MORA VDIT 653 FFW

Mora | Indukčné varné dosky | Kód: 23470
Doprava zadarmo

Indukčná vstavaná sklokeramická platňa MORA VDIT 653 FFW v elegatním bielom prevedení oplýva nespočetnými jemne vyladenými funkciami

Dostupnosť
Nedostupné
Tovar je momentálne nedostupný, čaká sa na jeho naskladnenie.

Môžete využiť funkciu "Strážny pes", ktorý vás automaticky informuje na Váš e-mail v momente, keď bude tovar naskladnený.
399,00 €
332,50 € bez DPH
Príslušenstvo
+5,90 €
Záruka: 2 roky

Priemerné hodnotenie
5 / 5
Hodnotené 1×
5
4
3
2
1

Mora VVDIT 653 FFW, biela

Na indukčnej varnej doske Mora ľahko a rýchlo pripravíte obed pre celú rodinu alebo večeru s niekoľkými chodmi pre svojich priateľov. Vybavená je 4 indukčnými zónami, ktoré zahrievajú iba dno špeciálneho kuchynského riadu. Povrch dosky vďaka tomu zostáva stále chladný a nedochádza na ňom k žiadnemu pripáleniu. Varenie na indukčnej doske nie je len rýchle, ale aj úsporné a bezpečné a zaručene vás bude baviť.

Varte ako profesionál

Pomocou funkcie Bridge prepojíte dve 180 mm zóny. Tým vytvoríte veľkú varnú plochu, ktorá vám dovolí variť aj vo väčších hrncoch či panviciach. S funkciou PowerBoost dosiahnete extra výkon na všetkých varných zónach, čím výrazne skrátite dobu ohrevu a s praktickým časovačom získate kontrolu nad každou fázou prípravy. S jednoduchým dotykovým ovládaním pohodlne nastavíte výkon 0 – 9, nechýba ani ukazovateľ zvyškového tepla. Pripravované jedlo tak stačí vypnúť o niečo skôr a zvyškové teplo sa postará o jeho dovarenie.

Funkciami nabitá

Hotový pokrm si zachová svoju chuť a teplotu vďaka funkcii StayWarm, určenú pre udržiavanie konštantnej teploty 70 °C. Funkcia StopGo umožní pozastaviť a potom opätovne spustiť varné zóny, kedykoľvek si tak môžete od varenia bezpečne odskočiť. Čokoládu alebo maslo šetrne a bez pripálenia rozpustíte pri konštantnej teplote 40 °C so zvolenou funkciou SoftMelt. Pre maximálnu bezpečnosť sa doska automaticky vypne po 1 minúte od odobratia riadu. A samozrejmosťou je aj detská poistka zabraňujúca prenastaveniu varnej plochy alebo inej manipulácii počas vašej neprítomnosti.

Rozdelenie varných zón:

  • 1× 160 mm 1,4 / 1,85 kW
  • 2× 180 mm 1,4 / 2,1 kW
  • 1× 210 mm 2,3 / 3,0 kW
Značka Mora
,
5


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,