pre oneskorencov, funkcia udržuje stabilnú teplotu zóny 70 ˚C, takže hotové jedlá si tak uchovajú teplotu a svoju pôvodnú chuť, kým ich nebudete servírovať. Funkcia KeyLock je vytvorená špeciálne pre rodiny s malými deťmi. Nechať deti v kuchyni bez dozoru nebolo nikdy bezpečnejšie, pretože táto možnosť im zamedzuje zapnúť varnú platňu. Funkcia Timer vám umožní nastaviť dobu varenia až na 99 minút

. Ak poznáte optimálnu dobu varenia pre konkrétne jedlo, môžete nastaviť časovač a varná platňa sa po uplynutí nastavenej doby automaticky vypne. Pípnutie signalizuje, že je jedlo pripravené. Praktická funkcia Pause zastaví varenie a po opätovnej aktivácii bude pokračovať s rovnakými nastaveniami.

Značka Mora

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,