Mora K 868 AS + 5ročná záruka

Varte, pečte a grilujte s radosťou a bez akýchkoľvek obmedzení! Kombinovaný sporák s multifunkčnou rúrou poteší dokonalými lahôdkami celú vašu rodinu.

Predaj skončil

Mora Premium K 868 AS

Sporák predstavuje kuchynského pomocníka, ktorý vám umožní variť aj piecť a potešiť rodinu vždy dobrým a chutným jedlom. Spoločnosť Mora vytvorila kombinovaný sporák K 868 AS, ktorý je tvorený štyrmi plynovými horákmi a veľkou 70litrovou multifunkčnou rúrou. Na prehľadnom digitálnom časovom spínači si môžete navoliť požadovanú dobu pečenia. Ovládanie je dotykové a veľmi intuitívne. Po zapnutí rúry sa aktivuje rýchle predhriatie, aby ste mali jedlo hotové ešte rýchlejšie. Navyše si môžete zvoliť i nevšedné programy, napr. rozmrazovanie alebo ohrev tanierov. Samozrejme, nechýba ani gril s výkonom 2 700 W na prípravu lahodných grilovaných mias, zeleniny i rýb.

Integrované zapaľovanie horákov

Vrchnú časť tvoria štyri plynové horáky. Na nich je položená dvojdielna smaltovaná mriežka slúžiaca pre zvýšenú stabilitu využívaného riadu, aby nehrozilo, že sa vám hrniec či panvica pri miešaní pokrmu prevrhne. K zapáleniu horákov nepotrebujete externý zapaľovač, pretože je zapaľovanie integrované priamo do otočných gombíkov. Nechýba ani bezpečnostná poistka proti náhlemu zhasnutiu plameňa, s ktorou môžete mať istotu bezpečnej prevádzky bez rizika vzniku nehody.

Značka Mora
Typ sporáka kombinovaný
Energetická trieda A
Farba nerezová
Varná doska plynová
Rúra elektrická
Objem rúry 70 l
Počet funkcií rúry 11
Ventilátor áno
Výška výrobku 85 cm
Šírka výrobku 50 cm
Hĺbka výrobku 60 cm

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,